ZELOMOTH Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 gpu -> xfx,shapphire Aπο μονιτορ σου εβαλα πιο οικονομικο διοτι ηθελες budget 1100 μαζι με περιφερειακα , αλλιως το ιδιο με του radiohead θα σου προτεινα. τροφοδοτικο .... αλλο 60 και αλλο 100 ευρω κουτι επισης .... αλλο 42 και αλλο 100 ευρω Mητρικη καποια απο αυτες https://www.skroutz.gr/comparelists/31?compare=10839187%2C10839677%2C10801887%2C10789031%2C10857020%2C10788922 Μνημες σαφως καλυτερες αυτες https://www.skroutz.gr/comparelists/56?compare=6439869%2C6439837 ssd με 150 εδω https://www.skroutz.gr/s/9527729/Crucial-MX300-525GB.html Eν τελη αλλαξες το budget και προφανως εισαι εντελως αναποφασιστος.. Σε καμια περιπτωση δεν εχει 1200 ευρω απο skroutz, Mεταφορικα εβαλες?? Και στην φορμα γραφεις ολα απο ενα καταστημα... και παλι δεν ειναι 1200.... Και στην τελικη, λεει οτι θα το παρει οταν στα μεσα Μαρτη θα εχει μπερδευτει ακομα περισσοτερο με ryzen κτλ αρα φεξε μου και γλυστρισα, say hello to my platan κα τετοια... 1
Chrom Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Ναι η αλήθεια είναι θα προτιμούσα από ένα κατάστημα, όχι ότι ντε και καλά τα θέλω από ένα. Μεταφορικά εξωτερικού = 0 σε τέτοιες αγορές. Επίσης ναι ανεβάζω λίγο το budget για τα περιφερειακά. Απλά θέλω να μου πείτε γιατί κάνετε αυτές τις επιλογές. XFX και ZALMAN σε κουτί. Όπου και αν έχω ρωτήσει μου λένε για gaming είναι μονόδρομος ASUS, MSI, corsair. Ή απλά θέλουν να πουλήσουν αυτοί αυτά....
Kostas.karras Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Ναι η αλήθεια είναι θα προτιμούσα από ένα κατάστημα, όχι ότι ντε και καλά τα θέλω από ένα. Μεταφορικά εξωτερικού = 0 σε τέτοιες αγορές. Επίσης ναι ανεβάζω λίγο το budget για τα περιφερειακά. Απλά θέλω να μου πείτε γιατί κάνετε αυτές τις επιλογές. XFX και ZALMAN σε κουτί. Όπου και αν έχω ρωτήσει μου λένε για gaming είναι μονόδρομος ASUS, MSI, corsair. Ή απλά θέλουν να πουλήσουν αυτοί αυτά.... Kαι θελω και δεν θελω, και ετσι και γιουβετσι (να ειχα ενα τωρα) Σε rx καρτες γραφικων η καλυτερη υλοποιηση ειναι της xfx.. δεν υπαρχει καμια στανταρ εταιρια.. Τι παει να πει μονοδρομος? Εγω προσωπικα ΑΓΑΠΩ asus σε ακριβες μητρικες αλλα σε καρτες γραφικων την αποφευγω..Η gigabyte εχει δειξει τα χαλια της στης rx ενω στις nvidia 1xxx ειναι απο τις καλυτερες υλοποιησεις.. Δεν υπαρχει μονοδρομος φιλαρακι, υπαρχει συγκεκριμενο budget, συγκεκριμενες εταιριες ανα μοντελο και budget. Eπισης Αν θες ποιοτητα στο τροφοδοτικο σου ας πουμε, και "μονοδρομος" ας πουμε, ειναι η seasonic/superflower,silvertone/evga και αλλες.. Η corsair κερδιζει κυριως λογο δεκαετης εγγυησης που εχει σε καποια μοντελα πλεον και οχι οτι ειναι ανωτερη σαν ποιοτητα.. Ζalman κουτι λογο vfm, Kαλη ποιοτητα κατασκευης με ηδη εγκατεστημενα coolers χωρις να ξοδευτεις για επιπλεον ψυξη.. Yπαρχουν και σαφως καλυτερα κουτια,ακριβοτερα και πρεπει να προσθετεις και coolerakia.. 3
LambisElef Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 +1 σε όλα, εκτός ότι για RX η καλύτερη υλοποίηση είναι αυτή της asus (η strix). Βέβαια, δεν αξίζει με τίποτα τη χρηματική διαφορά των 50€, οπότε καθαρά κερδισμένος όποιος πάρει την xfx gtr που είναι επίσης άριστη υλοποίηση. Με το κουτί που είναι zalman τι σε πείραξε; Αν ήταν corsair θα είχε καλύτερες επιδόσεις στο gaming; έκλαψαα 1
Kostas.karras Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 +1 σε όλα, εκτός ότι για RX η καλύτερη υλοποίηση είναι αυτή της asus (η strix). Βέβαια, δεν αξίζει με τίποτα τη χρηματική διαφορά των 50€, οπότε καθαρά κερδισμένος όποιος πάρει την xfx gtr που είναι επίσης άριστη υλοποίηση. H καλυτερη παντα σε σχεση με την τιμης της..ισως δεν το εθεσα σωστα.. Η καλυτερη VFM καρτα γραφικων σε rx σειρες.. 2
life is music Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 H καλυτερη παντα σε σχεση με την τιμης της..ισως δεν το εθεσα σωστα.. Η καλυτερη VFM καρτα γραφικων σε rx σειρες.. σε rx θεωρω καλη και την sapphire ..!!
Chrom Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 σε rx θεωρω καλη και την sapphire ..!! βλέπεις κ. Κώστα ότι ακούω πάρα πολλά? Δεν φταίει καμιά φορά αυτός που ρωτάει αλλά και αυτοί που δίνουν απαντήσεις και σε βάζουν σε σκέψεις. Φαντάσου τι έχω ακούσει από καταστήματα!!!! 2
Kostas.karras Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 βλέπεις κ. Κώστα ότι ακούω πάρα πολλά? Δεν φταίει καμιά φορά αυτός που ρωτάει αλλά και αυτοί που δίνουν απαντήσεις και σε βάζουν σε σκέψεις. Φαντάσου τι έχω ακούσει από καταστήματα!!!! Καταλαβαίνω.. Αν κολλησες κάπου με τα κομμάτια που θες πες μου να το αναλύσουμε, να βρεις μια άκρη.
strawman Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 βλέπεις κ. Κώστα ότι ακούω πάρα πολλά? Δεν φταίει καμιά φορά αυτός που ρωτάει αλλά και αυτοί που δίνουν απαντήσεις και σε βάζουν σε σκέψεις. Φαντάσου τι έχω ακούσει από καταστήματα!!!! Ε πεταγεται ο καθε αμπαλος και λεει τι βλακεια του. Οτι σου προτεινε ο kostas, xfx για 480 μακραν η καλυτερη υλοιποιηση στα φραγκα της. Κουτι εχω το ιδιο με αυτο που σκεφτεσαι (σε λευκο ομως), και δυστηχως σε ουδεμια περιπτωση αξιζει το 100αρικο (περα απο την εμφανιση φανταζομαι)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα