geioannou Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 ειναι κατι που δεν το εχω ξανα κανει και ειπα να το κανω μιας και δεν εχω dvd player στο σπιτι και ηταν βλακεια να μην βλεπω ταινιες στην μεγαλη TV. Το προβλημα που συναντω ειναι οτι ενω βλεπει κανονικα την ταινια ο αποκωδικοποιητης και ενω ειχα τους ελληνικους υποτιτλους σε ξεχωριστο αρχειο, αυτο οχι μονο δεν επαιζε ελληνικα, αλλα επαιζε αγγλικα !!! με τα πολλα, επαιξα την ταινια απο το στικακι στο pc και ειδα οτι μεσα στην ταινια ειχε ενσωματομενους αγγλικους υποτιτλους τους οποιους και εαπο εκει εβλεπε. τι πρεπει να κανω λοιπον ! υπαρχει τροπος να δει το αρχειο srt η θα πρεπει να ενσοματοσω τους ελληνικους υποτιτλους. και αν ναι, πω !!!
IT chef Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 γιατί δεν συνδέεις το pc (και) με την tv; Πιθανότατα ο αποδικωποιητής δε παίζει .srt αρχεία. Αν δεν μας πεις ποιον έχεις,που να ξέρουμε;
geioannou Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 για καποιο λογο η TV βλεπει οτι εχει συνδεθει επανω της υπολογιστης, ο υπολογιστης καταλαβαινει οτι στελνει σημα καπου και αλλαζει την αναλυση οθονης του, αλλα η TV δεν δειχνει τιποτα. το ειχα κανει και ποστ πριν καιρο στο αναλογο θρεντ αλλα δεν βγηκε τιποτα. ετσι λοιπον μιας και υπαρχει αποκωδικοποιητης με USB ειπα να το κανω πιο απλα. σχετικα με το αρχειο srt δεν ηξερα οτι μπορει να μην το παιζει ο αποκωδικοποιητης και τωρα που το σκεφτομαι, σε δυο που το δοκιμασα κανεις δεν ειδε το srt αλλα μονο αυτοματα τους ενσωματομενους αγγλικους υποτιτλους. ερωτηση: η ενσωματωση ειναι μπερδεμα να το κανω για να τελειωνω οπου και να ειμαι και οπως και να ειμαι; μολις παω στο σπιτι θα δω το μοντελο και θα το γραψω αλλα θα το ψαξω κιολας
IT chef Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Να έχει πρόβλημα η θύρα που στέλνει στην tv; Ή η θύρα της tv; Δοκίμασες με άλλη συνδεση;
jim_p Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Κατεβασε κατι που να ΜΗΝ εχει ενσωματωμενους υποτιτλους, βρες εσυ τους αντιστοιχους ελληνικους υποτιτλους για αυτο, περασε τα σε ενα φλασακι δινοντας τους το ιδιο ονομα. πχ mitsos.mp4 και mitsos.srt και θα εισαι μια χαρα.
geioannou Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Κατεβασε κατι που να ΜΗΝ εχει ενσωματωμενους υποτιτλους, βρες εσυ τους αντιστοιχους ελληνικους υποτιτλους για αυτο, περασε τα σε ενα φλασακι δινοντας τους το ιδιο ονομα. πχ mitsos.mp4 και mitsos.srt και θα εισαι μια χαρα. θα το κανω το τεστ, αν και δεν χρειαζεται να βρω πραγματικους υποτιτλους για την ταινια. ακομα και απο αλλη ταινια να ειναι θα παιξει εαν δεν εχει προβλημα. το θεμα ειναι οτι οπως εχω καταλαβει, οι περισσοτερες ταινιες εχουν ενσοματομενους υποτιτλους οποτε αναρωτιέμαι πως θα το αντιμετοπισω αυτο. γιατι μεσα απο το μενου υποτιτλων του αποκωδικοποιητη εχει μονο enable/disable και οχι επιλογη.
CheOnWeb Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Αν ο αποκωδικοποιητής παίζει mkv μπορείς μ' αυτό το πρόγραμμα να βάζεις/βγάζεις embedded subs χωρίς επανακωδικοποίηση. Ανοίγει και mp4 και σώζει πάντα mkv. https://www.fosshub.com/MKVToolNix.html
geioannou Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 θα το κοιταξω.... και ρε γμτ απο οτι παρατηρω, σε καποιες ταινιες δεν εχω ηχο !!! νομιζω ως player ειναι σε βρεφικο σταδια αυτες οι συσκευες ακομα !!!!
micos000 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Αν δεν έχεις ήχο μπορεί να φταίει η μορφή του ήχου από την ταινία. Αν είναι dts μάλλον αυτό θα φταίει. Σε ρώτησε ο IT chef παραπάνω ποιόν αποκωδικοποιητή έχεις. Πες μας να δούμε τις δυνατότητες του. Και για τους υπότιτλους, καλύτερα να κατεβάζεις mp4 αρχεία που συνήθως δεν έχουν υπότιτλους.
geioannou Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 LINEX LY-B001 στο μανιουαλ που διαβασα λεει οτι υποστηριζομενοι τυποι αρχειων πολυμεσων ειναι MPG-1, MPG-2, MPEG-4
micos000 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 LINEX LY-B001 Αυτό είναι τηλεχειριστήριο. Πάνω στον αποκωδικοποιητή τι γράφει; Δες στο κάτω μέρος αν έχει κάποιο αυτοκόλλητο.
geioannou Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 εμ δεν ειναι. αυτο αναγραφει επανω στο κουτι. πριν ποσταρω το μοντελο κοιταξα για να βαλω λινκ αλλα ειδα οτι μονο το remote εβγαζε το βρηκα. http://www.made-in-china.com/showroom/loongmaster/product-detailtXDQrilbaGWB/China-High-Definition-MPEG4-H264-HD-DVB-T-Scart-Sticker.html
isay Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 @geioannou Αν η τηλεόραση σου εχει είσοδο hdmi αγόρασε ένα android tv box. Με 50 ευρω παίρνεις απο κίνα κάτι πολύ καλό και με player/kodi θα βρεις την υγεια σου. ontopic : Κάνε τη δοκιμή που εγραψε ο jim_p. Αν δεν παίξει ψάξε κάποια ρυθμιση στον αποκ/τη να εμφανίζει ή οχι υποτιτλους. Αν ΔΕΝ εχει τοτε η μνη λύση ειναι να βάζεις εσύ τους υποτιτλους σε ταινίες πριν τις βάλεις να παιξουν στον αποκ/τη. Γνώμη μου ... θα βαρεθείς σύντομα, been there, done that
bluesattack Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Κατεβασε κατι που να ΜΗΝ εχει ενσωματωμενους υποτιτλους, βρες εσυ τους αντιστοιχους ελληνικους υποτιτλους για αυτο, περασε τα σε ενα φλασακι δινοντας τους το ιδιο ονομα. πχ mitsos.mp4 και mitsos.srt και θα εισαι μια χαρα. Τελικα το δικιμασες αυτο ?
geioannou Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 ναι. πηρα μια ταινια και εβαλα ενα υποτιτλο οτι να 'ναι και επαιξε κανονικα. το θεμα ειναι οτι απο οτι καταλαβαινω θα πρεπει να βρισκω συγκεκριμενα αρχεια που να μην εχουν ενσωματομενους υποτιτλους καθως επισης και συγκεκριμενα αρχεια γιατι μερικα δεν παιζουν ηχο. οποτε ηδη ειμαι σε κατασταση που με προβληματιζει η διαδικασια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα