George.Ember Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Ρε παιδια εβαλα αγγελεια οτι χαριζω cd εγκαταστασης Windows XP και ο κοσμος με βριζει! Φιλε μου μαλλον δεν εισαι σωστα ενημερομενος.. Υπαρχει pacth για windows xp που το βαζεις και σου αναγνωριζει μεχρι 8GB RAM Οριστε και το link αν εδιαφερεσε: https://www.techwalla.com/articles/how-to-enable-pae-on-a-32-bit-windows-xp Στους γονεις σου το πες? 1
BlackHack Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Ρε παιδια εβαλα αγγελεια οτι χαριζω cd εγκαταστασης Windows XP και ο κοσμος με βριζει! Στους γονεις σου το πες? το θελω εγω. το πλήρωνω οσο κι οσο
Runner25 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 δεν πιστευω τα σχολια που διαβαζω απο μερικους εχω μεινει μ@λ@κ@ς
AribafM Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Άραγε οι προηγούμενοι μιλάνε σοβαρά ή ειναι trolls? Τι διαβάζω Θεέ μου! ????????????
George.Ember Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Μονο στο καλαμπουρι μπορεις να παρεις τα σχολια!
BlackHack Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δεν μπορω να καταλαβω για ποιο λογο ειστε τοσο αρνιτικοι με τα XP.. εγω αυτο το λειτουργικο το εχω 16 ολοκληρα χρονια και ειτε το πιστευεται ειτε οχι format δεν εχω κανει ουτε μια φορα... Γιατι ειναι τοσο stable λειτουργικο που δεν χρειαζεται format
PCharon Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Εγώ θα βάλω '95 με ΙΕ3 για να είμαι πιο ασφαλής. Έτσι κατάλαβα. Τί 16 χρόνια πίσω, τί 20... Ευτυχώς έχω κρατήσει τα σιντιζ (είχε και ειδικό σιντι για την εγκατάσταση του ΙΕ λέμε ) 5
deadmoon Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Κι όλα αυτά χωρίς Federer... Αυτον περιμενουμε... ΤΟΝ ΑΣΥΛΛΗΠΤΟ!!
BlackHack Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Κι όλα αυτά χωρίς Federer... μας καταλαβες ρε φιλε... Ωραιος 1
deadmoon Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Εγώ θα βάλω '95 με ΙΕ3 για να είμαι πιο ασφαλής. Έτσι κατάλαβα. Τί 16 χρόνια πίσω, τί 20... Ευτυχώς έχω κρατήσει τα σιντιζ (είχε και ειδικό σιντι για την εγκατάσταση του ΙΕ λέμε ) 16-bit εφαρμογες και τα μυαλα στα καγκελα, 0 exploits σε λεωω! 2
George.Ember Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Πηγαινα για πιλοτος της ΝASA αλλα κοπηκα στα σηματα 3
risingsun Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 XP για παντα αλλα τωρα με τα 7 εδω και χρονια ειμαι κομπλε!
BlackHack Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 XP για παντα αλλα τωρα με τα 7 εδω και χρονια ειμαι κομπλε! Ρε φιλε μας τα χαλας. ενω το αρχισες καλα στο τελος το εχεσες
dimtsef Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 like για την επιλογή της φωτό για το άρθρο αυτο 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα