Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,,,έχω μία μονάδα τις οποίας η μητρική πλακέτα γράφει ibm rev 1.2  υπάρχει κάπου στην μητρική να κοιτάξω πιο είναι ακριβώς το μοντέλο τις ή είναι αυτό που ανέφερα;;Είναι καλή μητρική;;Μπορεί να σηκώσει windows εκτός από τα XP αν γίνει μια αναβάθμιση;;Θέλω να κάνω boot από το cd αλλά δεν βρίσκω την επιλογή μήπως ξέρετε πως μπορώ να το κάνω;;Προς το παρόν έχω αυτά τα ερωτήματα,,γιατί θέλω πάνω σε αυτή την μητρική να πάρω κομμάτια από άλλο μηχάνημα από το οποίο δεν λειτουργεί η μητρική του (έτσι πιστεύω τουλάχιστον,,γιατί τον συνδέω και δεν μου δείχνει τίποτα στην οθόνη,αλλά και ούτε ακούγεται ο ήχος που κάνει η μητρική όταν ανοίγει το "μπιπ" δηλαδή)..

Δημοσ.

Πιθανότατα είναι Socket478. Αρχαίο πλέον και δεν αξίζει κατά την γνώμη μου να ασχοληθείς. Το άλλο μηχάνημα που έχεις τι ακριβώς είναι??

• Like 1
Δημοσ.

Ti windows,ούτε linux ελαφρύ δε τρέχει αυτό πια.Αν είναι 478.

Οκ τρέχει,αλλά ούτε για browsing δεν κάνει.

Μόνο για htpc,και αυτό για ποιότητα dvd.Που από το ρεύμα που καταναλώνει,δώσε 100 ευρώ και πάρε μητρική-επεξεργαστή-μνήμη σύγχρονη,καλύτερα.

Δημοσ.

Το άλλο στην μητρική γράφει MSI,,CHA(Green), CHB(Purple),,,εκεί που είναι η θύρες για τις κάρτες ενδιάμεσα γράφει MS-7043 Ver:100 δεν βλέπω να γράφει κάτι άλλο στην μητρική,,δεν ξέρω αν σας βοήθησα έτσι ώστε να καταλάβετε για ποια μητρική σας περιγράφω

Δημοσ.

Δηλαδή δεν υπάρχει σωτηρία...σκεφτόμουν να πάρω κάποια κομμάτια από την msi να τα έβαζα στην IBM αλλά με αυτά που μου λέτε δεν πρόκειται να γίνει κάτι,,άρα ανακύκλωση και τα 2;

Δημοσ.

H msi πρέπει να κάηκε,,γιατί ούτε έλεγχο κάνει όταν ανοίγει και στην οθόνη δεν μου δείχνει κάτι,,και έλεγα πάρω καμιά μνήμη,,τον σκληρό τον επεξεργαστή αν ταίριαζε και τα να έβαζα στην IBM

Δημοσ.

Άρα ανακύκλωση

Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος για να σιγουρευτώ ότι όντως έχει πρόβλημα η MSI;;ή ότι κάηκε;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...