Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αυτο

http://www.e-shop.gr/sharkoon-fireglider-optical-gaming-mouse-black-p-PER.804180

το πηρα πριν κατι μερες και ειναι τελειο για τγα λεφτα του

ένα κακό με αυτό το ποντίκι είναι ότι τα πλήκτρα είναι πολύ ψηλά το οποίο προσωπικά δε βρίσκω κι ό,τι πιο βολικό. δηλαδή δνε καμπυλώνει όπως άλλα ποντίκια.

• Like 1
Δημοσ.

Το G502 είναι εξαιρετική επιλογή, αλλά έχω διαβάσει από αρκετούς ότι έχει θεματάκια η ροδέλα. Δεν έχω προσωπική άποψη, καθώς δεν το έχω, αλλά το αναφέρουν αρκετοί.

Εγώ έχω πάει σε αυτό:

http://www.e-shop.gr/genesis-nmg-0501-gx78-professional-laser-5700dpi-gaming-mouse-p-PER.572228

και την έχω καταβρεί. Με έχει βολέψει τρομερά και είναι σε άψογη κατάσταση παρόλο που το έχω λιώσει στη χρήση. Το έχει και σε προσφορά τώρα. Στα 30€ είναι πολύ καλό vfm. Έχει προγραμματιζόμενα πλήκτρα και αρκετά καλό συνοδευτικό λογισμικό. Εγώ θα στο πρότεινα. 

Βέβαια φίλε μου, πάντα αυτά τα θέματα είναι υποκειμενικά. Μπορεί σε κάποιον να μην αρέσει ένα ποντίκι για χ, ψ λόγους ενώ άλλος να γουστάρει τρελά. Είναι και το πώς θα κάτσει στο χέρι σου.

Το καλύτερο θα ήταν να μπορέσεις να πιάσεις από κοντά κάποιο που θα σε ενδιέφερε για να έχεις μια καλύτερη ιδέα. Αλλά σε ελληνικά καταστήματα, λιγάκι δύσκολο αυτό.

Τέλος, κατά την ταπεινή μου άποψη, δεν είναι ανάγκη να δώσεις πολλά λεφτά (αν και αυτό είναι σχετικό) για ποντίκι, τη στιγμή που με 40-50€ ή και λιγότερα έχεις αρκετές και αξιόλογες επιλογές.

Δημοσ.

Καλημέρα, για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα συνεχίζω αυτό. Είχα το Deathadder Chroma και το έστειλα πίσω για το γνωστό πρόβλημα του double-click. Το είχα πάρει από το e-shop και επειδή τώρα δεν υπάρχει κάποιο διαθέσιμο μου δώσανε πιστωτικό ποσό την αξία του. Έρχομαι τώρα να ρωτήσω, στο καινούργιο ποντίκι το Deathadder elite ξέρετε αν έχει απαλειφθεί το συγκεκριμένο πρόβλημα, μιας και αλλάξανε τον μηχανισμό στο click ή συνεχίζει το ίδιο. Κοιτάζω και το G502 της logitech, ποιά είναι γνώμη σας για αυτό; Επείδη δεν έχω την πολυτέλια να το δοκιμάσω στην πόλη μου τα είχε κανείς και τα δύο; Θα μου ταιριάξει το logitech στην παλάμη, να πω πως το deathadder ήταν κουτί για την παλάμη μου. Περιμένω και άλλες προτάσεις και γνώμες αν έχετε, αλλά να είναι διαθέσιμα στο e-shop, μέχρι αύριο θέλω να το έχω παραγγείλει γιατί είμαι χωρίς ποντίκι.

Δημοσ.

διαβασα πολλα και με προλαβανε αλλοι μπηκα και εγω να πω για τα σαρκουν εχω και εγω ενα των 22 ευρω και εχω παθει πλακα βαριδια ρυθμιση ον δε φλαι dpi προγραμματιζομενα πληκτρα καλο συνοδευτικο λογισμικο εσωτερικη μνημη στο ποντικι για να σωζει ρυθμισεις μεχρι και επιχρυσο βυσμα εχει ε τι αλλο πια με τις μπαντες σαρκουν εκτος αν θες να τα σκασεις πραγμα οχι κακο αλλα δεν ξερω ενω δινω λεφτα κια για περιφερειακα μου κανει καπως αν το σκεφτεις 100 για ποντικι ειναι πολλα

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...