B0mbas Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπέρα σας,Ενδιαφέρομαι αυτό το διάστημα να πάρω ένα καλό gaming mouse κατάλληλο και για fps και θα ήθελα να με βοηθήσετε με κάποιες προτάσεις.
KiriosD Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 λειψό το ερώτημα σου μιας και δεν αναφέρεις το χρηματικό ποσό που είσαι διατεθειμένος να παράσχεις
B0mbas Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Κανε μου εσυ μια πρόταση και ας ειναι λειψό ρε φίλε για ποντικι ενδιαφέρομαι ποσα να δωσω; ας πουμε υποθετικά μεχρι 100€
Shyn Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Γενικα ειναι δυσκολο να προτεινεις σε καποιον mouse. Για μενα ο κυριοτερος παραγοντας για την σωστη επιλογη ειναι να σε βολευει. Εαν δεν ειχα συνηθισει τοσο πολυ στο DeathAdder που εχω θα το αλλαζα για Logitech G502 . To θεωρω απο τα καλυτερα! 1
achilles_g_ Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Κανε μου εσυ μια πρόταση και ας ειναι λειψό ρε φίλε για ποντικι ενδιαφέρομαι ποσα να δωσω; ας πουμε υποθετικά μεχρι 100€ Στα 110 με τα μεταφορικά βγαίνει το G900 από amazon.co.uk https://www.amazon.co.uk/Logitech-Chaos-Spectrum-Wireless-Gaming/dp/B01CZTGBOW/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1486474751&sr=8-1&keywords=logitech+g900 Βλέπω το κατέβασαν και στο skroutz. Ξεκινούσε από 143. 1
B0mbas Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Ευχαριστω πολυ παιδια θα τα Τσεκαρω σιγουρα πρεπει να σε βολεύει το mouse ναι παιζει ρόλο!
Shyn Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Ευχαριστω πολυ παιδια θα τα Τσεκαρω σιγουρα πρεπει να σε βολεύει το mouse ναι παιζει ρόλο! Επειδη ετυχε να ειμαι στο πλαισιο σημερα, εχει αρκετα εκθεσιακα για δοκιμη! 1
FasTaker Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Ολη η σειρα G της Logitech ειναι οτι πρεπει. Απο εκει και περα διαλεγεις το ανολογο με το budget σου. Προσωπικα εχω το G500. Logitech προτεινω ανεπιφιλακτα σε περιφερειακα γιατι απλα εχει το καλυτερο aftermarket support απο οποιαδηποτε αλλη εταιρία. Επικοινωνεις απευθειας με αυτους και δεν μπλεκεις με ασχετους μεασζοντες απο οπου και να το αγορασες. 1
B0mbas Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Παιδια σας ευχαριστω πολυ βλεπω όλοι με πατε σε Logitech περισσοτερο οποτε θα παω ισως μια βολτα απο πλαίσιο η καποιο αλλο μεγάλο κατάστημα να τα Τσεκαρω!
m0i Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Logitech ειναι κορυφη, εχω το G5 εδω και ποσα χρονια.Αν εμπαινα σε διαδικασια να αγορασω ενα αλλο σημερα ομως θα προτιμουσα το Coolmaster Alcor gaming(ειναι απλο και τα 2 εξτρα πλητρα για εμενα ειναι αυτο που χρειαζομαι).Εξαρταται ομως τι σου αρεσει,ποσα διαθετεις,τι games παιζεις και ποσο βολευει εσενα 1
B0mbas Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Logitech ειναι κορυφη, εχω το G5 εδω και ποσα χρονια.Αν εμπαινα σε διαδικασια να αγορασω ενα αλλο σημερα ομως θα προτιμουσα το Coolmaster Alcor gaming(ειναι απλο και τα 2 εξτρα πλητρα για εμενα ειναι αυτο που χρειαζομαι). Εξαρταται ομως τι σου αρεσει,ποσα διαθετεις,τι games παιζεις και ποσο βολευει εσενα πολύ απλό, όμορφο και βολικό φαίνεται
m0i Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Και εγω τα καινουρια logitech τα βρισκω περιπλοκα προσωπικα το coolmaster δε το εχω δοκιμασει. 1
tzizzz Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 αυτο http://www.e-shop.gr/sharkoon-fireglider-optical-gaming-mouse-black-p-PER.804180 το πηρα πριν κατι μερες και ειναι τελειο για τγα λεφτα του 1
tzizzz Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 best value for money και το εψαξα αρκετα .. θα γλιτωσεις ενα καρο λεφτα, θα με θυμηθεις 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα