Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,
Ενδιαφέρομαι αυτό το διάστημα να πάρω ένα καλό gaming mouse κατάλληλο και για fps και θα ήθελα να με βοηθήσετε με κάποιες προτάσεις.

Δημοσ.

λειψό το ερώτημα σου μιας και δεν αναφέρεις το χρηματικό ποσό που είσαι διατεθειμένος να παράσχεις

Δημοσ.

Κανε μου εσυ μια πρόταση και ας ειναι λειψό ρε φίλε για ποντικι ενδιαφέρομαι ποσα να δωσω; ας πουμε υποθετικά μεχρι 100€

Δημοσ.

Γενικα ειναι δυσκολο να προτεινεις σε καποιον mouse.  Για μενα ο κυριοτερος παραγοντας για την σωστη επιλογη ειναι να σε βολευει. 

Εαν δεν ειχα συνηθισει  τοσο πολυ στο DeathAdder που εχω θα το αλλαζα για Logitech G502 . To θεωρω απο τα καλυτερα!

• Like 1
Δημοσ.

Κανε μου εσυ μια πρόταση και ας ειναι λειψό ρε φίλε για ποντικι ενδιαφέρομαι ποσα να δωσω; ας πουμε υποθετικά μεχρι 100€

Στα 110 με τα μεταφορικά βγαίνει το G900 από amazon.co.uk

https://www.amazon.co.uk/Logitech-Chaos-Spectrum-Wireless-Gaming/dp/B01CZTGBOW/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1486474751&sr=8-1&keywords=logitech+g900

Βλέπω το κατέβασαν και στο skroutz. Ξεκινούσε από 143.

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ παιδια θα τα Τσεκαρω σιγουρα πρεπει να σε βολεύει το mouse ναι παιζει ρόλο! :)

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ παιδια θα τα Τσεκαρω σιγουρα πρεπει να σε βολεύει το mouse ναι παιζει ρόλο! :)

Επειδη ετυχε να ειμαι στο πλαισιο σημερα, εχει αρκετα εκθεσιακα για δοκιμη!

• Like 1
Δημοσ.

Ολη η σειρα G της Logitech ειναι οτι πρεπει. Απο εκει και περα διαλεγεις το ανολογο με το budget σου. Προσωπικα εχω το G500.

Logitech προτεινω ανεπιφιλακτα σε περιφερειακα γιατι απλα εχει το καλυτερο aftermarket support απο οποιαδηποτε αλλη εταιρία.

Επικοινωνεις απευθειας με αυτους και δεν μπλεκεις με ασχετους μεασζοντες απο οπου και να το αγορασες.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια σας ευχαριστω πολυ βλεπω όλοι με πατε σε Logitech περισσοτερο οποτε θα παω ισως μια βολτα απο πλαίσιο η καποιο αλλο μεγάλο κατάστημα να τα Τσεκαρω! :)

Δημοσ.

Logitech ειναι κορυφη, εχω το G5 εδω και ποσα χρονια.Αν εμπαινα σε διαδικασια να αγορασω ενα αλλο σημερα ομως θα προτιμουσα το Coolmaster Alcor gaming(ειναι απλο και τα 2 εξτρα πλητρα για εμενα ειναι αυτο που χρειαζομαι).
Εξαρταται ομως τι σου αρεσει,ποσα διαθετεις,τι games παιζεις και ποσο βολευει εσενα :)

• Like 1
Δημοσ.

Logitech ειναι κορυφη, εχω το G5 εδω και ποσα χρονια.Αν εμπαινα σε διαδικασια να αγορασω ενα αλλο σημερα ομως θα προτιμουσα το Coolmaster Alcor gaming(ειναι απλο και τα 2 εξτρα πλητρα για εμενα ειναι αυτο που χρειαζομαι).

Εξαρταται ομως τι σου αρεσει,ποσα διαθετεις,τι games παιζεις και ποσο βολευει εσενα :)

πολύ απλό, όμορφο και βολικό φαίνεται :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...