Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευχαριστώ παιδιά όλους για τη βοήθεια,αποφάσισα να πάρω το shuffle μιας και θα με βολέψει περισσότερο από όλα για τις δουλειές που το θελω (και είναι και σταθερή αξία η apple) . Cya!

Δημοσ.

προσωπικά θεωρώ την αγορά ενός mp3 player πεταμένα λεφτά. κάνεις την ίδια δουλειά και με το κινητό σου.

εγώ mp3 player είχα το 2007. τώρα γιατί να πάρει κάποιος; σε λίγες περιπτώσεις θα βοηθούσε

Εκ πρώτης όψεως, έχεις δίκιο, αλλά τι γίνεται όταν το κινητό έχει κακό ήχο, και δεν υπάρχει περίπτωση να το αλλάξεις;

Δημοσ.

Εκ πρώτης όψεως, έχεις δίκιο, αλλά τι γίνεται όταν το κινητό έχει κακό ήχο, και δεν υπάρχει περίπτωση να το αλλάξεις;

Ναι, υπάρχει και αυτό το ενδεχόμενο.Αλλα θεωρείς σίγουρο ότι ένα mp3 player θα έχει σίγουρα καλυτερο ήχο?

OK, το shuffle έχει οντως καλό ήχο(αν και δεν θα αγόραζα ποτέ καποιο χωρίς οθόνη) αλλά είμαι σίγουρος πως τα "generic" τύπου turbo-x θα είναι χειρότερα.

Υ.γ Άσχετο, αλλά για σφιχτό budget που υπάρχει και ανάγκη για μουσική πας σε winphone.Ολα που έχουν περάσει από τα χέρια μου (640/640xl/535/435) είχαν συμπαθητικοτατο ηχο,σαφέστατα καλύτερο από εφάμιλλης τιμής Android.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...