Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά!!

Θέλω να αγοράσω ένα mp3 για να ακούω μουσική καθώς διαβάζω. Ανάμεσα στις επιλογές μου είναι το ipod shuffle, κάνα sandisk η οτιδήποτε άλλο μέχρι τα 50€ ή 60€ . Τι θα μου προτεινατε;

Επίσης αληθεύει ότι το shuffle παίρνει μόνο αγορασμένα τραγούδια από το iTunes και αν ναι υπάρχει κάνας τρόπος να βάλω δικά μου τραγούδια;

Δημοσ.

Τα τελευταια χρονια,βαση φημων, η sandisk δεν βγαζει και τα καλυτερα player....

Αν δεν σε ενοχλει η ελλειψη οθονης, παρε το shuffle...Παιζει ολα τα τραγουδια....

Αν μπορεις μαζεψε λιγα παραπανω και παρε ενα μεταχειρισμενο Ipod nano....

Δες και απο sony μερια.....

• Like 1
Δημοσ.

Τα τελευταια χρονια,βαση φημων, η sandisk δεν βγαζει και τα καλυτερα player....

Αν δεν σε ενοχλει η ελλειψη οθονης, παρε το shuffle...Παιζει ολα τα τραγουδια....

Αν μπορεις μαζεψε λιγα παραπανω και παρε ενα μεταχειρισμενο Ipod nano....

Δες και απο sony μερια.....

Για τα ipod χρειάζομαι iTunes? Και αν ναι ,θέλει μόνο πληρωμενα τραγουδια ?( δεν έχω προηγούμενη εμπειρία με προϊόντα της aplle γιαυτό ρωτάω :P )

Δημοσ.

Γειά!!

Θέλω να αγοράσω ένα mp3 για να ακούω μουσική καθώς διαβάζω. Ανάμεσα στις επιλογές μου είναι το ipod shuffle, κάνα sandisk η οτιδήποτε άλλο μέχρι τα 50€ ή 60€ . Τι θα μου προτεινατε;

Επίσης αληθεύει ότι το shuffle παίρνει μόνο αγορασμένα τραγούδια από το iTunes και αν ναι υπάρχει κάνας τρόπος να βάλω δικά μου τραγούδια;

αν θες καλο mp3 δες εδω   http://www.skroutz.gr/s/6858180/Sandisk-Clip-Jam-8GB.html

Δημοσ.

προσωπικά θεωρώ την αγορά ενός mp3 player πεταμένα λεφτά. κάνεις την ίδια δουλειά και με το κινητό σου.

εγώ mp3 player είχα το 2007. τώρα γιατί να πάρει κάποιος; σε λίγες περιπτώσεις θα βοηθούσε

• Like 3
Δημοσ.

προσωπικά θεωρώ την αγορά ενός mp3 player πεταμένα λεφτά. κάνεις την ίδια δουλειά και με το κινητό σου.

εγώ mp3 player είχα το 2007. τώρα γιατί να πάρει κάποιος; σε λίγες περιπτώσεις θα βοηθούσε

Και εγω συμφωνώ με την παραπάνω άποψη.

Γιατί να μπλέξεις με άλλη μία συσκευή, να πρέπει να την κουβαλάς/φορτίζεις κοκ?

Και θα υποθέσω πως το s5 θα βγάζει αξιοπρεπές ήχο(κάποια φθηνά/παλιά ήταν οντως χάλια).

Δημοσ.

Και εγω συμφωνώ με την παραπάνω άποψη.

Γιατί να μπλέξεις με άλλη μία συσκευή, να πρέπει να την κουβαλάς/φορτίζεις κοκ?

Και θα υποθέσω πως το s5 θα βγάζει αξιοπρεπές ήχο(κάποια φθηνά/παλιά ήταν οντως χάλια).

Απλώς το θέλω για τη γυμναστική (όπου δεν έχω μεγάλες τσέπες για να χωρέσει το κινητό και δε βολευει) και για το διαβασμα ,καθώς δεν θέλω να έχω το κινητό και να μου αποσπάει την προσοχή ( είμαι λίγο internetακιας ????)

Δημοσ.

Απλώς το θέλω για τη γυμναστική (όπου δεν έχω μεγάλες τσέπες για να χωρέσει το κινητό και δε βολευει) και για το διαβασμα ,καθώς δεν θέλω να έχω το κινητό και να μου αποσπάει την προσοχή ( είμαι λίγο internetακιας ????)

Για αυτές τις περιπτώσεις έχει όντως χρησιμότητα..

Σε ενδιαφέρει αγορά από κινα?

Δημοσ.

Για αυτές τις περιπτώσεις έχει όντως χρησιμότητα..

Σε ενδιαφέρει αγορά από κινα?

Αν είναι εμπιστη ναι,έχεις καμιά προταση;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...