Προς το περιεχόμενο

skystar1 ci module

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σου.για το ci θα σου στειλω ενα Ελληνικο link σε pm (μην κανουμε και διαφημιση)αν και μου φανηκε λιγο ακριβο..(ισως δεν εχω δει αλλου τιμη για Ελλαδα παντα)

το remote τι να το κανεις?μπορεις να κανεις remote και με wirless keyboard.

αν το βρεις παντως σφυρα μου εγω το εχω αλλα κοπηκε το καλωδιο του σενσορα και θελω αλλο.εμεινε ομως το remote που δουλευει σε philips tv

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν θελεις τη γνώμη μου είναι εντελώς αχρηστη η αγορα ci module. Υπαρχουν δωρεάν προγράμματα που κάνουν εξομείωση όλων (σχεδόν) των μοντουλών και το μονο που χρειάζεσαι είναι ενας φτηνός programmer που να δουλευει σε smartmouse mode (συνδέεται στην com ή usb) όπου και τοποθετεις την καρτα.. Εχω ακούσεi ότι δουλευει με τη nova (δεν δοκιμασα ο ίδιος). Δουλεύει -αν και με ψιλοπροβλημστάκια- και με skystar-2

Ψάξε για cam emulators τα γνωστά forums \ dload centers

kalispera ego exo thn skystar 1 kai exo kai programmer pou yposthrizei kai smart mouse kai ta panta.borw na kano kati me auton??? den exo omos ci module (module den einai h thikoula as poume pou bainoun oi kartes mesa??) opios xerei an boro na xrhsimopihhsw kapos ton programmer as to pei

Δεν χρειάζεσαι μοντούλα, η κάρτα μπαίνει απευθειας στον programmer. Πληροφορίες για τα plugins στο γνωστο forums.dvbnetwork.com, στο section Phoenix/Smartmouse plugins http://forums.dvbnetwork.com/viewforum.php?f=34. Μπορείς να τα κατεβάσεις και από τον happysat.org

Για remote control είχα χρησιμοποιήσει το pinnacle παλιοτερα, αλλά δε με ενθουσίασε η απόδοση, πιο πολύ βολεύομαι με ένα psx joypad που το σύνδεσα με το πισι και εξομοιώνει το ποντίκι. Υπάρχουν πάντως πολλά λινκς για σχέδια στο ιντερνετ που δουλεύουν και με τα κλασικά 3σε1 κλπ τηλεκοντρόλ. Σε φιλο εχς στησει ένα τετοιο για tv, hifi και pc με ss1 και δουλευει καλά. Ρίξε και μια ματιά εδώ http://www.linuxdvb.tv/documentation/ir-j2.html που είναι το σχηματάκι για καλώδιο που συνδέεται απευθείας πάνω στην ss1. Νομίζω είχε προσφορά remote+καλώδιο+πρόγραμμα το dvbshop.tv με 15-20€

βρε SPANK..οι καρτουλες ειναι για τους κανονικους δεκτες.τι να την κανεις στο pc?

εκτος και αν ειναι original καρτουλα απο καποιο πακετο.αλιως οτι μα οτι κανουν οι δεκτες και οι καρτουλες μπορεις να το κανεις στο pc με την skystar σου με software και softcams και μαλιστα πολυ πιο ευκολα και γρηγορα,οι καρουλες ολο update θελουνε ,στο pc γινεται μονο του.

mhn anhsyxeis,oloi new eimaste!!giayto postaroyme gia na dwsei idees o enas ston alon.me thn n*** mono logia mporoyn na ginoun edw kai 2 xronia oloi sta logia kai sto mplampla einai..kai perimenoyn fws

(ti new eisai,afoy blepw to exeis piasei to nohma kai kaneis douleia)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...