nickts1 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Καλημέρα, Αυτή τη στιγμή έχω Vodafone-HOL, με VDSL 50mbps σε συνδυασμό με κινητό. Έλαβα μια πολύ καλή οικονομικά πρόταση από WIND για τις ίδιες πάνω-κάτω παροχές και σκέφτομαι το ενδεχόμενο φορητότητας, αν και μέχρι τώρα ειμαι αρκετά ευχαριστημένος με τη Vodafone και από πλευράς παροχών κ εξυπηρέτησης. Μένω στο Κορωπί, σε αρκετά αραιοκατοικημένη περιοχή και έχω περίπου 45 down και 4,6 up. Καταρχάς θα είμαι εντάξει με VDSL από τη WIND? Υπάρχουν προβλήματα; Δεύτερον, εφόσον σπάσω το συμβόλαιο της Vodafone, θα έχω κάποιο ποσό σαν τέλος αποδέσμευσης. Από τη WIND μου είπαν ότι αυτό το ποσό κακώς χρεώνεται και δεν έχω υποχρέωση να το καταβάλλω. Μου φαίνεται περίεργο, ξέρουμε τι παίζει σε τέτοιες περιπτώσεις;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δεύτερον, εφόσον σπάσω το συμβόλαιο της Vodafone, θα έχω κάποιο ποσό σαν τέλος αποδέσμευσης. Από τη WIND μου είπαν ότι αυτό το ποσό κακώς χρεώνεται και δεν έχω υποχρέωση να το καταβάλλω. Μου φαίνεται περίεργο, ξέρουμε τι παίζει σε τέτοιες περιπτώσεις; Ξέρουμε ότι στο είπε μόνο και μόνο για να σε φέρει στη Wind κι ότι δεν θα είναι δικό του πρόβλημα όταν έρθει το χαρτί για να πληρώσεις τη ρήτρα... 3
NikosKallithea Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Για ρωτα την wind αν σπάσεις το συμβόλαιο που εχεις μαζι τους πρέπει να πληρωσεις κατι? http://www.insomnia.gr/topic/439793-αίτηση-υπαναχώρησης-από-wind/ Υπ οψιν η wind έχει τις χειρότερες υπηρεσίες και παροχές, λενε και ψέματα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Υπ οψιν η wind έχει τις χειρότερες υπηρεσίες και παροχές, λενε και ψέματα Από KV του ΟΤΕ θα παίρνει VDSL λογικά, δεν θα έχει πρόβλημα κατά πάσα πιθανότητα... 1
nickts1 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Από KV του ΟΤΕ θα παίρνει VDSL λογικά, δεν θα έχει πρόβλημα κατά πάσα πιθανότητα... Ναι, έχω επιβεβαιώσει οτι τουλάχιστον τώρα με τη Vodafone, VDSL παίρνω από καμπίνα ΟΤΕ.
chipakos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Την Wind να την προσέχεις πολύ πάρα πολύ. Ρώτησέ τους αν εσύ έσπαζες το συμβόλαιο μαζί τους γιατί κάποια άλλη εταιρία σου έκανε καλύτερη προσφορά θα τους άρεσε??....ή αυτό θα είχε ποινή??Και κάτι ακόμη πρόσεχε τι λες μαζί τους γιατί είναι ικανοί να σου πάρουν την φορητότητα χωρίς να έχεις υπογράψει τίποτε. Τα κάνει αυτά η Wind .Σε εμένα όταν πέρυσι το καλοκαίρι το έκαναν μπόρεσα και πήρα πάλι πίσω την φορητότητα μέσω καταγγελίας και μού ζήταγαν και 160 ευρώ τέλη απενεργοποίησης. ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΕΓΑΛΕ. 1
nyne Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Mια χαρα εινια η wind την ιδια ακριβως ταχυτητα θα εχεις και απο το ιδιο vdsl(καφαο οτε).Αν η τιμη ειναι καλη τοτε φυγε,αφου πρωτα μαθεις ποσο ειναι το τελος της vodafone.Εχει να κανει με το ποσους μηνες εισαι συνδρομητης και για ποσο καιρο εχεις δεσμευση ...
tsioulak Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Η wind εχει συνήθως την χειρότερη εξυπηρέτηση και ειναι και ψεύτες. Θα σου πρότεινα να μην πας στην wind. Οσον αφορά την ρήτρα για σπάσιμο συμβολαίου ναι πρέπει να την πληρώσεις, το ποτε και το πως παιζει βέβαια.
comfuzio Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Πρέπει να είναι περιπτώσεις...εγώ είμαι κοντά στα 2 χρόνια στην wind vdsl 50άρι και δεν έχω κανένα πρόβλημα και όσες φορές τους χρειάστηκα ήταν παρών. Άλλα όπως είπα στην αρχή μπορεί να είμαι ένας χαρούμενος στους πόσους που δεν είναι.
jkoukos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Καταρχήν επιεικώς σου είπες χαζομάρες για να σε κάνει πελάτη. Από την άλλη είσαι τυχερός, αφού μόλις πριν λίγες μέρες η Vodafone ανακοίνωσε μεταβολή παγίων και κόστους υπηρεσιών, δίνοντας την δυνατότητα να σπάσει αζημίως κάποιος το συμβόλαιό του, εφόσον τον επηρεάζουν οι μεταβολές.
str1979 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Με την wind πρόσεχε. Να καταγράψεις την συνομιλία αν τελικά πας εκεί ώστε να έχεις αποδηξεις για την προσφορά που θα σου κάνουν και να τα ρωτήσεις ΟΛΑ αναλυτικότατα να στα εξηγήσουν. Επίσης να ζητήσεις να τα αναφέρουν όλα στο συμβόλαιο. Την πατισα πρόσφατα από τηλεφωνικη προσφορά της wind και εφυγα από την forthnet και τελικά από αυτά που μου είχε πει στο τηλέφωνο, τα μισά δεν ίσχυαν.
batman_gardiki Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 και μενα η wind σημερα μου δινει αυτη την προσφορά για να φυγω απο την vodafone και αν δεν θελω το tab, μου δινει smartphone turbo x (android, 4'', dual sim , 4πυρ στα 1,2ghz) ή ενα smartwach conseptum dz09+ . λεω να την δοκιμασω καθως φιλος έχει wind ως 1η συνδεση στο σπιτι στα 100μ απο εμένα (Τρίκαλα Θεσσαλίας) και μέχρι στιγμής δεν έχει προβλήματα. θα διαλεξω το smartwatch ως δρομέας να δω τι πιάνει η hol Μου ειπε λογο των μεταβολών δεν χρεωνομαι κάτι αν αποχωρησω εως και τον Μάρτιο.
oekab1992 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπέρα σε όλους. Σήμερα έληξε 2ετές μου συμβόλαιο με ΟΤΕ. Πήγα απο κατάστημα WIND Βριλησσίων να συνδυάσω το κινητό που ήδη έχω μαζί τους στο W, και να φέρω και το σταθερό ώστε να κάνω το wind triple play 1 με κύριο μέλημα το vdsl. Στην περιοχή υπάρχει, έχει και γείτονας με wind, είχα και εγώ με ΟΤΕ, απο καμπίνα πάντα μιλάμε, τσεκαρισμένο και τηλεφωνικά μαζί τους 10 φορές, και με την διεύθυνση κατοικίας και το σταθερό του πατέρα μου στον επάνω όροφο που είναι ήδη wind, και από τους wizards και παντού. Κάνουμε την αίτηση και τρώμε πόρτα, δεν πέρναγε δεν έχει διαθεσιμότητα λέει. Τρελάθηκα κοινώς!! Μου λέει ο υπάλληλος εκεί επειδή είμασταν στο κλείσιμο, να την περάσει ξανά Δευτέρα μήπως ήταν συστημικό θέμα, και αν βγάλει τα ίδια, θα τους κάνει mail στην τεχνική υποστήριξη. Μετά απο το σπίτι κάλεσα το 1212 της wind μίλησα με τεχνικούς, τσέκαραν και αυτοί διαθεσιμότητα με δικά του εργαλεία, διαφορετικά απο αυτά που βλέπουμε εμείς στον wizard, υποτίθεται ακριβείας που δείχνουν πόρτες κτλ, και μου είπαν υπάρχει κανονικά, και με αριθμό και με διεύθυνση. Δοκιμάστε ξανά Δευτέρα. Έχεις κανείς παρόμοια εμπειρία και πως να το χειριστώ να φάμε ξανά πόρτα Δευτέρα;
NikosKallithea Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Το σιτε και οι τηλεφωνικές πληροφορίες της wind ειναι για τον π@
TEOKOS Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Και εδώ περίπου τα ίδια. Αργυρούπολη ,έχω ote vdsl 50 . Η wind σε κατάστημά της που ρώτησα, δεν μου δίνει vdsl ,μόνο adsl
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα