Προς το περιεχόμενο

Αγορά iPhone SE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

Θα ήθελα να ρωτήσω άμα αξίζει να το αγοράσεις ακόμα ή να περιμένεις για κάποιο καινούργιο μοντέλο φέτος. Με ρώτησε ένας γνωστός γιατί του άρεσε το δικό μου και τώρα το 64άρι το έχει κάτω από 420eu και το σκέφτεται.

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Θα ήθελα να ρωτήσω άμα αξίζει να το αγοράσεις ακόμα ή να περιμένεις για κάποιο καινούργιο μοντέλο φέτος. Με ρώτησε ένας γνωστός γιατί του άρεσε το δικό μου και τώρα το 64άρι το έχει κάτω από 420eu και το σκέφτεται.

Καλημερα!!

Αν καταλαβα καλα το εχεις στην κατοχη σου;; Λογικα εσυ θα ξερεις καλυτερα για το αν αξιζει η οχι.

Τι ακριβως ψαχνει ο φιλος σου;Θελει σωνει και καλα ιφον;; Καποιο αλλο μικρο;;

Δημοσ.

Καλημέρα,

Ευχαριστώ!

για κινητο με μικρη οθονη με ios καλυτερο δεν υπαρχει.. να το παρει δεν θα βγει νεοτερο μικρο για κανενα χρονο ακομη... τουλαχιστον δεν εχει ακουστει τιποτα...

• Like 1
Δημοσ.

Καλημερα!!

Αν καταλαβα καλα το εχεις στην κατοχη σου;; Λογικα εσυ θα ξερεις καλυτερα για το αν αξιζει η οχι.

Τι ακριβως ψαχνει ο φιλος σου;Θελει σωνει και καλα ιφον;; Καποιο αλλο μικρο;;

Ναι το έχω, με το αν αξίζει εννοούσα για την πιθανότητα να βγει καινούργιο μοντέλο σε Χ μήνες οπότε θα ήταν καλύτερα να περιμένει. Τώρα έχει το 4s και ναι θέλει μόνο iOS.

Δημοσ.

Ναι το έχω, με το αν αξίζει εννοούσα για την πιθανότητα να βγει καινούργιο μοντέλο σε Χ μήνες οπότε θα ήταν καλύτερα να περιμένει. Τώρα έχει το 4s και ναι θέλει μόνο iOS.

Τότε να το πάρει δεν έχει σημασία να περιμένει. Ούτε η τιμή θα πεσει μέχρι Σεπτέμβρη..

Δημοσ.

Νέο μοντέλο στις 4" δεν νομίζω να βγάλει η apple. Άλλωστε έχει να προωθήσει το 7. Θεωρώ ότι είναι η καλύτερη λύση σε μικρό κινητό εφόσον τα χρήματα δεν αποτελούν ανασταλτικό παράγοντα.

• Like 1
Δημοσ.

το se είναι μονόδρομος για κάποιον που θέλει τούμπανο από spes και κάμερα σε μικρές διαστάσεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...