Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εαν εγώ αγοράσω μία "απρόσωπη" κάρτα απεριορίστων διαδρομών, ποιος εγγυάται στον ΟΑΣΑ ότι δεν θα την χρησιμοποιήσει η κοπέλα μου, η μάνα μου κ.ο.κ.;

ε καλά μόνο εκεί όμως....... όλα τα άλλα θα έπρεπε να είναι παντελώς ανώνυμα και ακόμη και στην κάρτα απεριορίστων διαδρομών μόνο επίθετο όνομα φοτο (ούτε καν ταυτότητα)

Αυτο πάντως που ακους σε καθε κουβεντα που γινεται στην Ελλάδα "μα καλά γτ τα εχουμε κανει τόσο σκατα εμείς εδω περα? Τόσο δύσκολο είναι να πάρουν έτοιμο απο το εξωτερικό ένα project και να το φέρουν στην Ελλάδα έτοιμο?"

Δυστυχώς είναι πολύ δύσκολο....στην Ελλάδα είμαστε όλοι ξερόλες....αντιδρούμε για το τίποτα και με το παραμικρό....Τα ίδια θυμάμαι έλεγαν και για τα κινητα....όταν πρωτο έσκασε η είδηση ότι μπορούν να εντοπίζουν την θέση σου. Λυσαξανε μερικοί ότι θα τους παρακολουθούν - λες και είχε τόσο ενδιαφέρον η πολυταραχη ζωή τους και το FBI η CIA και το κακό συναπάντημα δεν είχαν ποιον άλλο να παρακολουθήσουν και θα παρακολουθούσαν αυτους. Φυσικά μετά από μερικά χρόνακια όλοι αυτόι που φώναζαν κυκλοφορούν με ένα κινητό στην τσέπη (καμιά φορά και δυο).

Ζω εδώ και ένα χρόνο στην Ολλανδία...οπου το σύστημα λειτουργεί με ακριβως τον ίδιο τρόπο....Εχω βγάλει ονομαστική καρτούλα (ναι έδωσα όλα τα στοιχεία μου να με φακελωσουν)...και κυκλοφορώ σε όλα τα μέσα άνετα και ωραία... φορτιζω την κάρτα μου online...και με χρεώνει ανάλογα σε ποια σταση θα κατέβω....και όχι δεν φοβάμαι μηπως ο κάθε υπάλληλος του ΟΣΕ "κρυφοκοιταξει" τα στοιχεία μου και δει οτι εχθες το βραδυ ήμουν βόλτα στη Red Lights! Γιατί? Γιατί χέστηκε!! Και εκεί που το πάτε μερικοί ότι δλδ τα στοιχεία σας θα πωλόυνται σε διαφημιστθκές στο βωμό του κέρδους και του χρήματος να σας θυμίσω ότι υπάρχει και η Google...εκεί να δείτε δεδομένα για τις εταιρίες...

Τέλος για όσους έχουν να κρυψουν τόσα πολλά και φοβούνται, υπάρχει και η ανώνυμη ρημαδο-κάρτα που επίσης φορτίζεται ξανα και ξανά!! Οπότε ποιος σας υποχρέωσε να δώσετε ακόμα και το χρώμα του βρακιού που φοράτε??

Οπότε αφήστε και τίποτα να πέσει χάμω ρε παιδιά και ξαναλέω...όταν κάποιοι από εσάς θελήσετε να κάνετε ληστεία σε τράπεζα μην πάρετε το λεωφορείο γυρνώντας για το σπίτι...τόσο απλά!!!

γιατί ποιος σου ειπε οτι δεν σε παρακολουθούν αν σε θεωρήσουν εγκληματία (Δεν έχει σιμασια για ποιον λόγο γιατί πλέον το ηθικό και σωστό και ο νόμος έχουν γίνει πολλές φορές δύο διαφορετικά πράγματα)

• Απαντ. 150
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...