Pupsi Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Μεταξύ αυτών ποιο προτεινετε; - το xaiomi έχει καλή καμερα;; - το p9 έχει ψηλό sar;; - πρέπει να προσέξω κάτι αν αγοράσω από skroutzομαγαζα; ; Τώρα έχω το galaxy s4 και γενικά μου αρέσει η Samsung. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
ziaba Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Μεταξύ αυτών ποιο προτεινετε; - το xaiomi έχει καλή καμερα;; - το p9 έχει ψηλό sar;; - πρέπει να προσέξω κάτι αν αγοράσω από skroutzομαγαζα; ; Τώρα έχω το galaxy s4 και γενικά μου αρέσει η Samsung. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. αν σ αρέσουν τα σαμσουγκ πάρε το α5 και μην κοιτάς άλλου
vchristod84 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 αν σ αρέσουν τα σαμσουγκ πάρε το α5 και μην κοιτάς άλλουΣωστή άποψη αλλά και το xiaomi αστέρι είναι. Όποιο και να πάρει, δε νομίζω να βγει χαμένος ή δυσαρεστημένος 1
Pupsi Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Τελικά πήρα το Α5, μου αρέσει η Samsung. 2
ziaba Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Τελικά πήρα το Α5, μου αρέσει η Samsung.καλόδουλευτο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα