FrankyGR Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Ε οκ από fanboy μην γίνεις haterboy δεν χρειάζεται να κλείνεις και κάθε post με το Αντε Γειά Apple, δεν σου αρέσει κάτι μην το πάρεις Δεν είμαι haterboy. Έχω στην κατοχή μου δύο iPod, δύο iPad, ένα iPhone 6s και έναν MacBook Pro (από αυτό γράφω τώρα). Το ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ αναφέρεται στην Apple για τα καινούργια macbook pro. Που μετά από τόση αναμονή μας παρουσίασε αυτό το αποτέλεσμα που αντί να βάλει καμιά καλή κάρτα γραφικών πάνω και 7ης γενιάς επεξεργαστές μου κοτσάρισε την touchbar, έβγαλε τις θύρες και το magsafe. Είμαι αγανακτισμένος και θέλω να το λέω που είναι το πρόβλημα δηλαδή ?
tsofras Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Γιατί να είσαι αγανακτισμενος με τις επιλογές μιας εταιρείας? Είτε σου κάνει ένα προϊόν είτε όχι και πας σε άλλο. Μην ξεχνάς ότι είσαι σε ένα τεχνολογικό φόρουμ και μπορεί να επηρεασεις κάποιο μέλος με την προσωπική σου αγανάκτηση. Δημοκρατία έχουμε εκφράσου όπως θές αλλά να έχεις και στο μυαλό σου ότι κάποιος που διαβάζει την άποψή σου μένει μόνο στο αποτέλεσμα. Και εγώ έχω αναφέρει ότι μετά από αυτό το macbook μάλλον σε Dell θα πάω απλά όμως επειδή δε συμβαδιζω με τις αποφάσεις της. Αγανακτισμενος δεν νιώθω πάντως Πάντα φιλικά και χωρίς ίχνος ειρωνείας
fragma Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Συγγνώμη για το ψιλοάσχετο με το θέμα, αλλά εσείς που ισχυρίζεστε οτι θέλετε λάπτοπ για επεξεργασία εικόνας και βίντεο, τί ακριβώς κάνετε; Φαντάζομαι όχι για επαγγελματική χρήση, γιατί εγω τουλάχιστον ως μηχανικός χρειάζομαι desktop workstation με μεγάλη οθόνη για τα προγράμματα που δουλεύω, και ασφαλώς δεν ειναι μια δουλειά που μπορεί να γίνει στο πόδι ωστε να χρησιμεύει το λαπτοπ. 1
Allokotos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Επειδή και εμένα με ενδιαφέρει η αγορά του dell 15" αλλά του 1080 και όχι του 4κ, επικοινώνησα με το dell exclusive store να δω πάνω κάτω τι τιμές παίζουν. Πέρα από το ότι ο άνθρωπος ήταν ευγενέστατος και με εξυπηρέτησε άμεσα, οι τιμές από την άλλη καμία επαφή με τις τιμές που έχω δει στην υπόλοιπη Ευρώπη. Από όσο κατάλαβα θα φέρουν μόνο τα 4κ μοντέλα με τις παρακάτω τιμές. Το μοντέλο ας πούμε που είναι με μπλε κάνει 2769€ όταν εκτός το βλέπω στα 2099€ + τα μεταφορικά. Γενικα πέρα ότι δεν έχει το μοντέλο που θέλω να πάρω, απογοητεύτηκα με αυτές τις τιμές. Γενικά τώρα τι επιλογές παίζουν; Να το πάρουμε απέξω αλλά πως και που;
FrankyGR Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Όπως ανέφερα και πιο πάνω πριν λίγες ημέρες είχα μιλήσει με Dell Ιρλανδίας και από 2099 μου έκαναν και έκπτωση στα 1970 Ευρώ αλλά δυστυχώς δεν στέλνουν Ελλάδα. Ωραία η Dell Ελλάδας αν ισχύει κάτι τέτοιο πολύ ωραίες τιμές. Εμμ πως να μην ξεσηκώσουμε και από την Apple μεριά ? Ααα ρε βούρδουλα που θέλουν ορισμένοι.........Θα με αναγκάσουν να τον αγοράσω από Ιρλανδία και να τον στείλω Αγγλία σε φίλο να το δείτε
Allokotos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Και εγώ μετά τις τιμές που είδα και συν του ότι δεν έχει καν τα μοντέλα που θέλω μίλησα με ένα φίλο Αγγλία και έναν Ολλανδία να δω ποιος από τους δύο θα μπορέσει να με εξυπηρετήσει. Τώρα το πως γίνεται οι τιμές εδώ να είναι 700-800 πάνω σε σχέση με όλες τις άλλες χώρες τις Ευρώπης δεν βγάζει νόημα στο ελάχιστο. Αν επιτρέπεται σχετικά με την έκπτωση που λες. Απλά στην έδωσαν έτσι επειδή τους έστειλες ή δίνουν γενικά με βάση κανένα κριτήριο; Γιατί από ότι βλέπω θα προχωρήσω στην αγορά, ε και γενικά μια έκπτωση δεν κάνει ποτε κακό . Πέρα από την πλάκα, με τις τιμές αυτές συμφέρει να πας ο ίδιος να το πάρεις από Ιρλανδία. Φθηνότερα θα βγει και θα κάνεις και τις διακοπές σου.
FrankyGR Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Απλα μιλησα στο live chat για ρωτησω αν στελνουν Ελλαδα.Εκεινοι απο μονοι τους μου εκαναν εκπτωση κουφαθηκα 700 Ευρω κατω απο Ελλαδα. Ωραια πραματα......
Platon-153 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Βγηκε στο skroutz, https://www.skroutz.gr/c/25/laptop.html?from=catspan&keyphrase=9560
Allokotos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Βγηκε στο skroutz, https://www.skroutz.gr/c/25/laptop.html?from=catspan&keyphrase=9560 Καλά ναι οκ πες τους. Εγώ τελικά πήρα από την Ολλανδία Site: αυτό στα 1700€ με δώρο το fingerprint scanner και άσε τους εδώ να το έχουν 2329€.
FrankyGR Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Καλά ναι οκ πες τους. Εγώ τελικά πήρα από την Ολλανδία Site: αυτό στα 1700€ με δώρο το fingerprint scanner και άσε τους εδώ να το έχουν 2329€. Ολλανδία από που ? Στέλνει Ελλάδα ?
Allokotos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Όχι δυστυχώς δεν στέλνει καμία dell του εξωτερικού Ελλάδα. Αυτό που έκανα είναι να το στείλω σε ένα φίλο που κάνει Διδακτορικό εκεί και να μου το στείλει τον άλλο μήνα με κάτι φίλους του που θα κατέβουν Ελλάδα. Ο μόνος λόγος πέρα από την ύπαρξη του φίλου που το αγόρασα από εκεί είναι γιατί σε καμία άλλη χώρα δεν με άφηνε να αλλάξω το πληκτρολόγιο στο συγκεκριμένο μοντέλο. Σε όλα τα άλλα γίνεται από ότι είδα. Αν ήμουν εσύ θα πήγαινα εδώ που είναι το Γερμανικό site, θα άλλαζα το layout στο κeyboard θα το αγόραζα και θα το έστελνα εδώ αφού πρώτα έχω μιλήσει μαζί τους. Δεν νομίζω να υπάρξει κάποια θέμα γιατί από ότι είδα το έχουν χρησιμοποιήσει πολλά άτομα από εδώ.
FrankyGR Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Όχι δυστυχώς δεν στέλνει καμία dell του εξωτερικού Ελλάδα. Αυτό που έκανα είναι να το στείλω σε ένα φίλο που κάνει Διδακτορικό εκεί και να μου το στείλει τον άλλο μήνα με κάτι φίλους του που θα κατέβουν Ελλάδα. Ο μόνος λόγος πέρα από την ύπαρξη του φίλου που το αγόρασα από εκεί είναι γιατί σε καμία άλλη χώρα δεν με άφηνε να αλλάξω το πληκτρολόγιο στο συγκεκριμένο μοντέλο. Σε όλα τα άλλα γίνεται από ότι είδα. Αν ήμουν εσύ θα πήγαινα εδώ που είναι το Γερμανικό site, θα άλλαζα το layout στο κeyboard θα το αγόραζα και θα το έστελνα εδώ αφού πρώτα έχω μιλήσει μαζί τους. Δεν νομίζω να υπάρξει κάποια θέμα γιατί από ότι είδα το έχουν χρησιμοποιήσει πολλά άτομα από εδώ. Ευχαριστώ πολύ φίλε. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι είχα ρωτήσει στο Ιρλανδικό και μου έκαναν και έκπτωση 120 Ευρώ με τελική στα 1970 και εδώ βλέπω 2799. Έλεος.....
Allokotos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Ναι άσε τους εδώ να το έχουν όσο θέλουν. Επίσης παίζει ένα κουπόνι στην dell μέχρι και σήμερα (λογικά θα το ανανεώσουν) το SAVE100 που ουσιαστικά είναι -100€ ευρώ. Οπότε πάει στα 1999 άρα μία η άλλη με της Ιρλανδίας.
thepoint Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Σκέφτομαι αν κάποιος δεν έχει πατήσει το πόδι του σε Αμερική γιατί να μη κάνει ένα τετραήμερο διακοπές + laptop σε tax free τιμή εγώ θα το προτιμούσα έτσι πάντως. Μόνο ο χρόνος είναι το κόλλημα και μερικά κατοστάρικα σε ευρώ όχι πολλά σε σχέση με Ιρλανδία. Όσο γρηγορότερα το προγραμματίζεις κατεβάζεις τη τιμή του ταξιδιού αυτού.
thepoint Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Αυτό μας έλειπε https://youtu.be/B5_4AqJymQ4?t=166 κυκλοφορούν και άλλα βίντεο με μικρο προβληματάκια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα