Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά. Επειδή μου χάλασε ο φορητός και δεν μπορώ να περιμένω πότε η Apple θα βγάλει "σωστό" macbook pro λέω να επισπεύσω την αγορά του καινούργιου DELL XPS 15" 9650 με 4K οθόνη.

Ξέρει κανείς από που μπορώ να τον πάρω εύκολα στην Ευρώπη ?

Να τον πάρω από την Ιρλανδία ή από Γερμανία ? Η εγγύση ισχύει κανονικά ?

http://www.dell.com/ie/p/xps-15-9560-laptop/pd?oc=cnx95604&model_id=xps-15-9560-laptop

Δημοσ.

Δεν υπάρχει σε amazon ακόμη. Ιρλανδία μου έκαναν και έκπτωση από 2099 σε 1970 Ευρώ δεν στέλνουν Ελάντα.

Αγγλία το ίδιο δεν στέλνουν Ελάντα. Δυστυχώς καμία dell Ευρώπης δεν στέλνει Ελλάδα μόνο η dell Ελλάδας......

Δημοσ.

Φίλε για αυτό https://www.youtube.com/watch?v=wAiH6rdr78Q κάνεις λόγο;

Το έχεις δει από κοντά αξίζει;

Δεν με ενδιαφέρουν games μόνο επεξεργασία φωτογραφίας και βίντεο.

Ναι γι αυτο λεω δεν το εχω δει απο κοντα τωρα βγηκε USA και γω για photo & video editing το θελω και για κανα civilization :)

Απο αυτα που βλεπω στο youtube ειναι φοβερος λενε ολοι.

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ APPLE

Δημοσ.

Το περιμενω να βγει στο σκρουτζ. Δεν ξερω ποσο καιρο θα παρει ομως. Πιστευω οτι ενα 4κ με 512ssd και 16g ram θα εχει γυρω στα 2.300€. αν βρει κανεις καπου ας μας πει.

Δημοσ.

Ελλάδα θα έρθει στο Dell Store ίσως και μεσα στο μήνα απο τι μου είπαν.

Καλό αυτό για να δούμε βέβαια και σε τι τιμή θα παίξει !!!!

Όπως είπα από Ιρλανδία με την έκπτωση 1970 Ευρώ τελική με δωρεάν μεταφορικά.........αλλά μόνο μέχρι UK :( :( 

Δημοσ.

Dell store στο athens mall? Σιγα σιγα θα ερθει σε ολα τα καταστήματα.

Παντως σε ολα τα reviews λενε οτι ειναι το καλυτερο windows laptop. Και οτι δεν εχει θεματακια με drivers οπως το 9550.

Δημοσ.

Το Dellxps 15 είναι κορυφαίο laptop και η ποιότητα οθόνης είναι κορυφαία, για την Ελλάδα θα κοστίζει γύρω στα 1900 ευρω.

Δημοσ.

Το Dellxps 15 είναι κορυφαίο laptop και η ποιότητα οθόνης είναι κορυφαία, για την Ελλάδα θα κοστίζει γύρω στα 1900 ευρω.

Αντε να δουμε ποτε θα ερθει. Με λυπη μεγαλη το λεω αλλα ANTE ΓΕΙΑ Apple :) :) (fanboy πανω απο 10 χρονια)

Δημοσ.

Ε οκ από fanboy μην γίνεις haterboy δεν χρειάζεται να κλείνεις και κάθε post με το Αντε Γειά Apple, δεν σου αρέσει κάτι μην το πάρεις

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...