Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για να καταλαβω...αν συνδέσω το jack στην τηλεόραση θα παιζουν ολα τα ηχεία??

Αξιζει να παρω τετοια ηχεία τελικα η να παρω κανενα 2.1 στα μισά χρηματα?

Κατευθείαν στην tv θα παίζουν αλλά όχι 5.1

Απο το ps4 που βγάζει optical μπορείς να πάρεις τον μετατροπέα και να βγάλεις surround (τώρα πόσο surround θα είναι αυτό το πράμα... :P) αλλά μόνο απο το ps4.

Αν εχει ο αντάπτορας αυτός 2 digital in μπορείς να χρησιμοποιήσεις την 2η in για να συνδέσεις και την tv (2o optical καλωδιο απο την digital out της tv σου προς τον μετατροπέα πάλι.

Τώρα με διακόπτη θα γίνεται να παίζεις απο το input 1(ps4) και απο το input 2 (tv), δεν ξέρω ακριβώς πως δουλέυει το μαντζαφλαρι.

Εγω σε μια αντίστοιχη φάση δεν πήρα 5.1

Τα δοκίμασα και δεν άξιζαν τον κόπο.

Πήρα έναν ενισχυτή class T 20 ευρό για 2 ηχεία, lepai αν θυμάμαι είναι η μάρκα, πέταξα πάνω και 2 σχετικά ευαίσθητα ηχεία tangent που τα βρήκα απο αγγελία 30-40 ευρό,  5 ευρό μια καλούμπα audio cable 10μέτρα για σύνδεση ενισχυτή με τα ηχεία και τέλος τα σύνδεσα με την TV με το κόκκινο άσπρο audio καλώδιο.

niP1zY%5D[/url]IMG_0561 by yiannis_3, on Flickr" />

Τα ηχεία της TV τα έκανα disable και παίζω μέσω των αναλογικών εξόδων της tv.

Απλά και εύκολα πράγματα.

Ότι source και να εχω (εχει τώρα πάνω η tv ενα android stick) είτε κεραία είτε το mini android όλα εχουν output τον lepai και τα tangent.

Και παρότι οι συνδέσεις δεν ενδύκνονται (ξεπερασμένα τα audio cables) ο ήχος που πέρνω είναι η μέρα με τη νύχτα σε σχέση με τα ηχειάκια της TV. (μπάσο...)

Αν δε θες κάτι τόσο εξειδικευμένο πάρε κανά σετάκι 2.0 - 2,1 το πολύ ετοιματζίδικο, edifier, creative, logitech  δυνατό σύνδεσε τα στο headphones της tv και τελείωσες.

Επεξ/σία από yiannis_1
Δημοσ.

Κατευθείαν στην tv θα παίζουν αλλά όχι 5.1

Απο το ps4 που βγάζει optical μπορείς να πάρεις τον μετατροπέα και να βγάλεις surround (τώρα πόσο surround θα είναι αυτό το πράμα... :P) αλλά μόνο απο το ps4.

Γιατί μόνο απ' το ps4? Τι εννοείς "πόσο surround", μια χαρά surround θα είναι;

Αν έχει ο αντάπτορας αυτός 2 digital in μπορείς να χρησιμοποιήσεις την 2η in για να συνδέσεις και την tv (2o optical καλώδιο από την digital out της tv σου προς τον μετατροπέα πάλι.

Γιατί να το κάνει αυτό; Δεν μπορεί να βάλει το ps4 με HDMI στην TV και μετά με optical από TV σε 5.1 set?

Τώρα με διακόπτη θα γίνεται να παίζεις απο το input 1(ps4) και απο το input 2 (tv), δεν ξέρω ακριβώς πως δουλεύει το μαντζαφλαρι.

Εγώ σε μια αντίστοιχη φάση δεν πήρα 5.1

Τα δοκίμασα και δεν άξιζαν τον κόπο.

Πήρα έναν ενισχυτή class T 20 ευρό για 2 ηχεία, lepai αν θυμάμαι είναι η μάρκα, πέταξα πάνω και 2 σχετικά ευαίσθητα ηχεία tangent που τα βρήκα απο αγγελία 30-40 ευρό,  5 ευρό μια καλούμπα audio cable 10μέτρα για σύνδεση ενισχυτή με τα ηχεία και τέλος τα σύνδεσα με την TV με το κόκκινο άσπρο audio καλώδιο.

niP1zY%5D[/url]IMG_0561 by yiannis_3, on Flickr" />

Τα ηχεία της TV τα έκανα disable και παίζω μέσω των αναλογικών εξόδων της tv.

Απλά και εύκολα πράγματα.

Ότι source και να εχω (εχει τώρα πάνω η tv ενα android stick) είτε κεραία είτε το mini android όλα έχουν output τον lepai και τα tangent.

Και παρότι οι συνδέσεις δεν ενδείκνυνται (ξεπερασμένα τα audio cables) ο ήχος που παίρνω είναι η μέρα με τη νύχτα σε σχέση με τα ηχειάκια της TV. (μπάσο...)

Αυτό που δεν ενδείκνυται είναι το να βάλεις την έξοδο των ακουστικών σε line in, όχι τα audio cables.

Αν δε θες κάτι τόσο εξειδικευμένο πάρε κάνα σετάκι 2.0 - 2,1 το πολύ ετοιματζίδικο, edifier, creative, logitech  δυνατό σύνδεσε τα στο headphones της tv και τελείωσες.

Δημοσ.

Δεν το' χω ψάξει. Γιατί να μην το κάνει;

Για πολλούς λόγους.

Μερικές φορές κωλώνουν ακόμα και avr ενισχυτές ανάλογα με τα πρότυπα του ήχου.(αυτά εξελίσσονται και ο ενισχυτής όχι οπότε κάποια στιγμή βρίσκεται πίσω)

Δεν είναι βρύση με νερό που απλά άμα υπάρχει σωλήνας αυτό περνάει.

Ο converted τι πρότυπα ήχου περνάει?

DTS - Dolby Pro

DTS MA :P

Θα πρότεινα στο παιδί να μην μπλέξει.

Ειδικά αφού δεν τζάμπα. (converter απο ebay, ακριβά optical cables κτλ κτλ)

Ούτε με class T να μπλέξει.

Ένα ζευγάρι καλά ηχεία αυτοενισχυόμενα και θα ναι ok.

Ούτε μονιτοράκια.

Κάτι τέτοιο ίσως.

https://www.skroutz.gr/s/316336/Creative-GigaWorks-T20-Series-II.html

Εχω τα αντίστοιχα T20 τα πρώτα κοντά 10 χρόνια.

Δημοσ.

Έχω συνδέσει 2.1 logitech ηχεια σε τηλεόραση. Αλλά όταν ανοίγω ή κλείνω την τηλεόραση κάνει έναν ήχο σαν μπιπ. Γίνεται να το φτιάξω;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...