Leon90 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) LG 43LH630V - 379 € - Media markt 50 ευρώ φθηνότερη απο το πρώτο κατάστημα στο σκρουτζ. http://www.skroutz.gr/s/9494858/LG-43LH630V.html#sku-info Edit : Έριξε την τιμή του και ο Κωτσόβολος στα 379€ Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2017 από Leon90 2
batatoudis Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Dislike στον topic starter καθώς την πήρα πριν 2 βδομάδες στα 429€ για τους δικούς μου!!! Και μάλιστα είχε αρχίσει να μην την βγάζει διαθέσιμη στους διάφορους που είχαν κάνει price match (κκωτσόβολος, public κτλ) και δεν περίμενα καλύτερη τιμή καθώς φοβήθηκα μην εξαντληθεί (όταν την παρήγγειλα έδινε μόνο 2 διαθέσιμες στο public). Γενικά καλη μου φάνηκε, καθώς όμως προς το παρόν την χρησιμοποιούν αποκλειστικά οι δικοί μου δεν τεστάρησα σχεδόν καθόλου smart λειτουργίες ούτε έχω εμπεριστατωμένη άποψη για την τηλεόραση.. Edit: και τώρα που το βλέπω στο Public (στα 429€ εκεί) πάλι 2 τελευταία κομμάτια γράφει! Καλό κορόιδο είμαι... 3
deltaf Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Με προτίμηση: 1. τις μεγάλες γωνίες θέασης, 2. την παρακολούθηση για αρκετές ώρες σε περιβάλλον με έντονο φυσικό φωτισμό και 3. την κάπως μικρή βάση στήριξης (για να μην αλλάξω έπιπλο), Υπάρχει τίποτε καλύτερο αυτή τη στιγμή;
Gary_Kokkin Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Τι προέλευση γράφει το κουτί ; Κάποιες LG που έχω δει δεν γράφουν τίποτε
shikabalas Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Αξιζει για ps4 και ταινιες η συγκεκριμενη;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα