Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σήμερα ήρθε ο αντικαταστάτης. Βλέπω ότι σε σχέση με το δικό μου έχουν αλλάξει συσκευασία (λεπτομέρειες). Ήθελα να ρωτήσω. η εγγύηση ξεκινάει από την αρχή ή τελειώνει με αυτήν του παλιού?

Για Ελληνική αγορά->

Η εγγύηση αντικατάστασης/επισκευής είναι max ένα 6μηνο.

Δλδη εάν λήγει η εγγύηση 31/1/2017 και παρεις το προϊόν σου πίσω 30/1/17 θα έχεις εγγύηση έως 30/7/17.

Εάν ούτως ή άλλως έληγε η εγγύηση σου μεταγενέστερα δεν αλλάζει κάτι(π.χ έληγε 31/1/18 θα συνεχίσει να ισχύει μέχρι τότε).

Δημοσ.

Η εγγύηση στο ποντίκι μου λήγει τον Απρίλιο. Επομένως δεν ανανεώνεται αλλά λήγει σε ένα εξάμηνο αν.κατάλαβα καλά.

Θα πρέπει να έχεις εγγύηση μέχρι τον Ιουλιο-Αυγουστο.

Αλλά μπορείς να στείλεις δύο mail για να δεις τι θα σου πουν.

1)Γενική γραμματεία καταναλωτή.

2)Στην Logitech.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για Ελληνική αγορά->

Η εγγύηση αντικατάστασης/επισκευής είναι max ένα 6μηνο.

Δλδη εάν λήγει η εγγύηση 31/1/2017 και παρεις το προϊόν σου πίσω 30/1/17 θα έχεις εγγύηση έως 30/7/17.

Εάν ούτως ή άλλως έληγε η εγγύηση σου μεταγενέστερα δεν αλλάζει κάτι(π.χ έληγε 31/1/18 θα συνεχίσει να ισχύει μέχρι τότε).

Αν δεν γνωρίζεις και γράφεις ότι να ναι για κάποια παπατζα που διάβασες από κάποιον άσχετο τότε προκύπτει άσχημο αποτέλεσμα και παίρνεις κόσμο στο λαιμό σου. Με ένα googlaρισμα θα μάθαινες τι λέει ο νόμος.

Για  το ακριβές του πράγματος και για να έχω αποδείξεις για αυτά που γράφω εκανα ερώτηση στην ΓΓΚ(Γενική Γραμματεία Καταναλωτή)

Το e-mail που τους έστειλα

post-363616-0-98056700-1489105985_thumb.jpg

και η απάντηση που πήρα

post-363616-0-68043600-1489105991_thumb.jpg

Επεξ/σία από BlueBlood7
Δημοσ.

Αν δεν γνωρίζεις και γράφεις ότι να ναι για κάποια παπατζα που διάβασες από κάποιον άσχετο τότε προκύπτει άσχημο αποτέλεσμα και παίρνεις κόσμο στο λαιμό σου. Με ένα googlaρισμα θα μάθαινες τι λέει ο νόμος.

Για  το ακριβές του πράγματος και για να έχω αποδείξεις για αυτά που γράφω εκανα ερώτηση στην ΓΓΚ(Γενική Γραμματεία Καταναλωτή)

Το e-mail που τους έστειλα

attachicon.gifΓΓΚ.jpg

και η απάντηση που πήρα

attachicon.gifΓΓΚ_Answer.jpg

Ασχετο, αλλα σας ..γνωριζουμε? Αληθεια τωρα? Να στο γνωστοποιησουν μπα? Θενκς για την πληροφορια παντως
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Blueblood7->

Παπατζα?Ξεμπερδεψε πρώτα τις μέρες από τους μήνες και τα ξαναλέμε.

Για ξαναδιάβασε το μήνυμα που είχα γράψει.

6μηνες παίρνεις εγγύηση για κάθε κομμάτι που αντικαθισταται άσχετα με το εάν έχει ληξει η εγγύηση.

Επεξ/σία από @topos
Δημοσ.

Μ αρέσει που το συνεχίζεις κιόλας. Από μπαρούφα σε μπαρούφα. Αλλά τι περιμένεις @topos είσαι. Κυριολεκτικά μάλιστα. 

Δημοσ.

Μ αρέσει που το συνεχίζεις κιόλας. Από μπαρούφα σε μπαρούφα. Αλλά τι περιμένεις @topos είσαι. Κυριολεκτικά μάλιστα. 

Μα δεν μου ειπες, τελικα ηταν 15 μερες η 15μηνες?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...