BlueBlood7 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Ρώτα τους όμως να μάθεις την ακριβή ημερομηνία.
@topos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Σήμερα ήρθε ο αντικαταστάτης. Βλέπω ότι σε σχέση με το δικό μου έχουν αλλάξει συσκευασία (λεπτομέρειες). Ήθελα να ρωτήσω. η εγγύηση ξεκινάει από την αρχή ή τελειώνει με αυτήν του παλιού? Για Ελληνική αγορά-> Η εγγύηση αντικατάστασης/επισκευής είναι max ένα 6μηνο. Δλδη εάν λήγει η εγγύηση 31/1/2017 και παρεις το προϊόν σου πίσω 30/1/17 θα έχεις εγγύηση έως 30/7/17. Εάν ούτως ή άλλως έληγε η εγγύηση σου μεταγενέστερα δεν αλλάζει κάτι(π.χ έληγε 31/1/18 θα συνεχίσει να ισχύει μέχρι τότε).
achilles_g_ Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Η εγγύηση στο ποντίκι μου λήγει τον Απρίλιο. Επομένως δεν ανανεώνεται αλλά λήγει σε ένα εξάμηνο αν.κατάλαβα καλά.
Silverage Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Ανάλογα, η corsair π.χ. στα τροφοδοτικά λέει οτι συνεχίζει του παλιού. 1
@topos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Η εγγύηση στο ποντίκι μου λήγει τον Απρίλιο. Επομένως δεν ανανεώνεται αλλά λήγει σε ένα εξάμηνο αν.κατάλαβα καλά. Θα πρέπει να έχεις εγγύηση μέχρι τον Ιουλιο-Αυγουστο. Αλλά μπορείς να στείλεις δύο mail για να δεις τι θα σου πουν. 1)Γενική γραμματεία καταναλωτή. 2)Στην Logitech.
BlueBlood7 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 (επεξεργασμένο) Για Ελληνική αγορά-> Η εγγύηση αντικατάστασης/επισκευής είναι max ένα 6μηνο. Δλδη εάν λήγει η εγγύηση 31/1/2017 και παρεις το προϊόν σου πίσω 30/1/17 θα έχεις εγγύηση έως 30/7/17. Εάν ούτως ή άλλως έληγε η εγγύηση σου μεταγενέστερα δεν αλλάζει κάτι(π.χ έληγε 31/1/18 θα συνεχίσει να ισχύει μέχρι τότε). Αν δεν γνωρίζεις και γράφεις ότι να ναι για κάποια παπατζα που διάβασες από κάποιον άσχετο τότε προκύπτει άσχημο αποτέλεσμα και παίρνεις κόσμο στο λαιμό σου. Με ένα googlaρισμα θα μάθαινες τι λέει ο νόμος. Για το ακριβές του πράγματος και για να έχω αποδείξεις για αυτά που γράφω εκανα ερώτηση στην ΓΓΚ(Γενική Γραμματεία Καταναλωτή) Το e-mail που τους έστειλα και η απάντηση που πήρα Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2017 από BlueBlood7
Ablaoublas_542 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Αν δεν γνωρίζεις και γράφεις ότι να ναι για κάποια παπατζα που διάβασες από κάποιον άσχετο τότε προκύπτει άσχημο αποτέλεσμα και παίρνεις κόσμο στο λαιμό σου. Με ένα googlaρισμα θα μάθαινες τι λέει ο νόμος. Για το ακριβές του πράγματος και για να έχω αποδείξεις για αυτά που γράφω εκανα ερώτηση στην ΓΓΚ(Γενική Γραμματεία Καταναλωτή) Το e-mail που τους έστειλα ΓΓΚ.jpg και η απάντηση που πήρα ΓΓΚ_Answer.jpg Ασχετο, αλλα σας ..γνωριζουμε? Αληθεια τωρα? Να στο γνωστοποιησουν μπα? Θενκς για την πληροφορια παντως
BlueBlood7 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Μην κολάς στις λέξεις. Το νόημα της απάντησης έχει σημασία.
@topos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 (επεξεργασμένο) Blueblood7-> Παπατζα?Ξεμπερδεψε πρώτα τις μέρες από τους μήνες και τα ξαναλέμε. Για ξαναδιάβασε το μήνυμα που είχα γράψει. 6μηνες παίρνεις εγγύηση για κάθε κομμάτι που αντικαθισταται άσχετα με το εάν έχει ληξει η εγγύηση. Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2017 από @topos
BlueBlood7 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Μ αρέσει που το συνεχίζεις κιόλας. Από μπαρούφα σε μπαρούφα. Αλλά τι περιμένεις @topos είσαι. Κυριολεκτικά μάλιστα.
@topos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Μ αρέσει που το συνεχίζεις κιόλας. Από μπαρούφα σε μπαρούφα. Αλλά τι περιμένεις @topos είσαι. Κυριολεκτικά μάλιστα. Μα δεν μου ειπες, τελικα ηταν 15 μερες η 15μηνες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα