Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και γω αυτές τις μέρες είμαι σε επικοινωνία με τη Logitech για rma στο Logitech G403 που εν τέλει παρουσίασε το scroll wheel rattle πρόβλημα. Θα ενημερώσω τι θα γίνει και με την δικιά μου περίπτωση. Στο πρώτο μήνυμα που τους έστειλα μου απάντησαν ζητώντας μου βίντεο αποδεικτικό. Το ανέβασα σήμερα και τους το έστειλα. 

Για να δούμε. 

Wish me luck 

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το video το ζητάνε, γιατί δε μπορούν να γνωρίζουν το επίπεδο αντίληψης του καθενός (ή αν είναι απατεώνας).

Έτσι, σε γλιτώνουν από τον κόπο και τα έξοδα να το στείλεις και να σου το στείλουν πίσω.

Όπως έχω γράψει ξανά, δεν αγοράζω πλέον Logitech, γιατί κατά καιρούς μου έβγαλαν προβλήματα και ειδικά καινούρια gaming ποντίκια.

Το πρώτο μου Logitech το πήρα το 1993 κι έκτοτε ήταν η μόνη μου επιλογή. Όμως, μετά από μαζεμένα προβλήματα, άλλαξα 3 φορές το ίδιο μοντέλο, αποφάσισα να στραφώ αλλού.

Και στις 3 περιπτώσεις όμως, η εξυπηρέτησή τους ήταν άριστη και το άλλαξαν χωρίς κουβέντα. Μάλιστα, το πρώτο που έστειλα πίσω ήταν από κατάστημα αγορασμένο, αλλά στο δεύτερο που το είχαν στείλει οι ίδιοι, μου έστειλαν το τρίπο, πριν καν ταχυδρομήσω εγώ το χαλασμένο για να μη μείνω χωρίς. Δυστυχώς, είχε και το τρίπο πρόβλημα, οπότε παρέλαβα τέταρτο, αλλά το πούλησα σφραγισμένο και πήγα σε άλλη εταιρία.

Δημοσ.

Να συμπληρώσω ότι το g602 έχει 3 χρόνια εγγύηση (χάλασε 2 μήνες πριν την λήξη της εγγύησης). Το G900 που πήρα αν και διπλάσια τιμή, έχει δύο...

Δημοσ.

Το video το ζητάνε, γιατί δε μπορούν να γνωρίζουν το επίπεδο αντίληψης του καθενός (ή αν είναι απατεώνας).

Έτσι, σε γλιτώνουν από τον κόπο και τα έξοδα να το στείλεις και να σου το στείλουν πίσω.

Όπως έχω γράψει ξανά, δεν αγοράζω πλέον Logitech, γιατί κατά καιρούς μου έβγαλαν προβλήματα και ειδικά καινούρια gaming ποντίκια.

Το πρώτο μου Logitech το πήρα το 1993 κι έκτοτε ήταν η μόνη μου επιλογή. Όμως, μετά από μαζεμένα προβλήματα, άλλαξα 3 φορές το ίδιο μοντέλο, αποφάσισα να στραφώ αλλού.

Και στις 3 περιπτώσεις όμως, η εξυπηρέτησή τους ήταν άριστη και το άλλαξαν χωρίς κουβέντα. Μάλιστα, το πρώτο που έστειλα πίσω ήταν από κατάστημα αγορασμένο, αλλά στο δεύτερο που το είχαν στείλει οι ίδιοι, μου έστειλαν το τρίπο, πριν καν ταχυδρομήσω εγώ το χαλασμένο για να μη μείνω χωρίς. Δυστυχώς, είχε και το τρίπο πρόβλημα, οπότε παρέλαβα τέταρτο, αλλά το πούλησα σφραγισμένο και πήγα σε άλλη εταιρία.

Έτσι από περιέργεια..Ποιο ήταν?

Να συμπληρώσω ότι το g602 έχει 3 χρόνια εγγύηση (χάλασε 2 μήνες πριν την λήξη της εγγύησης). Το G900 που πήρα αν και διπλάσια τιμή, έχει δύο...

Για πες πως σου φάνηκε σε σχέση με το g602?
  • Like 1
Δημοσ.

Έτσι από περιέργεια..Ποιο ήταν?

Αρχικά είχα το MX Revolution που παρουσίασε θέμα στο κουμπί. Το έφτιαξα μέσω Logitech (αντικατάσταση) αλλά το πούλησα και πήρα το G700 λόγω gaming. Σε 4-5 μήνες, έκανε το ίδιο με το κουμπί, το στέλνω πίσω, μου στέλνουν άλλο, κάνει ξανά το πρόβλημα σε περίπου 5 μήνες πάλι, μου στέλνουν άλλο, πριν το στείλω πίσω αλλά το πούλησα και πήρα άλλη μάρκα.

Μετά πέρασαν από τα χέρια μου Razer Deathadder, Mionix Naos 5000, 7000, Roccat Kone, Savu, A4Tech T70 , Corsair M65 Pro.

To Mionix 7000 θεωρώ είναι το καλύτερο, για μεγάλο χέρι και palm grip.

Κατέληξα με το T70, γιατί το Mionix έκανε κάτι βλακείς με τα firmware και τις ρυθμίσεις και δεν έχουν βγάλει driver/soft εδώ και 5 χρόνια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για πες πως σου φάνηκε σε σχέση με το g602?

Να πω αρχικά ότι διαδικασία είναι ακόμη στο pending είναι. Σκέφτονται τι θα κάνουν μαλλον χαχ

Θεωρώ τόσο το G602 όσο και το G900 ανώτερα από οποιαδήποτε σειρά mx. Κάθε ένα έχει τα θετικά του και τα αρνητικά του.

1. Το G900 είναι τόσο ασύρματο όσο και ενσύρματο (στην 1η σύνδεση  μου έβγαλε και firmware update)

2. To G900 έχει λιγότερα κουμπιά  στα πλάγια σε σχέση με το G602. Αυτά που έχει όμως έχει τη δυνατότητα να τα χρησιμοποιήσεις και από τις 2 πλευρές, είτε είσαι δεξιόχειρας είτε αριστερόχειρας.

3. Το G602 έχει μεγαλύτερη καμπύλη, δηλαδή το αριστερό - δεξί κλικ έρχονται πιο χαμηλά.

4. Στο G602 μου αρέσει που έχει υποδοχή για το μεγάλο δάκτυλο (κάτι που σημαίνει ότι είναι αυστηρά για ένα χέρι)

5. Το G900 έχει λίγο πιο δυνατό θόρυβο στο κλικ.

6.  Η ροδέλα στο G900 ρυθμίζεται με κουμπάκι ενώ στο G602 όχι.

7. Το πρόγραμμα logitech gaming software έχει ποιο πολλές ρυθμίσεις για το g602.

8. Στην απόδοση δεν έχω καταλάβει διαφορά, δουλεύουν υποδειγματικά και τα 2. Βέβαια δεν είμαι gamer, απλά εκφέρω γνώμη σε καθημερινή χρήση.

9. Στο G900 η μπαταρία είναι ενσωματωμένη, δεν ξέρω στη διάρκεια του χρόνου πως θα τα πάει ή αν ψάνχνω πάλι δε δυο χρόνια ποντίκι.

9. Το G602 είναι πιο βαρύ, η εντύπωση που δίνει είναι ότι είναι πιο δεμένο-στιβαρό. Το G900  έχει μια πιο πλαστική αίσθηση. Ίσως είναι λόγω του rubber που έχει το G602 στο σημείο που πατάει η παλάμη.

10. Το G900 θυμίζει transformers, μου αρέσει όμως το led φως.

Να επιβεβαιώσω κι εγώ ότι γενικά τα logitech μετά από καιρό βγάζουν προβλήματα. Μου έχουν χαλάσει μετά το τέλος της εγγύησης 2 mx και τώρα το G602. Σημαντική θεωρώ την 3 ετή εγγύηση του G602, έναντι του G900.

Επεξ/σία από achilles_g_
  • Like 1
Δημοσ.

Εγώ μπορώ να πω πως στο g602 μου λείπει το δεξί/αριστερό της ροδελας-> θα έφτανε τα 13 κουμπιά έτσι.

Αν και ούτε κ εγώ παίζω παιχνίδια, το ήθελα κυρίως λόγο ενασχόλησης με lightroom/Photoshop κοκ.

Από απόκριση προφανώς είναι πολύ καλό αλλά για μένα δεν ήταν ζητούμενο για την χρήση που του κάνω.

Πάντως το προηγούμενο Logitech mx620 έβγαλε απροβληματιστα ~9 χρονια (και μπορώ να πω με κακή χρήση) με πολύ καλή εργονομια κ αξιοπρεπή απόκριση(υποδιαιστερη του g602 αλλά αρκετή για όλα εκτός σκληροπυρηνικου gaming).

Ο μόνος λόγος αγοράς καινούργιου ήταν επειδή έχασα τον δέκτη του κ δεν μπορούσα να βρω άλλο(έτσι προέκυψε κ η επικοινωνία μου με την Logitech).

Αλλά την έχω σε εκτίμηση κ από τα πολλά φτηνά m185/187 που εχουν περάσει από φίλους και είναι τιμιότητα για το 10ευρω που κάνουν.

Δημοσ.

Αυτό με τη ροδέλα είναι ενα θέμα. Στο G900 γυρίζει βαθμιαία και αν πατήσεις το κουμπάκι από κάτω γυρίζει χωρίς σκαλοπάτια. Κ βέβαια έχει το δεξί αριστερό. Αν και το ξεσυνήθισα με το 602.

Δημοσ.

Πιστεύω ότι μας έγραψε στα @@ της λίγο η Logitech. 

Κόψε το κεφάλι σου με το κάθε κατάστημα. 

Ποστάρω λίγο το μήνυμα έτσι για να βλέπουμε και μια κάπως αρνητική πλευρά της εταιρείας. 

Φάγαμε και 1,μιση εβδομάδα μέχρι να απαντήσουν.

Σε youtubers και κάθε λογής promotion ξέρουν να στέλνουν τσαμπέ ποντίκια όμως

Μαύρο και στη Logitech, μετά την Razer

post-376588-0-73625600-1487016219_thumb.jpg

Απάντηση μου,

post-376588-0-16389300-1487016315_thumb.jpg

Δημοσ.

Σε εμένα ακόμη γράφει pending rma. Άλλη φορά ό.τι αγοράζω μόνο απο Amazon.

Μου φαίνεται πάνε να την βγάλουν λαμόγιο επειδή το αγόρασα μόνο 30 ευρώ;

Τι μπορώ να κάνω παιδιά; 

Πειτε ότι στην καλύτερη μου στέλνει άλλο ποντίκι -g403- το media markt. Εχω τραβήξει την ταλαιπωρία πήγαινε έλα στις μεταφορικές, email, τηλέφωνα και βγάζει πάλι πρόβλημα. Τους ζήτησα ( στο πρώτο mail τους ) ότι αν γινεται να μου το αντικαταστήσουν αν είναι εφικτό με το G pro ή αν δεν γίνεται με το G203 ( πολύ φθηνότερο αλλά ίδιο shape ). 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...