vacilis Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπέρα σε όλους, Μετά την αγορά ενός νέου laptop αντιμετοπίζω το πρόβλημα που περιγράφω στον τίτλο οταν συνδέω το laptop στο monitor (Samsung) μέσω HDMI. Δηλαδή, όταν το laptop μπαίνει σε αναμονή ή κλείνει, εμφανίζεται στο monitor το μήνυμα "No Signal" αντί να μπαίνει σε standby. Όταν, όμως, το συνδέω με VGA μπαίνει κανονικά σε standby το monitor. Τι μπορώ να κάνω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Fubar.gr Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Έχω και γώ οθόνη Samsung με το ίδιο πρόβλημα και λύση δέν έχω βρεί. Απ ότι φαίνεται είναι bug των οθονών της Samsung.
andreapaog328 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 αυτο το κανουν συνήθως όσες ειναι και tv. το ιδιο κανει και η δικια μου και το αναφερει ξεκαθαρα στο manual. επειδη μου σπαει τα νευρα να μη κλεινει μονη της εβαλα vga και καθαρισα. LT24E390EW εχω δε λυνεται ουτε με firmware upgrade προφανως. παλιότερη συζήτηση http://www.insomnia.gr/topic/597922-monitor-tv-samsung-lt24e390ew-149%E2%82%AC-kotsovolosgr-%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%BF%CF%83/page-1
cpc464 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 το παλιό μου λαπτοπ είχε ειδικο πλήκτρο, ήταν fn+f9, οταν το πατούσα επανερχόταν, δέν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα