Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,

θέλω λίγο την βοήθεια σας για κάτι που δεν έχω ξανακάνει και έχω μπερδευτεί.

Έχω 1 Domain A στο godaddy.com

και έχω 1 Domain B στο word4you.com (αλλο domain hosting provider)

Θέλω: το Domain A να δείχνει σε έναν subfolder του Domain B (ή έστω να δείχνει στο subdomain.domainB.com) 

Πώς γίνεται αυτό;

Κάπου διάβασα για A και C Name records αλλά το πρόβλημα είναι ότι θέλω να δείνχει σε subfolder του domain B (Αλλιώς, ίσως να ήταν πιο εύκολο).

Δημοσ.

Μπαίνεις στον λογαριασμό σου στην godaddy, πας στην διαχείριση domain, πατάς στο domain a και στο "προώθηση" πατάς διαχείριση. "προσθήκη προώθησης" και εκεί βάζεις το subfolder που θέλεις

Δημοσ.

Μπαίνεις στον λογαριασμό σου στην godaddy, πας στην διαχείριση domain, πατάς στο domain a και στο "προώθηση" πατάς διαχείριση. "προσθήκη προώθησης" και εκεί βάζεις το subfolder που θέλεις

Εννοείς domain forwarding? Ναι αυτό το έχω δει αλλά δεν θεωρείται "masking"? Το οποίο μπορεί να μου δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στο SEO? 

Δημοσ.

Ναι οκ, αλλά αλλιώς πως θέλεις να γίνει δηλαδή; τι έχεις στο μυαλό σου σαν τελικό αποτελεσμα, δεν κατάλαβα

Δημοσ.

Στην ουσία domain forwarding αυτό που έλεγες, αλλά δεν θέλω να το κάνω έτσι γιατί θα μου διαλύσει το SEO. Θέλω να το κάνω αλλάζοντας τα dns entries, γι αυτό ψάχνω τον τρόπο

Δημοσ.

Τότε θα πρέπει να βάλεις για το domain A DNS που δείχνει στην ίδια IP με το B και να ρυθμίσεις κατάλληλα το web server ή ο,τι άλλο είναι που ακούει εκεί να σερβίρει καί τα δύο domains βάσει του host header.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...