Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ακόμη και να ενεργοποιήσεις την επιλογή dual graphics δεν θα κερδίσεις τίποτα.

Η 250 αν και αργή κάρτα ειναι γρηγορότερη απο τον μικρούλη α6 σου... αυτό που θα γίνει ειναι το εξής

Σε παιχνίδια που υποστηρίζουν crossfire η 250 θα τρέχει πιο αργά για να συναγωνιστεί με τον α6 (και αν έχεις αργή ram στην μητρική πχ 1600mhz ακόμη χειρότερα) και το crossfire τους παίζει να ειναι άνετα πιο αργό απο το αν τρέχει η 250 μόνη της.

Σε παιχνίδια που δεν υποστηρίζουν crossfire η 250 θα τρέχει μόνη της (εκτός αν έχεις το καλώδιο της οθόνης στην μητρική οπότε θα τρέχουν τα onboard γραφικά μόνα τους)

Γενικά έκανες ενα σωρό λάθη στην σύνθεση...

• Like 1
Δημοσ.

Ακόμη και να ενεργοποιήσεις την επιλογή dual graphics δεν θα κερδίσεις τίποτα.

Η 250 αν και αργή κάρτα ειναι γρηγορότερη απο τον μικρούλη α6 σου... αυτό που θα γίνει ειναι το εξής

Σε παιχνίδια που υποστηρίζουν crossfire η 250 θα τρέχει πιο αργά για να συναγωνιστεί με τον α6 (και αν έχεις αργή ram στην μητρική πχ 1600mhz ακόμη χειρότερα) και το crossfire τους παίζει να ειναι άνετα πιο αργό απο το αν τρέχει η 250 μόνη της.

Σε παιχνίδια που δεν υποστηρίζουν crossfire η 250 θα τρέχει μόνη της (εκτός αν έχεις το καλώδιο της οθόνης στην μητρική οπότε θα τρέχουν τα onboard γραφικά μόνα τους)

Γενικά έκανες ενα σωρό λάθη στην σύνθεση...

και τι προτεινεις λοιπον απο καρτα γραφικων και επεξεργαστη??να μπορουν και να συνδιαζονται μαζι και να μην εχω κολληματα σε διαφορα παιχνιδια?

Δημοσ.

Εναν G4560 και μια 460 2gb. Συνολο μαζι με μητρικη και μνημες ~250 ευρω. Πουλας τα δικα σου κανα 120-150 και συμπληρωνεις.

Για καλυτερα συμπληρωσε την λιστα στις αναβαθμισεις.

Δημοσ.

Εναν G4560 και μια 460 2gb. Συνολο μαζι με μητρικη και μνημες ~250 ευρω. Πουλας τα δικα σου κανα 120-150 και συμπληρωνεις.

Για καλυτερα συμπληρωσε την λιστα στις αναβαθμισεις.

κατι τελευταιο(πιστευω να μην εχω βγει εκτος θεματος),εχω τα εξης

εχω την μητρικη>asrock fm2a78m-hd+retail

τον επεξεργαστη>cpu amd a6 5400k apu

καρτα γραφικων>vga asus amd r7 250 r7250-1gd5 1gb gddr5 pci-e retail

2 μνημες>ram kingston kvr16n11s6/2 2gb ddr3 1600mhz pc3-12800 value ram

και τροφοδοτικο>psu force fo27xd 600w

λοιπον,απ ολα αυτα τι κραταω,τι αλλαζω και με τι??θα ηθελα ο επεξεργαστης να ειναι amd παρακαλω!!!!

Δημοσ.

Με σκοτωνεις τωρα αδερφε!

Οκ,μπορεις σε παρακαλω πολυ να μου πεις τι να παρω για ενα καλο μηχανημα???????σε amd επεξεργαστη!pleaseeee!

Δημοσ.
Δημοσ.

Θα με βολευε αν μπορουσα,να κρατησω καποια πραγματα που ηδη εχω τωρα και να εκανα αναβαθμιση σε καρτα γραφικω και επεξεργαστη!τις μνημες που εχω,την μητρικη και το τροφοδοτικο,να τα κρατουσα!ειναι θεμα χρηματων!ενα lineage που παιζω τωρα,να ειναι πιο ευχαριστο σε φουλ γραφικα και χωρις κολληματα!δεν το θελω για κατι αλλο!αυτα!

Δημοσ.

Θα με βολευε αν μπορουσα,να κρατησω καποια πραγματα που ηδη εχω τωρα και να εκανα αναβαθμιση σε καρτα γραφικω και επεξεργαστη!τις μνημες που εχω,την μητρικη και το τροφοδοτικο,να τα κρατουσα!ειναι θεμα χρηματων!ενα lineage που παιζω τωρα,να ειναι πιο ευχαριστο σε φουλ γραφικα και χωρις κολληματα!δεν το θελω για κατι αλλο!αυτα!

Την λίστα αν θες βοήθεια.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...