Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια θελω να ρωτισω κατι!

εχω την μητρικη>asrock fm2a78m-hd+retail

τον επεξεργαστη>cpu amd a6 5400k apu

και προσφατα αγορασα την καρτα γραφικων>vga asus amd r7 250 r7250-1gd5 1gb gddr5 pci-e retail

αυτο που θελω να ρωτησω ειναι,αν μπορω να συγχρονισω την καρτα γραφικων με αυτη του επεξεργαστη και πως?

Δημοσ.

Απο τους drivers δες για dual graphics.

Πάντως χαζή αγορά με 100 ευρώ όταν η 460 που είναι 2-3 φορές γρηγορότερη έχει 5 ευρώ παραπάνω.

• Like 6
Δημοσ.

εχεις δικιο για τη

Απο τους drivers δες για dual graphics.

Πάντως χαζή αγορά με 100 ευρώ όταν η 460 που είναι 2-3 φορές γρηγορότερη έχει 5 ευρώ παραπάνω.

εχεις δικιο για την αγορα,αλλα μην νομιζεις οτι ξερω και πολλα απο pc,προταση ενος φιλο μου ηταν και την πηρα......

δλδ ξανατρεχω το cd με τους drivers και κοιτω εκει μεσα μηπως εχει για dual graphics?

Δημοσ.

εχεις δικιο για τη

εχεις δικιο για την αγορα,αλλα μην νομιζεις οτι ξερω και πολλα απο pc,προταση ενος φιλο μου ηταν και την πηρα......

δλδ ξανατρεχω το cd με τους drivers και κοιτω εκει μεσα μηπως εχει για dual graphics?

όχι,μέσα απ τον catalyst θα το βρεις.

αν έχεις βάλει τους drivers απ το cd μπες στην amd και κατέβασε τους τελευταιους αφού αυτοί στο δισκακι θα ειναι αρχαίοι.

• Like 1
Δημοσ.

όχι,μέσα απ τον catalyst θα το βρεις.

αν έχεις βάλει τους drivers απ το cd μπες στην amd και κατέβασε τους τελευταιους αφού αυτοί στο δισκακι θα ειναι αρχαίοι.

εχεις δικιο,γιατι μεσα απο το catalyst δεν λεει τιποτα για dual graphics,οποτε θα ειναι παλοι....οποτε κατεβαζω τους τελευταιους drives απο την εξωτερικη καρτα γραφικων

Δημοσ.

Hybrid crossfire μήπως? Δεν είχα ποτέ.

Πάντως μόνο για 6670 γράφουν, για 250 προτείνει τον 7850Κ.

δλδ υπαρχει περιπτωση να μην μπορει να γινει συγχρονισμος?

Δημοσ.

Αν δεν το επιτρεπει, όχι.

Εγώ προτεινω να πουλήσεις την 250 και να πάρεις μια 460 ή καλύτερα να πουλήσεις τον 5600Κ και να πάρεις έναν 760Κ αφού έχεις άλλη κάρτα γραφικών.

Δημοσ.

Αν δεν το επιτρεπει, όχι.

Εγώ προτεινω να πουλήσεις την 250 και να πάρεις μια 460 ή καλύτερα να πουλήσεις τον 5600Κ και να πάρεις έναν 760Κ αφού έχεις άλλη κάρτα γραφικών.

πιστεψε με,κατι τετοιο θα κανω..........ευχαριστω πολυ για ολα!!!!

• Like 1
Δημοσ.

Υπάρχει επιλογή dual graphics μέσα στο BIOS, δες εάν είναι ενεργοποιημένη

Επίσης δεν είμαι σίγουρος ότι μπορεί να κάνει CF με την συγκεκριμένη αλλά εφόσον έγινε η αγορά ας δοκιμάσεις.

Edit λίγο που είδα δουλεύει, το είχα δει και εγώ για Α8-6600Κ και εκεί έπαιζε μέχρι την 250 ΟΧΙ 250Ε και κάποιες εκδόσεις τις 250 που προφανώς έχουν άλλο επεξεργαστή πάνω.

Πάντως κακή αγορά έγινε, από την στιγμή που το CPU είναι dual core θα έχει θέμα γενικά στα παιχνίδια :(

Δημοσ.

Υπάρχει επιλογή dual graphics μέσα στο BIOS, δες εάν είναι ενεργοποιημένη

Επίσης δεν είμαι σίγουρος ότι μπορεί να κάνει CF με την συγκεκριμένη αλλά εφόσον έγινε η αγορά ας δοκιμάσεις.

Edit λίγο που είδα δουλεύει, το είχα δει και εγώ για Α8-6600Κ και εκεί έπαιζε μέχρι την 250 ΟΧΙ 250Ε και κάποιες εκδόσεις τις 250 που προφανώς έχουν άλλο επεξεργαστή πάνω.

Πάντως κακή αγορά έγινε, από την στιγμή που το CPU είναι dual core θα έχει θέμα γενικά στα παιχνίδια :(

χαχαχαχαχαχα,βρε παιδια μην βαρατε ολοι για την αγορα,δεν με λυπαστε???κοιταξα στο bios στο north και δεν εχει για dual graphics,εκτος και αν ειναι καπου αλλου στο bios και κοιταξα λαθος!

Δημοσ.

χαχαχαχαχαχα,βρε παιδια μην βαρατε ολοι για την αγορα,δεν με λυπαστε???κοιταξα στο bios στο north και δεν εχει για dual graphics,εκτος και αν ειναι καπου αλλου στο bios και κοιταξα λαθος!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...