Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 8/2/2017 στις 6:45 ΜΜ, maninakalli είπε

Εξωτερικα σαν καινουριο ειναι κ εκτος απ τ θεμα μ τ δισκο δ εχει κτ αλλο.Το μονο που ανεβαζε θερμοκρασια τ καλοκαιρι κ το καθαρισα αυτο μονο. 4ραμ εχω ηδη  :-)

Τα 4 gb είναι πια λίγα για τα Windows. Εάν δεν βάλεις 8gb δεν έχει νόημα να δίνεις χρήματα σε δίσκους.

Προς θεού εάν δεν κρατήσεις και τον σκληρό σου όχι 120gb ssd. Πολύ μικρός.

Εύκολη λύση να βγάλεις το Dvd και στην θέση του να βάλεις τον παλιό σκληρό σου με τον SSD στην παλιά θέση του HDD

Επεξ/σία από SeNNinhA
Δημοσ.

Έχω και ένα laptop Lenovo IdeaPad 110-15ACL ποια θα ήταν η καλύτερη αναβάθμιση που θα μπορούσα να τον κάνω ευχαριστώ σε όποιον απάντηση

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους έχω ένα παλιό λάπτοπ από το 2012, το οποίο και σέρνεται κυρίως λόγο σκληρού. Έχω και έναν SSD με περασμένα windows ο οποίος λειτουργεί μια χαρά, όταν όμως τον κουμπωνω στο λάπτοπ δεν τον διαβάζει καθόλου, απλά γράφει operation system not found. 

Το λάπτοπ είναι ένα Sony Vaio sve1113m, επεξεργαστής amd e2-2000 apu with Radeon (TM) hd graphics 1.75 GHz. 4gb ram (3.57 χρησιμοποιήσιμη)

Ο σκληρός είναι Kingston 120gb γράφει απ' έξω ssdnow kc300

Ευχαριστω, επίσης είμαι ψιλοασχετος οπότε την όποια ιδέα παρακαλώ όσο πιο απλά γίνεται.

Επεξ/σία από Natha
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, Natha είπε

Καλησπέρα σε όλους έχω ένα παλιό λάπτοπ από το 2012, το οποίο και σέρνεται κυρίως λόγο σκληρού. Έχω και έναν SSD με περασμένα windows ο οποίος λειτουργεί μια χαρά, όταν όμως τον κουμπωνω στο λάπτοπ δεν τον διαβάζει καθόλου, απλά γράφει operation system not found. 

Το λάπτοπ είναι ένα Sony Vaio sve1113m, επεξεργαστής amd e2-2000 apu with Radeon (TM) hd graphics 1.75 GHz. 4gb ram (3.57 χρησιμοποιήσιμη)

Ο σκληρός είναι Kingston 120gb γράφει απ' έξω ssdnow kc300

Ευχαριστω, επίσης είμαι ψιλοασχετος οπότε την όποια ιδέα παρακαλώ όσο πιο απλά γίνεται.

Φτιάξε ένα φλασάκι με την εγκατάσταση των windows 10 - κάνε φορμάτ στον SSD και καθαρή καινούρια εγκατάσταση των windows. Λίγο να ψάξεις, θα βρεις πολλές σελίδες με αναλυτικές οδηγίες. Να έχεις όμως υπόψη σου ότι ο επεξεργαστής είναι πάρα πολύ αδύναμος, και ο υπολογιστής ακόμα και με ssd δεν θα πετάει. Αλλά κάποια βελτίωση θα υπάρξει.

• Thanks 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα. Θέλω να "αναστήσω" σε ταχύτητα ένα παλαιό (σχετικά) λάπτοπ. Τι ssd προτείνετε και θα ήθελα να ξέρω εαν μπαίνει ένας στάνταρ τύπος ssd ή θα πρεπει να σας αναφέρω και μάρκα, μοντέλο κλπ. Και επίσης εαν για να αλλάξω τον τοποθετημένο hdd με ssd, θα γίνει αντικατάσταση στον ίδιο χώρο που καταλαμβάνει ο τωρινός ή εαν μπαίνει σε άλλο σημείο του λάπτοπ.

Και τέλος, πως μπορώ να κλωνοποιήσω το στημένο μηχάνημα και μετά την αλλαγή του σκληρού να είναι ίδιο ακριβώς.

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...