Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα. Εχω ενα λαπτοπ VAIO 6ετιας και μου εβγαλε σφαλμα ο σκληρος του δισκος. Αρκετοι πωλητες μου προτεινουν να παρω εναν ssd για καλυτερο αλλα οι τιμες τουε ειναι αρκετα τσιμπιμενες για την τσεπη μου. Αξιζει να παρω ενα απλο hdd η θε μου βγαλει παλι προβλημα πιστευετε? Η χρηση που του κανω ειναι απλη internet word photos videos κτλ ουτε παιχνιδια ουτε κατι παρομοιο. Επισης, μπορω να κανω μονη την τοποθετηση η υπαρχει περιπτωση να καταστερεψω το νεοο δισκο λογο στατικου ηλεκτρισμου? Και κατι τελευταιο, πως γινεται να περασω παλι τα windows στον νεο δισκο? 

Η ασχετοσυνη μου φαινεται πιστευω  :-)  Ευχαριστω εκ των προταιρων

Δημοσ.

{Επισης, μπορω να κανω μονη την τοποθετηση η υπαρχει περιπτωση να καταστερεψω το νεοο δισκο λογο στατικου ηλεκτρισμου?}

Αποφορτίσου ξεανγχωσου και δωστου μια ευκαιρεια με δίκη σου ευθύνη... :-)

Παρε Link.png Site: αυτο εαν η χρηση που θες ειναι η παραπανω..

Διαφορετικά σε τεχνικό και κοιμάσαι ήσυχη..

Δημοσ.

Για μενα ssd 240GB βαλε για το λαπτοπ.Τα 120 ειναι λιγα,δεν φτανουν καθολου.Επισης αμα θελεις,βγαζεις το dvd για 2ο σκληρο ή παιρνεις ενα εξωτερικο.Επισης χρησιμοποιησε και google drive & Onedrive με 15GB χωρο δωρεαν στο καθενα.Αρκετος χωρος για εγγραφα και μικροπραγματα.

Καλησπερα. Εχω ενα λαπτοπ VAIO 6ετιας και μου εβγαλε σφαλμα ο σκληρος του δισκος. Αρκετοι πωλητες μου προτεινουν να παρω εναν ssd για καλυτερο αλλα οι τιμες τουε ειναι αρκετα τσιμπιμενες για την τσεπη μου. Αξιζει να παρω ενα απλο hdd η θε μου βγαλει παλι προβλημα πιστευετε? Η χρηση που του κανω ειναι απλη internet word photos videos κτλ ουτε παιχνιδια ουτε κατι παρομοιο. Επισης, μπορω να κανω μονη την τοποθετηση η υπαρχει περιπτωση να καταστερεψω το νεοο δισκο λογο στατικου ηλεκτρισμου? Και κατι τελευταιο, πως γινεται να περασω παλι τα windows στον νεο δισκο?

Η ασχετοσυνη μου φαινεται πιστευω :-) Ευχαριστω εκ των προταιρων

Καλυτερα στειλε το σε ενα τεχνικο αμα δεν ξερεις.Αμα ακομα ο δισκος δουλευει,μπορεις να τον κλωνοποιησεις ή να μεταφερεις τα αρχεια του.Απλα στην 1η λυση πρεπει να συνδεσεις τον ssd με μια θηκη ωστε να τον κανεις εξωτερικο σκληρο καθως και να εχεις καποιο προγραμμα(οι κατασκευαστες δινουν τετοια προγραμματα με την αγορα ενος ssd).

Δημοσ.

Για την δουλεια που το θελεις και αν ο παλιος δισκος ειναι sata 2 τοτε δεν αξιζει να βαλεις ssd λογω μειωμενων επιδοσεων σε σατα 2.Μια εναλλακτικη προταση με 5ετη εγγυηση και σχετικα αφθονη χωρητηκοτητα ειναι αυτος

https://www.skroutz.gr/s/10218910/Seagate-Firecuda-500GB.html

Δημοσ.

Για την δουλεια που το θελεις και αν ο παλιος δισκος ειναι sata 2 τοτε δεν αξιζει να βαλεις ssd λογω μειωμενων επιδοσεων σε σατα 2.Μια εναλλακτικη προταση με 5ετη εγγυηση και σχετικα αφθονη χωρητηκοτητα ειναι αυτος

https://www.skroutz.gr/s/10218910/Seagate-Firecuda-500GB.html

Και παλι,,για μενα αξιζει.Εγω εχω λαπτοπ με sata 2 συνδεση και θα εβαζα ssd.Αξιζει τον κοπο και θα εχει αισθητη διαφορα.
Δημοσ.

Δεν διαθετω εξωτερικο ουτε θηκη που λες για να τον κανω εξωτερικο..Τα αρχεια μου τα εχω σε αλλο μηχανημα δεν με προβλιματιζουν τα αρχεια οσο τα Windows..Κ εγω αυτο αναρωτιεμαι αν αξιζει σε ενα παλιο μηχανημα ο ssd..

Δημοσ.

Δεν διαθετω εξωτερικο ουτε θηκη που λες για να τον κανω εξωτερικο..Τα αρχεια μου τα εχω σε αλλο μηχανημα δεν με προβλιματιζουν τα αρχεια οσο τα Windows..Κ εγω αυτο αναρωτιεμαι αν αξιζει σε ενα παλιο μηχανημα ο ssd..

Αμα ειναι εξαετιας λαπτοπακι,και το εχεις σε καλη κατασταση για μενα δωσε τα λεφτα.Και βαλε εξτρα ραμ,αμα εχεις την δυνατοτητα

(μπορεις μεχρι 4 ή 8GB να πας)

Δημοσ.

Εξωτερικα σαν καινουριο ειναι κ εκτος απ τ θεμα μ τ δισκο δ εχει κτ αλλο.Το μονο που ανεβαζε θερμοκρασια τ καλοκαιρι κ το καθαρισα αυτο μονο. 4ραμ εχω ηδη  :-)

Δημοσ.

Εξωτερικα σαν καινουριο ειναι κ εκτος απ τ θεμα μ τ δισκο δ εχει κτ αλλο.Το μονο που ανεβαζε θερμοκρασια τ καλοκαιρι κ το καθαρισα αυτο μονο. 4ραμ εχω ηδη :-)

Πανε για SSD 240αρι για εμενα.Θα κανει διαφορα στο λαπτοπ.Απλα να ξερεις ειναι σαν τις μνημες των κινητων(περιορισμενες εγγραφες) και αμα παθουν κατι τα δεδομενα δεν ανακτωνται.

Δημοσ.

Σε γενικες γραμμες αξιζει και με το παραπανω. Τωρα αν το λαπτοπ σου φοραει σελερον ή ΑΜΔ ε1 ε ισως να μην αξιζει να δωσεις γενικοτερα χρηματα (παντως οτι κ CPU να εχει η διαφορα θα ειναι αισθητη σε ολα τα σημεια).

Καντου κ εναν καθαρισμο γτ μπορεις να αγορασεις δισκο κ να σου μεινει απο κατι αλλο λογω θερμοκρασιων.

Εχω βαλει σε λαπτοπ ι3 και ι5 πρωτης γενιας με σατα2 (εδω και 2-3 χρονια) και τα λαπτοπς ξαναενιωσαν και πηρα αρκετη ζωη ακομα.

Οπως και στο σταθερο μ που ειναι σατα2 η διαφορα ειναι μεγαλη και ουσιαστικη.

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα να ρωτήσω κάτι έχω ένα netbook acer aspire one d250 και το

έχω σε αχρησία εδώ και πολύ καιρό λόγω ότι ήταν πολύ αργός τον είχα κάνει αναβαθμιση με καρτα ram 2giga  αλλά  παλι δεν  εγίνε τίποτα και τον παράτησα εάν βάλω καταρχήν άμα μπαίνει σκληρός δίσκος ssd θα γίνει ποιο γρήγορος η δεν αξίζει να ασχοληθώ.

Επεξ/σία από lilito
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όχι δεν περισσεύει έλεγα να πάρω εναν φθηνο και αν μπορουσες  να μου πεις ποιον να πάρω.θα κάνει τίποτα;δεν τον θέλω για κάτι ιδιαίτερο μόνο να μην κολλάει όταν μπαίνει στο ίντερνετ

Επεξ/σία από lilito

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...