Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην ομάδα , έχω 3 ερωτήσεις .

1) Έχω το πρόγραμμα viber στον υπολογιστή και δε μπορώ να βρω πουθενά επιλογή έτσι ώστε ότι φωτογραφίες στέλνονται στη συνομιλία να αποθηκεύονται κατευθείαν σε κάποιο φάκελο ( όπως στο κινητό δηλαδή ) και να μη χρειάζεται να ανοίγω και να κατεβάζω μία μία .

2) Όταν ανοίγω ένα αρχείο με το mtorrent το οποίο μέσα αυτό περιέχει π.χ 100 αρχεία θέλω να κατεβαίνει 1-1 και όχι όλα μαζί . Υπάρχει επιλογή κάτω εκεί που λέει files όπου λέει προτεραιότητα κατά σειρά αρχείων άλλα βάζει 5-6 αρχεία σε υψηλή προτεραιότητα και τα άλλα σε κανονική . Πάλι όμως κατεβαίνουν αυτά τα 5-6 ταυτόχρονα . Εγώ αυτό που θέλω είναι να κατέβει πρώτα το 1ο αρχείο και τελευταίο το 100ο αυτόματα .

3) Θέλω με κάποιο τρόπο ότι φωτογραφίες υπάρχουν στο κινητό αυτόματα να περνάνε στον υπολογιστή μέσω wifi . Έχω το dropbox και στο κινητό και στον υπολογιστή άλλα ότι αρχεία θέλω να πάνε από τη μια συσκευή στην άλλη το κάνω χειροκίνητα . Εγώ θέλω αυτόματα .

Ευχαριστώ εκ των προταίρων

Δημοσ.

1) Μπορεις απλα να πας στον φακελο που αποθηκευονται οι φωτογραφιες και να τις παρεις απο εκει (και αν δεν θες να τις ψαχνεις, κανεις ταξινομηση ανα ημερομηνια και οι νεες θα εμφανιζονται πανω-πανω).

ο φακελος ειναι στο AppData/Roaming/ViberPC/ο αριθμος του κινητου σου.

2) Από το google:

1. Open uTorrent.
  2. press [shift]+[F2], then don't release keybuttons.
  3. Click with pressed [shift]+[F2]: Options -> Preferences -> Advanced. change values bt.sequential_download and/or bt.sequential_files to true
  4. Click OK.

Αν δεν κανει, το qBitTorrent εχει τετοια επιλογη.

3) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ttxapps.dropsync&hl=en

Δημοσ.

Σ'ευχαριστώ για τις απαντήσεις

Στο 1ο πάω εκεί που μου λες , μετά thumbnails , όντως είναι όλες οι φωτογραφίες αλλά ειναι σε μικρό μέγεθος .

Για το utorrent δεν έχει αυτές τις τιμές , βασικά έχω το mtorrent , δικό μου το λάθος 

Δημοσ.

Δυστυχως εσβησα το viber στον υπολογιστη πριν μηνες και δεν μπορω να το τσεκαρω.

Αλλα κανε το εξης: Ανοιξε μια εικονα μεσα απο το Viber και δες τι ονομα εχει (πχ IMG00011.jpg, λέω ενα παραδειγμα).

Κανε αναζητηση μεσα απο τα Windows για αρχειο με αυτο το ονομα και φυσιολογικα ετσι θα ξετρυπωσεις την τοποθεσια της (και φυσιολογικα και την τοποθεσια ολων των αλλων). Αν δεν εχεις αποτελεσμα, χρησιμοποιησε το Everything για την αναζητηση, ξετρυπωνει τα παντα!

Ειμαι 100% σιγουρος παντως πως εκει μεσα ηταν σε εμενα οι εισερχομενες εικονες γιατι θυμαμαι που εσβησα το Viber ξεχνώντας να σωσω καποιες εικονες και τις βρηκα εκει περα.

uTorrent και mTorrent ειναι το ιδιο προγραμμα. Μπορει η λυση αυτη να ειναι για παλια εκδοση, επισης το εχω σβησει!! Δοκιμασε και αυτο μηπως δουλευει.

Δημοσ.

Ευχαριστώ και κάτι τελευταίο , όταν συγχρονίζονται αρχεία στο dropbox στον υπολογιστή βγαίνει κάτι δεξία μια ειδοποίηση με πόσα αρχεία προσθέτηκαν . Ψάχνοντας λίγο στο google για το πως θα καταργήσω αυτή την ειδοποίηση βρήκα ότι πρέπει να πάω στο εικονίδιο κάτω δεξία , στο γρανάζι ->preferences->general->system και εκεί πρέπει να έχει μια επιλογή show desktop notifications αλλά δε την εμφανίζει . Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος ;

Δημοσ.

Το utorrent και το μtorrent είναι το ίδιο. Το δοκίμασα στο δικό μου (v2.2.1) και όντως εμφανίζεται η ρύθμιση, απλά πρέπει να κρατάς πατημένα συνέχεια τα SHIFT+F2 μέχρι να πατήσεις και στο advanced. Αν έχεις πληκτρολόγιο που έχει πλήκτρο Fn για να ενεργοποιεί τ πλήκτρα f1-f12 αντί για τις έξτρα λειτουργίες πάτα το ή αν είναι λάπτοπ, δοκίμασε να κρατήσεις πατημένο ΚΑΙ το Fn πλήκτρο ( θα το καταλάβεις αν πατώντας σκέτα τα πλήκτρα F κάνει τις λειτουργίες φωτεινότητας, ήχου κτλ)

Δημοσ.

Ναι  έχεις δίκιο , τελικά εμφανίστηκαν οι επιλογές αυτές . Αλλά πάλι δεν είναι σωστή η λειτουργία γιατί μου βγάζει το πρώτο αρχείο σε υψηλή προτεραιότητα και τα άλλα σε χαμηλή . Οπότε όταν κατέβει το πρώτο αρχείο μετά τα άλλα κατεβαίνουν ταυτόχρονα .

Δημοσ.

Μήπως μόλις κατέβει το 1ο αλλάζει την προτεραιότητα στο 2ο σε Υψηλή; Έκανες και τα δύο true;

Ναι τα έκανα και τα 2 αλλά δοκίμασα και το 1 από τα 2 εναλλάξ αλλά τζίφος . Όχι δεν αλλάζει μετά η προτεραιότητα .

Δημοσ.

Το utorrent δεν έχει τέτοια επιλογή. Θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις τον qbittorent που ειναι πιο ελαφρύς και έχει αυτη τη δυνατότητα ή τον tixati

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...