Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλα μην φανταστειτε οτι πεφτει στα ταρταρα απλα απο 1288 πεφτει στιγμιαια στα 1240. Ριχνοντας ελαχιστα τα mV μενει σταθερα στα 1288.

Το coil wine νομιζω ελατωθηκε αφου επαιξα καποιες ωρες.

Ισως ειμαι και λιγο υπερβολικος.

Τι voltage παιζουν στοκ οι δικες σας?

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλά εννοείται οτι το power limit το ανεβάζουμε ρε παιδιά ,αν θέλουμε να έχει foul ρολόγια πάντα,δεν είναι κακό που τα ρίχνει που και που,και αυτοί γι αυτό τις ρυθμίζουν έτσι για να τα ρίχνει όταν "χρειάζεται".Στην ουσία οι stock ρυθμίσεις είναι το sweet spot σε performance/κατανάλωση/θερμοκρασία .

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδια εμενα η rx 480 ειναι φυσιολογικο να δειχνει τετοια volt ??

post-248717-0-06103400-1487508335_thumb.jpgpost-248717-0-44444200-1487508396_thumb.jpg

Δεν τα δειχνει συνεχεια αλλα σε τακτα χρονιικα διαστηματα

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!

Σε κατάσταση ηρεμίας έχω 48c βαθμούς και στο παιχνίδι έφτασε έως 80c, βέβαια στο σπίτι μου η ζέστη βγαίνει από το πάτωμα, πολύ δεν είναι??

Αν εχεις ενδοδαπεδια θερμανση θα καει το pc σιγουρα. Εαν θες να το σωσεις και να εχεις καλυτερες θερμοκρασιες φτιαξε μια ξυλινη βαση, βαλε το σε ενα τραπεζακι , σε οτιδηποτε μπορει να το απομακρυνει απο το πατωμα κρατωντας παντα ελευθερο το χωρο εκει που ειναι τα φανακια.
  • Like 2
Δημοσ.

Θεόφιλε νομίζω είναι φανερό ότι το HW Monitor διαβάζει ό,τι θέλει :P Μη σε ανησυχεί, είναι αδύνατο να δεις τέτοιο voltrage. Δες πόσο δίνει μέσω του msi afterburner ή του trixx.

• Like 1
Δημοσ.

Θεόφιλε νομίζω είναι φανερό ότι το HW Monitor διαβάζει ό,τι θέλει :P Μη σε ανησυχεί, είναι αδύνατο να δεις τέτοιο voltrage. Δες πόσο δίνει μέσω του msi afterburner ή του trixx.

Οκ οκ , αυτα τα βολτ τα βλεπω συχνα, αυτο που με ανυσηχησε ειναι οτι εχθες σε indle μπουσταρε το msi afterburn τα fan της rx480 γυρω στα 3000rpm και εβγαλε κατω δεξια μηνυμα οτι παιζει σε ψηλα βολτ νομιζω 5 εδειξε αλλα δεν το προλαβα να πατησω επανω στο παραθυρο να δω τι γινετε και ποιο προγραμμα μου εβγαλε αυτο το μηνυμα... Τεσπα ελπιζω να μην γινει καμια πατατα γιατι τετοια νολτ μου βγαζει και το open hardware monitor... Ξερει καποιος να μας τι ρυθμισεις να βαλουμε στο msi afterburn ωστε να μην εχουμε προβληματα ή να δουλευει καλυτερα η καρτα??

Δημοσ.

Ρε παιδια παρακολουθουσα βολτ hw monitor, msi afterburner, open hardware monitor και εβαλα και το trixx και στα 4 βλεπω να ανεβαινουν τα βολτ απο μονα τους, ειναι λογικο να γινετε αυτο????

gallery_248717_633_35888.jpg

gallery_248717_633_41402.jpg

gallery_248717_633_59129.jpg

Δημοσ.

Οταν εβαλα το msi afterburner μαζι με το Trixx μου εκανε και μενα το ιδιο....καποια ασυμβατότητα παιζει μεταξυ τους...Μολις το απεγκατεστησα (msi) σταματησα να βλεπω αυξημενα βολτ στο Trixx

Δημοσ.

Οταν εβαλα το msi afterburner μαζι με το Trixx μου εκανε και μενα το ιδιο....καποια ασυμβατότητα παιζει μεταξυ τους...Μολις το απεγκατεστησα (msi) σταματησα να βλεπω αυξημενα βολτ στο Trixx

Το θεμα ειναι οτι το εβλεμα και μονο με της msi και τωρα που τρεχω το trixx δεν τρεχω το afterburner

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...