bill987 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπέρα, έχει κανένας αυτή την κάρτα να μου λύσει μερικές απορίες?? Π.χ. στο titanfall 2 γράφει πάντα στο memory clock 2000, έτσι είναι το φυσιολογικό ?? Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα της κάρτας για να βλέπω θερμοκρασίες της κτλ ή μόνο μέσω afterbarnur?? 1
saxos55 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπέρα, έχει κανένας αυτή την κάρτα να μου λύσει μερικές απορίες?? Όχι, αλλά θα στις λύσω. Π.χ. στο titanfall 2 γράφει πάντα στο memory clock 2000, έτσι είναι το φυσιολογικό ?? Ναι. 2000 x 4 = 8000 που είναι το effective clock speed Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα της κάρτας για να βλέπω θερμοκρασίες της κτλ ή μόνο μέσω afterbarnur?? Αν εννοείς αν βγάζει η xfx τέτοιο monitor πρόγραμμα, νομίζω πως δε βγάζει. MSI Afterburner, EVGA Precision ή όποιο άλλο σε βολεύει 2
Balantakos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Όχι, αλλά θα στις λύσω. EVGA Precision Με αυτο το εμπλεξες πιο πολυ.... 1
bill987 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Σε κατάσταση ηρεμίας έχω 48c βαθμούς και στο παιχνίδι έφτασε έως 80c, βέβαια στο σπίτι μου η ζέστη βγαίνει από το πάτωμα, πολύ δεν είναι??
LambisElef Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Ναι δεν είναι καλές τέτοιες θερμοκρασίες. Σίγουρα υπάρχει tool (λογικά και στο msi afterburner) για να ρυθμίσεις ένα fan profile ώστε η κάρτα να μη πηγαίνει πάνω από 75C. Μια καμπύλη ουσιαστικά είναι με άξονες τη θερμοκρασία και την ταχύτητα των fans. Επίσης, έχεις ανεμιστηράκια στο κουτί σου ώστε να υπάρχει σωστή ροή αέρα; 2
bill987 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Ναι δεν είναι καλές τέτοιες θερμοκρασίες. Σίγουρα υπάρχει tool (λογικά και στο msi afterburner) για να ρυθμίσεις ένα fan profile ώστε η κάρτα να μη πηγαίνει πάνω από 75C. Μια καμπύλη ουσιαστικά είναι με άξονες τη θερμοκρασία και την ταχύτητα των fans. Επίσης, έχεις ανεμιστηράκια στο κουτί σου ώστε να υπάρχει σωστή ροή αέρα; Nαι το κουτί το έχω με 5 fans! Νομίζω ότι τα fans τις κάρτας παίρνουν μπροστά μετά από κάποια θερμοκρασία! Θα φτιάξω ένα προφιλ στο ab.
Aten-Ra Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δοκίμασε και το Wattman μέσα στον Driver. 1
saxos55 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Σε κατάσταση ηρεμίας έχω 48c βαθμούς και στο παιχνίδι έφτασε έως 80c, βέβαια στο σπίτι μου η ζέστη βγαίνει από το πάτωμα, πολύ δεν είναι?? Αν έχεις θερμαινόμενα πατώματα και το κουτί στο πάτωμα, καταλαβαίνεις ότι υπάρχει πρόβλημα έτσι; Και 135 fans να έχει το κουτί, το μόνο που θα κάνουν είναι να ανακυκλώνουν το ζεστό αέρα. Είτε στο γραφείο πάνω ή τουλάχιστον 5-10 πόντους από το πάτωμα. 6
glazos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 το trixx συνεργάζεται καλύτερα με την gtr και είναι ποιο σταθερό 1
kwstasps Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 μηπως εχεις το bios στο silence???γυρνα το στο performance να μην τεμπελιάζουν οι ανεμιστήρες.
bill987 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 μηπως εχεις το bios στο silence???γυρνα το στο performance να μην τεμπελιάζουν οι ανεμιστήρες. Πως γίνεται αυτό φίλε μου φίλε μου ??
kwstasps Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Πως γίνεται αυτό φίλε μου φίλε μου ?? εχει ενα διακοπτακι διπλα στην τροφοδοσια....πανω στην καρτα.σβησε το μηχανημα και αλλαξε του θεση. 1
Kazama88 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπέρα παιδιά μόλις έγινα και εγώ κάτοχος μιας RX480 GTR μιας και είχα διαβάσει τα καλύτερα για αυτήν την έκδοση αλλά... 1.Η κάρτα κάνει throttle στις στοκ ρυθμίσεις λόγω power limit αφού το voltage ήταν στα 1150mV. Αυτό το έλυσα ανεβάζοντας +10% το power limit αλλά και κάνοντας undervolt στα 1120mV ( Παρακάτω δεν γουστάρει η κάρτα ) Θερμοκρασίες με το silent bios 70max και με το performance 60max. Asic 67.4% 2. Έχει και ελαφρύ coil wine. Τόσο μπανάνα είναι? Edit : Σήμερα ξαναέτρεξα Heaven με στοκ (auto) Voltage και powerlimit και δεν throttlάρει..WTF?
kwstasps Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Τι να σου πω ρε φίλε...η δικιά μου throllαρει μόνο σε κάνα τρελό benchmark.σε παιχνίδι είναι μπετόν αρμε κ της έχω κ τα ρολόγια της Black.
ASDIC Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 εχω την XFX RX 470 RS και εκτος απο ενα powerlimit στο +20% ειναι σταθεροτατη σε ολα τα τεστ και ουτε coil whine δεν εχω, αλλα αυτο ειναι λαχειο... ατυχια φιλε. Μπανανα καθολου δεν ειναι, η πλακετα της ειναι ισως η καλυτερη στην αγορα στις RX, μαζι με την ASUS στο ιδιο επιπεδο. Aκουγεται επισης οτι τα τσιπακια στις XFX ειναι ολα καλα κομματια (die) για να αποδιδουν ακομα καλυτερα σε σχεση με τις αλλες εταιριες. Μην ανυσηχεις δεν πεταξες τα λεφτα σου. Καπου αλλου ειναι ισως το προβλημα σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα