Spkouk21 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπέρα.εχει κάποιος αυτή τη κάμερα;Θέλω να μάθω αν υπάρχει διαφορά κινεζικής με ευρωπαϊκης έκδοσης.και γενικά αν είναι οκ!!
takjar Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπέρα.εχει κάποιος αυτή τη κάμερα;Θέλω να μάθω αν υπάρχει διαφορά κινεζικής με ευρωπαϊκης έκδοσης.και γενικά αν είναι οκ!! Φίλε μου έχεις ανοίξει σε λάθος μέρος το Thread. Από κει και πέρα, για να σε βοηθήσει κάποιος καλό είναι να μας πεις για ποιο μοντέλο ενδιαφέρεσαι συγκεκριμένα (1η ή 2η έκδοση) για τι ανάγκη την θες κλπ
djkokalis Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Έχω την συγκεκριμένη. Η κινέζικη δουλεύει στη χώρα μας κανονικά, απλά πρέπει να κατεβάσεις την αντίστοιχη εφαρμογή.
Spkouk21 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπέρα παιδιά.ναι συγνώμη κατάλαβα ότι έκανα λάθος!Όσο αφορά τη κάμερα μιλάω για το 1ο μοντέλο.τωρα για τη χρήση θέλω μία κάμερα την οποία να την ελέγχω μέσο εφαρμογής,μέσω WiFi και 4g να υπάρχει ειδοποιήση σε περίπτωση κίνησης ,και να είναι και για νυχτερινή λήψη.στην ουσία για απομακρυσμένο έλεγχο του χώρου μου οπότε εγώ θελήσω!Απλά με τη xiaomi φοβάμαι με τα κινέζικα κτλ.μου έχουν πει και για foscam c1 τα καλύτερα απλά σαν άσχετος ρωτάω για να μάθω!! Ευχαριστω!!
hara75gr Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Καλά κάνεις και "φοβάσαι με τα κινέζικα, κτλ". Με την xiaomi θα εξαρτάται η σύνδεση σου με τον server της xiaomi, που σημαίνει πως όταν έχει πρόβλημα ή είναι φορτωμένος ο server, δε θα μπορείς να συνδεθείς στην κάμερα. H foscam είναι κλάσεις ανώτερη, με επιλογές σε λογισμικό και ανεξάρτητη από servers. Βέβαια την ίδια δουλειά μπορείς να την κάνεις και με φθηνότερες δοκιμασμένες κινεζικές(π.χ. escam, sricam, Vstarcam, etc-την τελευταία την έχω και είναι πολύ vfm), αλλά σίγουρα δεν έχουν την ποιότητα της foscam. Απλά σκέψου αν σε καλύπτει σταθερή ή χρειάζεσαι dome για καλύτερη κάλυψη του χώρου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα