Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα, εχω προβλημα με τον επεξεργαστη amd εξαπυρηνο... σε νορμαλ χρηση η θερμοκρασια του κυμαινεται σε 30-35 βαθμους ενω με το που φορτωνω παιχνιδι η θερμοκρασια εκτοξευεται στους 80 κ ο υπολογιστης σβηνει...παρατηρησα οτι με τον καιρο ανεβαζει πιο γρηγορα θερμοκρασια δηλαδη πριν ενα μηνα με ελαφρια παιχνιδια δν εκλεινε ενω τωρα σβηνει χωρις να τον ζορισω. η πρωτη μ σκεψη ηταν η παστα την οποια κ εβαλα πριν μιση ωρα αλλα δν ειδα αποτελεσμα...δεν νομιζω να θελει τον χρονο της κ αυριο να ειναι ενταξη. οσο για ψυχτρα εχω την εργοστασιακη αλλα 3 χρονια τωρα δν μ παρουσιασε αλλο προβλημα περα απο περυσι που με την αλλαγη παστας εφτιαξε.καμια ιδεα?

Δημοσ.

ναι αλλαξε ψυχτρα με αφτερμαρκετ αφου αλλαξεις και παστα και θα δεις τεραστια διαφορα! και αν δεν ξερεις πες να σου προτεινουν 

εννοειται πρεπει να φυσηξεις και τον πυργο γενικα ετσι ελπιζω να μην εχουν μαζευτει χνουδια μεσα εκει ε? 

Δημοσ.

τον 6300 εχεις με την default ψυκτρα?

Μαλλον βαζεις υπερβολικα πολυ θερμοαγωγιμη,δε δικαιολογειται να ανεβαζει τοσο θερμοκρασια με παιχνιδια ,αν εχει κατσει καλα η ψυκτρα,δε φταιει παντως η εργοστασιακη ψυκτρα.

Δημοσ.

οχι πηρα τα πολλα πολλα της σκονης
εβαλα οση ειδα κ βαζανε στο youtube μιας κ δεν εχω ξαναβαλει ο ιδιος.μηπως να την βγαλω κ να ξαναβαλω??

Δημοσ.

Καλησπερα, κοιτα να καθαρισεις καλα το ανεμιστηρακι απο σκονες και την ψυκτρα αναμεσα στα φυλλα. Επισης οταν την ξανα καθαρισεις απο παστα και ξανα βαλεις απο την αρχη, κοιτα να να μην ξεχασεις να βαλεις και την τροφοδοσια της ψυκτρας στην μητρικη και να δεις αν λειτουργει ο ανεμιστηρας  πριν κλεισεις το κουτι..Οταν αλλαζεις παστουλα εννοειται οτι καθαριζεις και την cpu .. Κανε αυτα και ενημερωσε..

Δημοσ.

καλησπερα, εχω προβλημα με τον επεξεργαστη amd εξαπυρηνο... σε νορμαλ χρηση η θερμοκρασια του κυμαινεται σε 30-35 βαθμους ενω με το που φορτωνω παιχνιδι η θερμοκρασια εκτοξευεται στους 80 κ ο υπολογιστης σβηνει...παρατηρησα οτι με τον καιρο ανεβαζει πιο γρηγορα θερμοκρασια δηλαδη πριν ενα μηνα με ελαφρια παιχνιδια δν εκλεινε ενω τωρα σβηνει χωρις να τον ζορισω. η πρωτη μ σκεψη ηταν η παστα την οποια κ εβαλα πριν μιση ωρα αλλα δν ειδα αποτελεσμα...δεν νομιζω να θελει τον χρονο της κ αυριο να ειναι ενταξη. οσο για ψυχτρα εχω την εργοστασιακη αλλα 3 χρονια τωρα δν μ παρουσιασε αλλο προβλημα περα απο περυσι που με την αλλαγη παστας εφτιαξε.καμια ιδεα?

ψηκτρα εχεις φιλε μ ???

Δημοσ.

Έλα δικός μου είσαι...Σε 2-3 μέρες περιμένω την arctic i32 λόγω ίδιου προβλήματος. Ο i7 4790s σε full load gaming χτυπάει 80-83-85 βαθμούς, με την διαφορά ότι δεν έχω σβήσιμο ούτε πτώση απόδοσης στο ελάχιστο. Παίζει όμως και αυτό με την υπερβολική δόση πάστας που σου έγραψαν παραπάνω, γιατί νομίζω πως και εγώ έβαλα παραπάνω αυτή τη φορά. Βέβαια, εσύ είσαι και με amd. Και οι amd έτσι κι αλλιώς δεν ''φημίζονται'' για τις χαμηλές τους θερμοκρασίες.

Δημοσ.

Έλα δικός μου είσαι...Σε 2-3 μέρες περιμένω την arctic i32 λόγω ίδιου προβλήματος. Ο i7 4790s σε full load gaming χτυπάει 80-83-85 βαθμούς, με την διαφορά ότι δεν έχω σβήσιμο ούτε πτώση απόδοσης στο ελάχιστο. Παίζει όμως και αυτό με την υπερβολική δόση πάστας που σου έγραψαν παραπάνω, γιατί νομίζω πως και εγώ έβαλα παραπάνω αυτή τη φορά. Βέβαια, εσύ είσαι και με amd. Και οι amd έτσι κι αλλιώς δεν ''φημίζονται'' για τις χαμηλές τους θερμοκρασίες.

Φιλε μου οσον αφορα στις θερμοκρασιες των cpu της amd, η ιδια η εταιρια εβγαλε μονη της τα ματια της βαζοντας αθλιες ψυκτρες στα box της γι αυτο εμεινε η φημη οτι οι επεξεργαστες της amd φλεγονται...Στις περισσοτερες των περιπτωσεων συμπεριφερονται καλυτερα οι amd με νορμαλ ψυξη των 15 ευρω..

• Like 3
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

μια χαρα θερμοκρασιες βααρανε και οι amd το θεμα ειναι να δωσεις ενα 20ρικο παρπανο για ψυκτρα και καλη παστα... πηρα τιν prolimatek-κ3 και σε idle 7-8c σε νορμαλ χρηση ιντερνετ/ταινιες και κλπ 15-25 και σε γκειμινκ με χαμηλα ανεμηστηρια 45 κ με ανεμηστηρια στο 25% 37-39 .. απλα καλο αιρφλο το κουτι και οχι σκονες..

Δημοσ.

μια χαρα θερμοκρασιες βααρανε και οι amd το θεμα ειναι να δωσεις ενα 20ρικο παρπανο για ψυκτρα και καλη παστα... πηρα τιν prolimatek-κ3 και σε idle 7-8c σε νορμαλ χρηση ιντερνετ/ταινιες και κλπ 15-25 και σε γκειμινκ με χαμηλα ανεμηστηρια 45 κ με ανεμηστηρια στο 25% 37-39 .. απλα καλο αιρφλο το κουτι και οχι σκονες..

Μονο που αυτες οι θερμοκρασιες ειναι σκουπιδια στον κωδικα.

Εκτος αν παιζεις split screen με πολικες αρκουδες, εκει παω πασο.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...