Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, μου έτυχε πρόσφατα και μένα να βάλω αγγελία στη χρυσή ευκαιρία και να εμφανιστεί ένας τύπος από το εξωτερικό που να θέλει να το αγοράσει. Διάβασα όλα όσα είχανε γράψει παλιότεροι σ'αυτό το forum σχετικά μ'αυτό το θέμα και ταυτίζονται απόλυτα αυτά που διάβασα με αυτά που γίνανε. Όμως, ο τύπος αυτός επιμένει να μου στέλνει μηνύματα λέγοντάς μου ότι τον εξαπάτησα και το paypal του έχει τραβήξει τα λεφτά και δεν μπορεί να κάνει κάτι τώρα και γιατί του το κάνω αυτό κατι έτοια. Εγώ τι πρέπει να κάνω τώρα; Πήρα τηλέφωνο και στη δίωξη και μου είπαν πως πρόκειται 100% για απάτη. Το πρόβλημά μου είναι ότι μου στέλνει συνέχεια μνμ και ρωτάει γιατί δεν του απαντάω. Του είπα επίσης ότι έστειλα μειλ στην paypal για να δω τι παίζει και δεν πτοήθηκε μου είπε ότι έστιλε και εκείνος. Ποια είναι η γνώμη σας;

Δημοσ.

black list SPAM στο μαιλ adress και τελειωνει το θεμα! 

πρόκειται για απάτη έτσι; καλά δεν έκανα που δεν του έστειλα τα λεφτά σε έναν εκπρόσωπο της western union που μου είπε;

Δημοσ.

αφου στο ειπαν στην διωξη τι το ρωτας και το ψαχνεις ακομα?

απο την αρχη δειχνει για απατη απο τη νιγηρια!  ειδικα με αγγελια στην χρυση ευκαιρια! 

• Like 1
Δημοσ.

Αν δεις το μηνυμα που σου εστειλε στην αρχη (το 1o) θα δεις που λεει "is this item still available?".

Δεν σου λεει ποιο αντικειμενο, λεει απλά "this item". Αυτο συμβαινει γιατι απλα κανουν copy-paste το μηνυμα σε ολες τις αγγελιες τις χρυσης ευκαιριας και οτι ψαρεψουν. Εγω τους πιανω την κουβεντα και αφου τους ταλαιπωρησω με 5-6 μηνυματα, τους 'βριζω' και τους μπλοκαρω στον email client.

Άλλες φορες σβηνω το θεμα του μηνυματος που μαρτυραει σε ποια αγγελια εχουν στειλει και τους ρωταω να μου πουνε ποιο αντικειμενο. Η συνεχεια ειναι απλα ξεκαρδιστικη. Ενας μου ειχε πει "Το laptop". "Δεν πουλαω κανενα laptop" του λεω και μου απανταει "πουλας κανενα laptop? Αν ναι, το θελω, και πες μου και τι αλλο πουλας".

Ο αλλος ηθελε PSP για τον γιο του στο στρατο και θα μου εστελνε 5 φορες την αξια του.

Στο ebay να δεις γελια.

Χάθηκαν οι Ελληνες και θες να κανεις συναλλαγη με ξενους; :Ρ

• Like 2
Δημοσ.

Αν δεις το μηνυμα που σου εστειλε στην αρχη (το 1o) θα δεις που λεει "is this item still available?".

Δεν σου λεει ποιο αντικειμενο, λεει απλά "this item". Αυτο συμβαινει γιατι απλα κανουν copy-paste το μηνυμα σε ολες τις αγγελιες τις χρυσης ευκαιριας και οτι ψαρεψουν. Εγω τους πιανω την κουβεντα και αφου τους ταλαιπωρησω με 5-6 μηνυματα, τους 'βριζω' και τους μπλοκαρω στον email client.

Χάθηκαν οι Ελληνες και θες να κανεις συναλλαγη με ξενους; :Ρ

χαχαχα έχεις δίκιο, πραγματικά έτσι μου έγραψε... σ'ευχαριστώ! μόνο με Έλληνες πλέον!

αφου στο ειπαν στην διωξη τι το ρωτας και το ψαχνεις ακομα?

απο την αρχη δειχνει για απατη απο τη νιγηρια!  ειδικα με αγγελια στην χρυση ευκαιρια! 

κατάλαβα! η μόνη διαφορά είναι ότι δεν ήθελε να τα στέιλει στη νιγηρία αλλά στη γεωργία... δεν έχει σημασία όμως. σ'ευχαριστώ!

ΑΝ του έστελνες χρήματα με  we,να είσαι σίγουρος ότι δεν θα σε ξανά ενοχλούσε 100% ;)

σ'ευχαριστώ! αλλά τι είναι το we; (sorry για το spam :P )

Δημοσ.

χαχαχα έχεις δίκιο, πραγματικά έτσι μου έγραψε... σ'ευχαριστώ! μόνο με Έλληνες πλέον!

κατάλαβα! η μόνη διαφορά είναι ότι δεν ήθελε να τα στέιλει στη νιγηρία αλλά στη γεωργία... δεν έχει σημασία όμως. σ'ευχαριστώ!

σ'ευχαριστώ! αλλά τι είναι το we; (sorry για το spam :P )

wu εννοώ..λάθος γράμμα :P

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα, μου έτυχε πρόσφατα και μένα να βάλω αγγελία στη χρυσή ευκαιρία και να εμφανιστεί ένας τύπος από το εξωτερικό που να θέλει να το αγοράσει. Διάβασα όλα όσα είχανε γράψει παλιότεροι σ'αυτό το forum σχετικά μ'αυτό το θέμα και ταυτίζονται απόλυτα αυτά που διάβασα με αυτά που γίνανε. Όμως, ο τύπος αυτός επιμένει να μου στέλνει μηνύματα λέγοντάς μου ότι τον εξαπάτησα και το paypal του έχει τραβήξει τα λεφτά και δεν μπορεί να κάνει κάτι τώρα και γιατί του το κάνω αυτό κατι έτοια. Εγώ τι πρέπει να κάνω τώρα; Πήρα τηλέφωνο και στη δίωξη και μου είπαν πως πρόκειται 100% για απάτη. Το πρόβλημά μου είναι ότι μου στέλνει συνέχεια μνμ και ρωτάει γιατί δεν του απαντάω. Του είπα επίσης ότι έστειλα μειλ στην paypal για να δω τι παίζει και δεν πτοήθηκε μου είπε ότι έστιλε και εκείνος. Ποια είναι η γνώμη σας;

H γνώμη μου ειναι οτι πρεπει να σταματησεις να μπαινεις στο ιντερνετ επειγόντως. Παρε το μοντεμ και πετα το μακρια... γιατι οπως σε κοβω η φάση με τους συμπαθεις νιγηριανους δε θα σου βγει σε καλο.

• Like 2
Δημοσ.

H γνώμη μου ειναι οτι πρεπει να σταματησεις να μπαινεις στο ιντερνετ επειγόντως. Παρε το μοντεμ και πετα το μακρια... γιατι οπως σε κοβω η φάση με τους συμπαθεις νιγηριανους δε θα σου βγει σε καλο.

να'σαι καλά...

Δημοσ.

φοβερο!!!! που ελεγε και ο αειμνηστος μπονατσος !!!! 

εννοειται τρολαρισμα φοβερο τι να πω !!!! 

Δημοσ.

Παιδες έχουν ξεφύγει τ'ατομα...

σίγουρα στη περίπτωση μου δε πρόκειται για ναϊτζίριαν σκαμ, αλλα για us...

Και μάλιστα με μετάφραση απο γκουγκλε τρανσλατε στα ελληνικα!  Δηλ απορώ αν υπάρχουν θύματα που την πατάνε.

Είναι ρε φίλε δυνατόν, να θελει ο αμερικάνος να αγοράσει φωτογραφική απο Ελλάδα; με τελωνεία και σουξουμουξου...και να μην μπορει να βρεί σε ολάκερο αμερικάνικο ebay...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πως γινεται να σε εξαπατησει καποιος μεσω paypal? Σε πληρωνει, το στελνεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...