insxm Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Το Speecy Λοιπόν για να ολοκληρωνουμε ποιο δίσκο SSD & ποια Ramνα αγοράσω? Ο καλύτερος σε αυτά τα χρήματα είναι ο Samsung 850 evo ?
Kostas.karras Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Το Speecy Λοιπόν για να ολοκληρωνουμε ποιο δίσκο SSD & ποια Ramνα αγοράσω? Ο καλύτερος σε αυτά τα χρήματα είναι ο Samsung 850 evo ? Για να ολοκληρωσουμε Κατω βλεπεις που λεει slot1?? Πατα το βελακι να ανοιξει και μετα ποσταρε.. Τελικα αποφασισες ποση χωρητικοτητα σου αρκει? 240GB Η 480? 1
insxm Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Για να ολοκληρωσουμε Κατω βλεπεις που λεει slot1?? Πατα το βελακι να ανοιξει και μετα ποσταρε.. Τελικα αποφασισες ποση χωρητικοτητα σου αρκει? 240GB Η 480? Ναι το είδα...! Πιστεύω οτι τα 240GB μου αρκούν. Έως 120 ευρώ δίνω τελικά για τον δίσκο SSD. Τώρα μας μένει η Ram.
Kostas.karras Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Mνημη: https://www.skroutz.gr/s/7841909/Samsung-4GB-DDR3-1600MHz-M471B5273DH0-CK0.html ssd:https://www.skroutz.gr/comparelists/88?compare=6681971%2C5895583%2C8142815%2C9537199%2C10389965
insxm Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Κάποιος πρότεινε ram Crucial ξέρετε αν είναι καλύτερη η Samsung η ή Crucial?
Kostas.karras Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Κοιτα να δεις, απλα η προταση μου ειναι να βαλεις μια ολοιδια με αυτη που ηδη εχεις, για σιγουρη συμβατοτητα και συνεργασια μεταξυ τους.. και καλυτερη να ειναι τα χαρακτηριστικα θα ταυτιστουν με την υπαρχουσα. Αν ηταν να αλλαξεις και τις δυο οκ, να το ψαχναμε αλλα τωρα δεν εχει νοημα. Βαλε αυτη που προτεινα να εχεις το κεφαλι σου ησυχο.. 1
life is music Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Κοιτα να δεις, απλα η προταση μου ειναι να βαλεις μια ολοιδια με αυτη που ηδη εχεις, για σιγουρη συμβατοτητα και συνεργασια μεταξυ τους.. και καλυτερη να ειναι τα χαρακτηριστικα θα ταυτιστουν με την υπαρχουσα. Αν ηταν να αλλαξεις και τις δυο οκ, να το ψαχναμε αλλα τωρα δεν εχει νοημα. Βαλε αυτη που προτεινα να εχεις το κεφαλι σου ησυχο.. παντος στα λαπτοπ αν θυμάμαι καλα απο την εμπειρια μου παντα το πρωτο π κοιταζαμε οταν αλλαζαμε ραμ ειναι τα voltage kai την συχνότητα...Βy the way καλα εκανες και ειπε στο φιλο να παρει μια ιδια γ να εχει το κεφαλι του υσιχο ...και οσο γ ssd θα πηγαινα στον crucial οχι γτ δεν μ αρεσει ο samsung αλλα απο τον αποψη οτι ο mx300 ειναι νεο μοντελο ...!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα