Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά..είπα να καθαρίσω το pc μου από μέσα μετά από 3-4 μήνες και να αλλάξω θερμόαγώγιμη πάστα μετά από 9-10 μήνες, ωραία όλα καλά..αφού το τελίωσά πάω πατάω το κουμπί για να ανοίξει και με δείχνει μαυρίλα ενώ δουλεύει το pc κανονικά δηλαδή ακούγονται τα φανακια ολα και τα έβλεπα από μέσα ότι δούλευαν τεσπα.. έχω σχεδόν δει τις περισσότερες εκδοχές τι μπορεί να φταίει και τέτοια και κατέληξα στο τροφοδοτικό δεν το είδα με πολύμέτρο γιατί δεν έχω ...κάρτα γραφικών δεν υπάρχει δουλεύει με τις μητρικής ..η μητρική δεν έχει και αυτή κάποιο Led για να μου δείξει ένα σημάδι ζωής ...τεσπα αυτά τα λίγα ,όποιος μπορεί να να γράψει κάτι ώστε να με βοηθήσει θα με χαροποιούσε πολύ ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.

Και μετά είμαστε κακοί όταν λέμε επικίνδυνους αυτούς που ποτείνουν αλλάγή πάστας σε λιγότερο απο χρόνο.

Ξαναάλλαξε ότι άνοιξες, απο την αρχή. Τι πάστα έβαλες?

• Like 2
Δημοσ.

Κανε μια αποφορτιση. Βγαλε το καλωδιο τροφοδοσιας πατα το κουμπι και δες αν θα ανοιξει κανονικα. Επισης σα πρωτη δοκιμη μπορεις να βαλεις τον πυργο να καθισει ετσι ωστε η ψυκτρα να καθεται πανω στον επεξεργαστη

Κανε μια αποφορτιση. Βγαλε το καλωδιο τροφοδοσιας πατα το κουμπι για λιγα δευτερολεπτα και δες αν θα ανοιξει κανονικα μετα. Επισης σα πρωτη δοκιμη μπορεις να βαλεις τον πυργο να καθισει ετσι ωστε η ψυκτρα να καθεται πανω στον επεξεργαστη

Κανε μια αποφορτιση. Βγαλε το καλωδιο τροφοδοσιας πατα το κουμπι για λιγα δευτερολεπτα και δες αν θα ανοιξει κανονικα μετα. Επισης σα πρωτη δοκιμη μπορεις να βαλεις τον πυργο να καθισει ετσι ωστε η ψυκτρα να καθεται πανω στον επεξεργαστη

Δημοσ.

Το έφτιαξα μάγκες αφήστε το σας ευχαριστώ πολυ

Και δεν θα πεις πως, για να μάθουμε, αλλά και αν έχει κανας άλλος κακομοίρης το ίδιο πρόβλημα?

• Like 8
Δημοσ.

Και δεν θα πεις πως, για να μάθουμε, αλλά και αν έχει κανας άλλος κακομοίρης το ίδιο πρόβλημα?

Οχι το εφτιαξα και σας εχω χ@εσμ@νους τωρα!Χεχεχε :P

• Like 7
Δημοσ.

Το άνοιξα ξανά όλο έβαλα καινούρια πάστα ενώ είχα βάλει όσο έπρεπε αλλά τεσπα κλαιν και έβγαλα και ξανά έβαλα όλα τα πράγματα ram καλώδια από τροφοδοτικό.. κτλπ... και κομπλε άνοιξε κανονικοτατα

• Like 1
Δημοσ.

Αυτην την αλλαγη παστας δεν την καταλαβα ποτε εαν δεν εχει προβλημα ο επεξεργαστης με θερμοκρασιες. Αφου παντα τα στερεα εχουν καλυτερη θερμικη αγωγιμοτητα απο οτι τα υγρα. Μονο εαν σπασει η κρουστα απο μετακινηση της ψυκτρας χρειαζεται ξανα αλλαγη της παστας

Δημοσ.

Νομίζουν οτι χαλάει κάτι σαν φαγητό εκτός ψυγείου, ή την κρίνουν με το μάτι και την υφή για το πόσο καλά κάνει την δουλειά της ή ακόμα πάλι επηρεασμένοι απο την μαγειρική λένε ρίξτε και όσο πάρει οπότε ένα σωληνάριο 2 φόρες και τέλος

• Like 2
Δημοσ.

Κοιταξτε ομως η αληθεια ειναι πως οταν κατι δεν καθεται καλα και ας πουμε πρεπει να κουμπωσεις-ξεκουμπωσεις cpu , αναγκαστικα καθε φορα βγαζεις-βαζεις παστουλα... Θα μου πεις τωρα οι περισσοτεροι που δεν ξερουν τα πολλα, την αλλαζουν αυτου καθε αυτου χωρις ξεκουμπωμα cpu  αρα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...