IKARIWTHS Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 καλησπέρα παιδιά ,εχω μετακομίσει αγια παρασκευη αλλα είμαι 3200 μετρα μακριά από το αστικό κεντρο ,οταν είχα μπει στο σπίτι είχα χαμηλές ταχύτητες adsl,ο τεχνικός της forthnet ήρθε και μου είπε ότι είναι εξαιτίας της απόστασης αλλα και της κακής συνδεσμολογίας της πολυκατοικίας.απο τότε δεν ξανά ασχολήθηκα . σήμερα κατά τύχη έπεσα στο χάρτη διαθεσιμότητας και είδα ότι έχω μια Καμπίνα KV (VDSL2) έξω από το σπίτι μου. http://www.adslgr.com/features/map/dslams.php?id=46να βάλω vdsl η θα με συνδέσουν στο αστικό κεντρο πάλι?αν συνδεθώ στη καμπίνα τότε επειδή είναι διπλα μου θα έχω καλες ταχύτητες ότι εταιρία και να επιλέξω?
GeorgeSmirlis Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 απο καμπινα θα παρεις 99,9%! Ολοι με κοντινη καμπινα και forthnet-nova απο καμπινα παιρνουμε!
IKARIWTHS Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 υπέροχα ,αρα αφού θα πάρω από καμπίνα ότι εταιρία και να βάλω θα έχω ίδιες ταχύτητες μάλλον ε? ποια εταιρία είναι φθηνότερη?υπάρχουν συμβόλαια ενός χρόνου?η είναι σα τα κινητά για δυο χρονια?
GeorgeSmirlis Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Αν πάρεις απο καμπίνα απο οποία εταιρία και να πάρεις θα κλειδωνεις στα 49,9. Αναλόγως τι προσφορά θα σου κάνουν και τι απαιτήσεις έχεις. Καλύτερα να μιλήσεις εσύ ο ίδιος με τις εταιρίες κάνοντας τα γνωστά. Τα περισσότερα πλέον ειναι 2 χρόνων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα