Επισκέπτης Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Παιδια εκανα αναβαθμιση στους drivers στην r7 360 μου και μετα την επανεκκινηση με το που μπαινει στα windows κανει ενα περιεργο η οθονη και μετα σβηνει ! Ειναι 3 μηνων απο το πλαισιο και ποτε δεν εγινε οβερκλοκ
panos0100 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 τι περίεργο σου κάνει δηλαδή; για κανε μια διευκρίνιση ξανα βαλε τους παλιους drivers παλι και δες
babis13 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Κομπλε παιδια μου εδωσαν μια ολοκαίνουργια r9 270x η ερωτηση μου ειναι η εξής...βαζω τους πιο καινουργιους driver που μπορει να την εκαψαν η να βαλω του κατασκευαστη παλιος μεν αλλα να εχω το κεφαλι μου ησυχο;;
panos0100 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 βαλε αυτους που νομιζεις οτι ειναι σταθεροι δηλαδη αυτους που ειχες πριν γινει η ζημια, οχι τους καινουριους
gsa-electronics Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Καλα πως θα καει η καρτα με τους drivers ρε παιδια εγω δεν το καταλαβαινω αυτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα