Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,καθως επαιζα χθες φιφα17 ξαφνικα αρχιζαν να εμφανιζονται artifacts στην οθονη(να σημειωσω οτι δεν την εχω κανει OC) μετα εβγαλε μαυρη οθονη και εκανε επανεκινηση ο υπολογιστης...μετα καθως πηγαινε να μπει στα windows παλι τα ιδια και εκανε επανεκινηση μονος του,οταν την αποσυνδεσα εβαλα στην onboard καλωδιο vga και ολα καλα...τεζαρε η ειναι κατι αλλο?

υγ: να σημειωσω οτι εκανα φορματ πριν 4 μερες και εβαλα τους πιο καινουργιους drivers

Δημοσ.

Ειναι σιγουρο για αυτο το μοντελο;μήπως θελει κάποια δοκιμη κατι αλλο;ευχαριστω παντως για την απάντηση

Δημοσ.

οχι ειναι η καρτα γραφικων σου, κατα 99%  πεθανε δυστηχως, παρολα αυτα αν θες παντην και σε καποιο φιλο σου να την δοκιμασει να δεις αν και εκει κανει τα ιδια

Δημοσ.

Το 'καλο' ειναι οτι εγινε εν μεσω εγγύησης τουλαχιστον η αληθεια ειναι οτι μετα το φορματ και παιζοντας κανα 40πτο φιφα άρχισαν τα πρώτα θεματακια ωσπου τεζαρε!

Δημοσ.

Εφόσον έχεις εγγύηση δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας :D Τη στέλνεις πίσω και αναμένεις την ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ καρτούλα σου! Καλορίζικη xD

Δημοσ.

οι τελευταιοι drivers τελικα εφαγαν πολλες 270x συμπεριλαμβανομενης και της δικιας μου...

Κάποια πληροφορία σχετικά με αυτό που γράφεις;

Δημοσ.

η δικια μου καηκε με το που περασα τους drivers που ειχαν βγει αρχες δεκεμβρη και ειχα δει και αλλη μια περιπτωση εκεινη την περιοδο εδω μεσα με το ιδιο θεμα...εικαζω οτι φταινε οι drivers βεβαια,μεταξυ σοβαρου κ αστειου το λεω.

εντος εγγυησης και εγω και πηγα σε rx470.

Δημοσ.

Κάποια πληροφορία σχετικά με αυτό που γράφεις;

Λες τελικα να ειχε δικιο  ο αλλος με τους drivers που ενημερωσε  και του΄βγαλε CW??? Θυμασαι να υποθεσω ενα σειριαλ που πεχτηκε πριν κανα 2 εβδομαδες αν δεν απατωμαι... :-D Παιξαμε πολλοι τοτε....

Δημοσ.

Παιδες ευχαριστω στο καταστημα μου ειπαν οταν την παω οτι θα κοπει καποιο πιστωτικό λογικα!οποτε θα ενημερώσω στο αναλογο τοπικ παντα για την αναβαθμιση!

Δημοσ.

Λες τελικα να ειχε δικιο  ο αλλος με τους drivers που ενημερωσε  και του΄βγαλε CW??? Θυμασαι να υποθεσω ενα σειριαλ που πεχτηκε πριν κανα 2 εβδομαδες αν δεν απατωμαι... :-D Παιξαμε πολλοι τοτε....

κατι αναλογο με drivers ειχε συμβει και στην nvidia σε σειρες 5 6 και 7 φαγανε αρκετες οι drivers

• Like 1
Δημοσ.

κατι αναλογο με drivers ειχε συμβει και στην nvidia σε σειρες 5 6 και 7 φαγανε αρκετες οι drivers

Αυτό ναι ισχύει, αλλά σε αυτή την περίπτωση δεν ισχύει.

Υπήρχε ένα θέμα μόνο με τους πρώτους crimson που έριχναν τα fan με αποτέλεσμα να ανεβάζει θερμοκρασίες.

Στην nvidia έκανε χαζά με το ρεύμα, έκαψε πολλές 4χχ 5χχ και αρκετές 6χχ έπαθαν ζημιά ή κάηκαν.

Δυστυχώς κάπως έτσι θα διαβάζουμε μετά από 1 χρόνο "οι οδηγοί τότε έκαψαν κάρτες".

Στο μεταξύ δεν υπάρχει το παραμικρό info ούτε εδώ ούτε στο εξωτερικό.

Κανόνας δεν είναι επειδή το είπε κάποιος και χωρίς στοιχεία.

Πάντα φιλικά αλλά η παραπληροφόρηση δεν είναι μέσα στα πιστεύω μου :)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...