kalogero Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Το μέγεθος το συνηθίζεις εύκολα Είχα τον ίδιο προβληματισμό πριν αλλάξω το 6αρι και να πάω στο 7+... Πλέον δεν υπάρχει γυρισμός σε πιο μικρές ίντσες ...
gagarin Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Κατοχος ενος 7 (128gb) μπορω να πω οτι ειναι το ιδανικο μεγεθος για κινητο για χρηση με το ενα χερι(αν κ με μικροτερα μπεζελ θα μπορουσε ανετα η apple να μας δωσει ακομα μικροτερη συσκευη ή περισσοτερες ιντσες στο ιδιο μεγεθος)... Για μενα το plus ειναι πολυ μεγαλο κ πας σε αλλη κατηγορια...mini tablet - phablet (οπως τα λενε οι περισσοτεροι)...αλλα αυτα ειναι γουστα... Το μονο που ζηλευω απο το plus ειναι τα 3gb ram...που σιγουρα σε βαθος χρονου θα κανουν την διαφορα... Προσωπικα δεν θα επαιρνα plus (δεν πηρα εξαλλου)...αλλα εγω ειμαι εγω... Αν μπορεις να βρεις απο καποιον φιλο-γνωστο το plus κ να στο δωσει για λιγες ωρες να το δεις ειναι οτι καλυτερο... Αυτα απο εμενα καλη επιλογη!!!
oykas2001 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Έχω το 7+ εδώ και λίγες μέρες, ενώ πριν είχα το 6s. Το ίδιο δίλημμα είχα κι εγώ σε σχέση με το μέγεθος. Το απλό 7άρι δεν το σκεφτόμουν καν γιατί δεν είχε πολλές ουσιαστικές διαφορές από αυτό που είχα. Τελικά υπέκυψα όταν χρειάστηκε η γυναίκα νέο κινητό και πήρε το δικό μου. Όσον αφορά το μέγεθος; Στην αρχή μόλις πήρα το κουτί και το άνοιξα, είπα, ουάου, είναι τεράστιο, πως θα το χειρίζομαι; Συνδυασμός με μια spigen crystal clear, και τελικά στο κράτημα το συνήθισα σχετικά εύκολα, ακόμα και με το ένα. Βοηθάει η θήκη που έχει εξογκώματα στις γωνίες (και δεν έχω και μεγάλα χέρια).Συμπεράσματα από το κινητό; Γρήγορο, πολύ καλή φωτογραφική, χορταστική οθόνη και το μαύρο είναι όμορφο. Επίσης, μπαταρία. Με την ιδία χρήση στο 6άρι τέτοια ώρα θα ήθελα φόρτιση, με το καινούριο, έχω ακόμα 30% με δεδομένα πάντα ανοικτά. Μείον: η τιμή του, αλλά για κάποιον που δεν αλλάζει εύκολα κινητά, είναι σχετικά αποδεκτά, μιας και θα του κρατήσει αρκετά.Αυτά από μένα κι ελπίζω να βοήθησα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα