Προς το περιεχόμενο

Iphone 7 ή Iphone 7 plus ???

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά,

Ηρθε η ώρα να αντικαταστήσω το iPhone 6 με το 7αρι.

Το δίλλημα που έχω είναι εάν θα πρέπει να πάρω το απλό ή το plus και θέλω τη βοήθεια σας.

Το βασικό κριτήριο είναι το μέγεθος αν βολεύει και το συνηθιζει κανεις.

Δεν ήμουν κάτοχος Plus ποτε στο παρελθόν και εκέι κολλάω αν αξίζει περισσότερο να το πάρω δηλαδη λόγω μεγέθους αν βολευει.

Σιγουρα από άποψη ελαχιστων χαρακτηριστικων το Plus εχει ένα προβαδισμα αλλα σχετικα με το μέγεθος όμως?

Δημοσ.

Κοίτα, το μέγεθος συνηθίζεται απ' την πρώτη κι όλας βδομάδα. Δεν αποτελεί πρόβλημα πιστεύω, εκτός αν έχεις θέμα με τα μεγάλα κινητά και θες να το χρησιμοποιείς με ένα χέρι. 

Πιστεύω πως η διπλή κάμερα, η μεγαλύτερη μπαταρία και το 1 γίγα παραπάνω ραμ δεν είναι μικρές διαφορές από το απλό. Εγώ στη θέση σου θα έπαιρνα το plus 

• Like 2
Δημοσ.

είναι εντελώς προσωπικό το θέμα μεγέθους, 

δε μπορεί να σου πει κάποιος 3ος με τι θα βολευτείς εσύ

στατιστικά αν το πάρουμε 2 στους 3 θα σου πούνε το μικρό λόγω μεγέθους

εγώ θα σου πρότεινα το plus

αν δε το δεις και το χρησιμοποιήσεις δε θα μπορέσεις να καταλήξεις σε ασφαλές συμπέρασμα

• Like 1
Δημοσ.

Ούτε καν καταλαβαίνεις την διαφορά στο μέγεθος. Καμία φορά όταν παίρνω στα χέρια μου το κινητό της γυναίκας μου το αντιλαμβάνομαι , αλλά μέχρι εκεί. Στην τελική το 7 + είναι αρκετά ανώτερο κινητό.

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά,

Ηρθε η ώρα να αντικαταστήσω το iPhone 6 με το 7αρι.

Το δίλλημα που έχω είναι εάν θα πρέπει να πάρω το απλό ή το plus και θέλω τη βοήθεια σας.

Δεν ήμουν κάτοχος Plus ποτε στο παρελθόν και εκέι κολλάω αν αξίζει περισσότερο να το πάρω δηλαδη λόγω μεγέθους αν βολευει.

Σιγουρα από άποψη ελαχιστων χαρακτηριστικων το Plus εχει ένα προβαδισμα αλλα σχετικα με το μέγεθος όμως?

Πας σε καταστημα και τα βλεπεις απο κοντα. Ασε τι σου γραφει ο καθενας το μακρυ και το κοντο του,αν δεν πιασεις το κινητο ο ιδιος να δεις δεν προκειται να βγαλεις ακρη. Η χρηση με το ενα χερι σε σχεση με το 7 ειναι σχεδον αδυνατη(δεν μπορεις να δουλεψεις ολη την οθονη δηλαδη).

Εαν το Iphone 6 σε μεγεθος σε βολευε και δεν θες την μεγαλυτερη οθονη κοιτα στο 7 με κλειστα ματια αλλιως περιμενε το επομενο Iphone.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν υπάρχει δίλλημα το 7+ είναι πολύ ανώτερο.

Να διαβαζουμε το αρχικο σχολιο,μην απανταμε μονο με βαση τον τιτλο...Δεν υπαρχει διλλημα ανωτεροτητας αλλα μεγεθους..

Δημοσ.

Εχω το 6+, τις πρώτες δυο μερες μου φαινόταν παντόφλα τεράστιο και ήμουν στο τσακ να το ανταλλάξω με το 6. Μετα απο παρότρυνση φίλου μου είπε να το κρατήσω μια εβδομαδα και θα δω οτι δε θα το αλλάζω μετα. Ετσι και έγινε, πλέον το εχω 1.5 χρόνο και ετοιμάζομαι να το αντικαταστήσω με το 7+. Επίσης με το 6+ και μετα σταμάτησα να χρησιμοποιώ και το iPad mini που εχω αφού οτι έκανα σε αυτο το κάνω πλέον στο 6+ με την ίδια ευκολία.

• Like 1
Δημοσ.

Για οποιον κανει αρκετη χρηση social media(κυριως gaming και κλασσικα videos,αλλα και γενικα Internet)οπου δηλαδη αξιοποιειται η μεγαλυτερη οθονη(περαν των διαφορετικων specs και την μεγαλυτερης μπαταριας)οντως το 7plus ειναι καλο.

Προσοχη λεω καλο γιατι και παλι ειναι απαραδεκτα μεγαλο αν το βαλεις διπλα απο ενα Galaxy s7 edge ή Oneplus3T που ειναι ιδιες ιντσες.

Αν παρολα αυτα εισαι ικανοποιημενος και προτιμας την χρηση με το 1 χερι(ειτε για τρεξιμο,ειτε εν κινηση,ειτε οταν ακους μουσικη και βαζεις/βγαζεις συνεχεια το κινητο)το μικροτερο 7ρι ειναι καλυτερο.

Εγω προσωπικα περαν της αρχικης υψηλης τιμης του(μεγαλος παραγοντας για μενα)οταν κοιταζα για αγορα(950ευρω το 32αρι φυσικα)του εριξα ακυρο ακριβως λογω του μεγαλου μεγεθους και προς το παρον βολευομαι με ενα Galaxy S7 απο iphone 6 μεχρι να βγει κατι ενδιαμεσο απο apple μερια,ειτε σε ιντσες(5.2πχ)ειτε να μικρυνουν τα περιθωρεια.

Δημοσ.

Μέσα σε 2 μέρες το συνηθίζεις το plus και δεν μπορείς να επιστρέψεις σε μικρότερο μέγεθος .

Οχι αν θες κινητο για χρηση με το ενα χερι(σε προσβαση σε ολη την οθονη δηλαδη),και φυσικα σε ενδιαφερει η φορητοτητα απο πλευρας ογκου.

Γιαυτο τον λογο δεν αγορασε αρκετος κοσμος τον τελευταιο χρονο Iphone SE και iphone 5s(απο προσφορες ξεστοκαρισματα)?

Απλα στο Iphone 7 plus δωσανε καποια κακα κινητρα(κακα γιατι στην ουσια ειναι λες και τιμωρουν οσους δεν αγορασαν το μεγαλυτερο μοντελο)να προτιμησει καποιος το ακριβοτερο και μεγαλυτερο Iphone 7 plus.

Δημοσ.

Να διαβαζουμε το αρχικο σχολιο,μην απανταμε μονο με βαση τον τιτλο...Δεν υπαρχει διλλημα ανωτεροτητας αλλα μεγεθους..

Αν το βασικό κριτήριο ήταν το μέγεθος θα πήγαιναν στην άκρη όλα τα αλλά προτερήματα του μεγάλου και θα επέλεγε το μικρό. Προφανώς ο ts ρωτάει αν αξίζει να πάει στο μεγαλύτερο από πλευράς features(''σχετικά με το μέγεθος όμως;''), ενώ παράλληλα("βασικό" όχι και μοναδικό) ρωτάει αν θα τον βολέψει το μέγεθος(θεωρώ λάθος να συγκρίνει κάποιος κινητά μόνο σε μέγεθος ενώ έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά, για αυτό ειπα αρχικά το plus). Είναι διπλό το ερώτημα θεωρώ. Τα προτερήματα του plus είναι τεράστια στην κάμερα και στην μπαταρία, οθόνη θα ελεγα εντελώς υποκειμενικό. Τώρα για την χρήση το plus ως κάτοχος θα πω πως είναι πολύ εύκολο στην χρήση με το ένα χέρι, συνηθίζεται σε 2 μέρες, το μόνο αρνητικό είναι πως αν φοράει κάποιος στενό τζιν η γενικά κάτι με μικρές τσέπες ίσως να προεξέχει λίγο. Δεν φοράω τέτοια παντελόνια και δεν με ενόχλησε ποτέ αλλά καλό είναι να ξεκαθαριστει.

Αν κάνω λάθος ζήτω συγνώμη αλλά έτσι έχω καταλάβει το ερώτημα που έθεσε ο ts.

Δημοσ.

Πιο ξεκαθαρος δεν μπορει να γινει ο ανθρωπος.Θετει ενα ερωτημα το οποιο φυσικα μονο αν παει ο ιδιος απο κοντα μπορει να δει αν τον βολευει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...