voltmod Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Η εταιρεία ερευνών Strategy Analytics δημοσίευσε μία νέα αναφορά που αποκαλύπτει την κατάσταση στην αγορά των smartwatches. Οι συνολικές αποστολές smartwatches για ολόκληρο το 2016 αυξήθηκαν στα 21,1 εκατομμύρια, ωστόσο μιλάμε για μία μικρή αύξηση της τάξη του 1,4% σε σχέση με την περσινή χρονιά που οι αποστολές έφτασαν τις 20,8 εκατομμύρια μονάδες. Σύμφωνα με εκτιμήσεις της εταιρείας, οι αποστολές συσκευών Apple Watch το 2016 ήταν 11,6 εκατομμύρια, ενώ οι αποστολές της Samsung, που είναι δεύτερη στην κατάταξη, έφτασαν τις 2,4 εκατομμύρια για το ίδιο έτος. Οι αποστολές και των δύο εταιρειών ήταν χαμηλότερες από αυτές που σημειώθηκαν το 2015, περίπου σε επίπεδα 12% με 15%. Οι αποστολές των συσκευών Apple Watch το τέταρτο τρίμηνο του 2016 έφτασαν τις 5,2 εκατομμύρια, και παρουσιάστηκαν αυξημένες πάντως σε σχέση με το ίδιο τρίμηνο πέρυσι (5,1 εκατομμύρια). Οι αποστολές της Samsung από την άλλη για το ίδιο τρίμηνο έπεσαν από τα 1,3 εκατομμύρια πέρυσι στις 800 χιλιάδες. Η Κορεάτικη εταιρεία πάντως το πιθανότερο είναι ότι θα ανατρέψει την κατάσταση το πρώτο τρίμηνο της νέας χρονιάς λόγω το Gear S3, το οποίο δεν βοήθησε και πολύ την εταιρεία αφού κυκλοφόρησε αργά μέσα στο τρίμηνο. Site: GSMArena
panosk0 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Αυτά που προσφέρουν σε συνδυασμό με τη τιμή ... μην περιμένουν και πολλά !! 1
VyronPeristeri Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Το μεγαλητερο προβλημα ειναι η τιμη τους, οταν βαζεις ενα ρολοι στην ιδια τιμη ενος κινητου-ναυαρχιδα, εννοειται πως λιγοι θα ασχοληθουν και λιγοι θα αγορασουνε. 2
stivi1981 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 εγω παντως κανω την δουλεια μου ακομα και με τα smartwatch των 40 ευρω οπως το k88h που ειναι και ομορφο σαν κινεζορολοι....βγαζει ειδοποιησεις κανονικα κλπ και κανει το 10% στην τιμη απο αλλα ρολογια βλεπε apple watch 2
keysmith Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Το πρόβλημα νομίζω δεν είναι η τιμή τους. Άλλωστε πολλοί πληρώνουν για (συμβατικά) ρολόγια χωρίς το κόστος να είναι τόσο το θέμα και όλα τελικά την ώρα δείχνουν. Άλλωστε η αγορά θα δώσει διάφορα σε διάφορες τιμές. Το πρόβλημα νομίζω είναι ότι δεν είναι "ώριμα". Σε μια εποχή που το (συμβατικό) ρολόι "πεθαίνει" (κυρίως εξαιτίας των κινητών) δεν μπορεί να το υποκαταστήσει κάτι που δεν κάνει το βασικότερο, να είναι σε λειτουργία για αρκετό καιρό και να μην κινδυνεύεις να μείνεις από "ώρα" στην μέση της μέρας. Και τι κάνει δλδ εκτός από το να σου κουνάει το χέρι όταν έχει ειδοποίηση; Οταν θα κρατάει 7-14 μέρες (ή κάτι τέτοιο) το ξανασυζητάμε. 5
grousso Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Με ένα τέτοιο ρολόι όμως αισθάνεσαι ξεχωριστός, αξία ανεκτίμητη...
jorgemeto Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 εγω παντως κανω την δουλεια μου ακομα και με τα smartwatch των 40 ευρω οπως το k88h που ειναι και ομορφο σαν κινεζορολοι....βγαζει ειδοποιησεις κανονικα κλπ και κανει το 10% στην τιμη απο αλλα ρολογια βλεπε apple watch Από μπαταρία πως πάει? 1
georgetsl Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Οταν θα κρατάει 7-14 μέρες (ή κάτι τέτοιο) το ξανασυζητάμε. Για αυτό υπάρχουν τα garmin & suunto στα ίδια χρήματα χωρίς να φοβάσε να πλυνεις τα χέρια σου επίσης.
damoclesword Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Οι αποστολές συσκευών smartwatch παρουσίασαν αύξηση μόλις 1% το 2016... Όσο και τα σχόλια των insomniacs για άρθρα περί smartwatch. 2
stivi1981 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Από μπαταρία πως πάει? Απο μπαταρια κραταει περιπου μια μερα με ανοιχτο bluetooth κλπ με μετρια χρηση! Λιγο παραπανω απο οσο κρατανε τα smartwatch των 400+ Ευρω δλδ!!!! 1
DaemonLord92 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Ενω εχω μπει πολλες φορες στον πειρασμο να παρω ενα smartwatch παντα καταληγω να το μετανιωνω. Ειμαι ολη την ωρα στους δρομους, δεν μπορω να εχω ακομα κατι που χρειαζεται φορτιση. 5
Super Moderators billdanos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Εγώ πάλι το έχω συνηθίσει τόσο το smartwatch που όταν χρειάστηκε για μερικές ημέρες να επιστρέψω σε ένα "συμβατικό", χτυπούσε ειδοποίηση στο κινητό και ασυναίσθητα σήκωνα τον καρπό μου για να δω το μήνυμα. Και μόνο οι ειδοποιήσεις είναι μία πρακτική λειτουργία ώστε να μην ψάχνεις συνεχώς το κινητό σου. Με το Apple watch η αυτονομία έφτασε στις 2 ημέρες με όλες τις ειδοποιήσεις ανοιχτές όλο το 24ωρο. Σε συνδυασμό με την άψογη λειτουργία του σαν activity tracker και το ότι είναι πλέον 100% αδιάβροχο, δε βλέπω κανένα λόγο να επιστρέψω στο κλασικό ρολόι. 1
giannis111989 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 θα μιλήσω ως πρωην χρηστης Gear S2 μαζι με S7 Edge πλεον εχω iPhone 7Plus.. Καλά σε γενικές γραμμές. Παρακολουθείς υπνο, βήματα, ειδοποιήσεις ΔΕΝ με ενδιέφεραν γιατι .. Ποση ωρα μπορεις να μεινεις μακρυα απο το κινητο σου διάολε? Πολλά τα λεφτά για κάτι καλό (S3, Apple Watch κτλ.) Θεωρώ οτι με ενα χιαομι εισαι καλυμένος. 1
dimtsef Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 άχρηστα πράγματα, μια μόδα που δεν ευδοκίμησε ποτέ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα