mtzs Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 λογικα ναι θα ειναι το ιδιο. αυτα μονο αμα τα δοκιμασεις ξερεις τι γινεται Με μονη υποσημειωση οτι θα πηγαινα σε ποιοτικα/γνωστες μαρκες καλωδια.
soiramk Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Εξαρτάται πού αναφέρεσαι. Από electronig king για παράδειγμα, δεν θα έχεις κανένα απολύτως θέμα... Ισχύει ακόμα ότι το Electroning King είναι UK based και δεν υπάρχει θέμα τελωνείου. Γιατί τώρα είδα πως γράφει USA και πως τα items είναι Αμερική.. Βασικά για αυτό το Site: store δε λέτε;
mistr4l Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 (επεξεργασμένο) Ισχύει ακόμα ότι το Electroning King είναι UK based και δεν υπάρχει θέμα τελωνείου. Γιατί τώρα είδα πως γράφει USA και πως τα items είναι Αμερική.. Βασικά για αυτό το Site: store δε λέτε; Το είδα κι εγω πως πλέον ειναι us based και μάλιστα την τελευταία εβδομάδα το εχω αναφέρει κάπου εδω στο forum αλλα δεν θυμάμαι σε ποιο thread. Μάλιστα χθες το κοιτούσα παλι τυχαία. Για καποιο λογο τα μνματα που ειχα ανταλλάξει με το κατάστημα το Σεπτέμβρη δεν υπάρχουν πλέον στο inbox μου του eBay. Παραπέρα, όταν πάτησα το link των μηνυμάτων μεσω του email μου με πήγε απλα στο us based κατάστημα. Τέλος, τον τελευταίο μήνα υπάρχουν αναφορές πως δεν εστάλησαν κάποια MacBooks, ενω η αξιοπιστία εχει πέσει στο 98%. Αν ενδιαφέρεται κάποιος ας δώσει λίγη προσοχή η ας επικοινωνήσει με το κατάστημα. Επεξ/σία 2 Απριλίου 2017 από mistr4l 1
soiramk Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Χμμ... Ναι ρε γμτο Το ψιλοκοιτάω τον τελευταίο καιρό για να αλλάξω το αρκετά παλιό και αργό πλέον MacBook της υπογραφής μου, αλλά δεν το έχω αποφασίσει ακόμα σίγουρα και περιμένω μήπως βγάλει 'αναβαθμισμένα' μοντέλα με Kaby Lake επεξεργαστές και δεν έχω αρχίσει κάποια επικοινωνία με το κατάστημα. 1
aposporis Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Καλησπέρα. Επειδή ενδαφέρομαι να πάρω το 13αρι του 2016 χωρίς touchbar, μπορείτε να μου προτείνεται κάποια λύση για 2 μόνιτορ (fullhd) και ενσύρματο δίκτυο; Έχω δει πολλά και διάφορα και δεν βγάζω άκρη. Έχει δοκιμάσει κανείς το "Dell Adapter - USB-C to HDMI/VGA/Ethernet/USB 3.0 (DA200)" ;;
soiramk Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Sorry για το bump! Μήπως έχετε κάτι να προτείνετε για hub για αυτό το Site: σκοπό ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα