najinblue3 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 15 mid pro εχω εγω ο κολλητος μου 16 pro, διαφορες που λετε δεν μπορεσα να διακρινω, τωρα τι να πω, αν και χρησιμοποιω περισσοτερο arch linux παρα το sierra, για γρατζουνιες, 2η μερα που το πηρα κατα λαθος την επαθα, ολο το ματι μου επεφτε εκει και τρελαινομουνα αλλα το ξεπερασα εγω θηκες δεν προτεινω μιας κ ειναι κακασχημες και κουμουτσες
Chris_BMW Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Συγνώμη για πιο λόγο να αφήσεις το 13.3 του 2015 για να πας στο αντίστοιχο (χωρίς touch bar) του 2016; Έχεις λεφτά για πέταμα ; Απο οτι καταλαβαίνω όχι . Ο μόνος λόγος να αλλάξεις μοντέλο ειναι να πάρεις αυτό με την touch bar για μια διαφορετική εμπειρία χρήσης + λίγο παραπάνω δύναμη . Δεν νομίζω όμως να αξίζει τα 2000€ ... Γνώμη μου μείνε ως έχεις με το πολυ δυνατό γι'αυτα που θέλεις ????του 2015.. Υ.Γ Αν θεκεις ντε και καλα να πάρεις κάτι με αυτά τα 1200 πάρε μια 4K οθόνη για το ???? να το ευχαριστηθείς !
onelonelystar Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 το έχει ήδη πάρει το καινούριο ο φίλος μας... πάντως με όλες τις πρωτοπορίες της Apple, απορώ πως έχει αφήσει το 13" με 8GB RAM.. από ότι βλέπω τουλάχιστον έχει 16GB στο καινούριο 15άρι... ίσως θα έπρεπε το 2016 MacBook Pro 13" @ 2GHz να το μετονόμαζαν σε MacBook σκέτο, γιατί η σειρά Pro θα πρέπει να είναι πολύ.... Pro για να δικαιολογεί τα λεφτά της που δίνει για τα specs που έχει.
Dr.Fuzzy Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 και το 13" βγαίνει με 16GB (BTO) από το 2013 μοντέλο και μετά.
Dev1l Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Συγνώμη για πιο λόγο να αφήσεις το 13.3 του 2015 για να πας στο αντίστοιχο (χωρίς touch bar) του 2016; Έχεις λεφτά για πέταμα ; Απο οτι καταλαβαίνω όχι . Ο μόνος λόγος να αλλάξεις μοντέλο ειναι να πάρεις αυτό με την touch bar για μια διαφορετική εμπειρία χρήσης + λίγο παραπάνω δύναμη . Δεν νομίζω όμως να αξίζει τα 2000€ ... Γνώμη μου μείνε ως έχεις με το πολυ δυνατό γι'αυτα που θέλεις ????του 2015.. Υ.Γ Αν θεκεις ντε και καλα να πάρεις κάτι με αυτά τα 1200 πάρε μια 4K οθόνη για το ???? να το ευχαριστηθείς ! Το έδωσα εδώ και καιρό, είχα τότε κάποιους λόγους αλλά όπως αποδείχτηκε, τότε είχα κάνει λάθος! Τώρα πήγα στου 2016.
mtzs Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Συγγνωμη δηλαδη τωρα αλλα να κανω λιγο τον δικηγορο του διαβολου Το ΜΒΡ 13 του 2015 εχει στο σκρουτζ 1562 Το ΜΒΡ 13 του 2016 εχει στο σκρουτζ 1530 (non touch) Και τα δυο σε Ι5/8GB/256 Το παλιο μακμπουκ κερδιζει μονο σε επεξεργαστη και magsafe. Χανει σε οθονη, ηχεια, πληκτρολογιο, γραφικα, ταχυτητα σκληρου, βαρος, μεγεθος και overall performance. Αλλες μικρες, αλλες μεγαλες διαφορες αλλα καθολου αμελητεες για everyday use. Για ποιο λογο να παρει καποιος το 15 μοντελο; Να πας απο 2015 σε 2016 φυσικα και οχι, αλλα για αγορα νεου δε νομιζω να τιθεται θεμα. Παρεπιμπτοντως το 2016 (touch) τα σπαει. Τρομερα γρηγορο στο ανοιγμα αρχειων, file transfer, browsing, ακομη και με πολλα βαρια αρχεια ανοιχτα.
KiriosD Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Συγγνωμη δηλαδη τωρα αλλα να κανω λιγο τον δικηγορο του διαβολου Το ΜΒΡ 13 του 2015 εχει στο σκρουτζ 1562 Το ΜΒΡ 13 του 2016 εχει στο σκρουτζ 1530 (non touch) Και τα δυο σε Ι5/8GB/256 Το παλιο μακμπουκ κερδιζει μονο σε επεξεργαστη και magsafe. Χανει σε οθονη, ηχεια, πληκτρολογιο, γραφικα, ταχυτητα σκληρου, βαρος, μεγεθος και overall performance. Αλλες μικρες, αλλες μεγαλες διαφορες αλλα καθολου αμελητεες για everyday use. Για ποιο λογο να παρει καποιος το 15 μοντελο; Να πας απο 2015 σε 2016 φυσικα και οχι, αλλα για αγορα νεου δε νομιζω να τιθεται θεμα. Παρεπιμπτοντως το 2016 (touch) τα σπαει. Τρομερα γρηγορο στο ανοιγμα αρχειων, file transfer, browsing, ακομη και με πολλα βαρια αρχεια ανοιχτα. το entry του 15 πριν ενα μηνα εκανε 1100 τωρα στην ιδια κατηγορια τιμης δε τιθεται ζητημα παρεπιπτόντως μαρεσει που βαζεις touch και δια εξηγησε μου πως αιτιολογεις το τρομερα γρηγορο ανοιγμα αρχειων κτλπ? ...
onelonelystar Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 και το 13" βγαίνει με 16GB (BTO) από το 2013 μοντέλο και μετά. βγαίνει μόνο αν το παραγγείλεις έτσι και σκάσεις τα επιπλέον λεφτά.. εγώ εννοούσα να έχει πάνω στάνταρ 16GB.
mtzs Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 παρεπιπτόντως μαρεσει που βαζεις touch και δια εξηγησε μου πως αιτιολογεις το τρομερα γρηγορο ανοιγμα αρχειων κτλπ? ... φυσικα και δεν ειμαι μηχανικος η/υ για να το εξηγησω, πιθανο να ειναι θεμα ταχυτητας σκληρου δισκου σε συνδυασμο με μνημες και τον επεξεργαστη, αν και πιθανοτερο θεωρω το πρωτο. Διπλα διπλα σε ΜΒΡ 15 (2015) και ανοιγει πιο γρηγορα τις εφαρμογες το 13αρι (παροτι το 15αρι εχει τερας επεξεργαστη) οπως επισης ειναι γρηγοροτερο το file transfer απο εναν εξωτερικο Μ3 spinpoint. Του περασα και bootcamp επισης φυσαει και στα windows.
Dr.Fuzzy Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 βγαίνει μόνο αν το παραγγείλεις έτσι και σκάσεις τα επιπλέον λεφτά.. εγώ εννοούσα να έχει πάνω στάνταρ 16GB. Ξέρεις πολλά λάπτοπ που να βγαίνουν στο standard μοντέλο με 16GB; Ίσως σε μερικά χρόνια να είναι standard τα 16 και επιλογή τα 32, σήμερα πάντως είναι τα 4-8 στα περισσότερα και επιλογή (στα περισσότερα) τα 16 (και σε ελάχιστα τα 32). Είναι αυτονόητο ότι θα πληρώσεις παραπάνω αν θέλεις έξτρα μνήμη, μεγαλύτερο σκληρό, κλπ! Αυτό ισχύει με όλους τους κατασκευαστές, σε όλα τα προϊόντα (όχι μόνο υπολογιστές) και δε βλέπω γιατί η Apple να αποτελεί εξαίρεση. φυσικα και δεν ειμαι μηχανικος η/υ για να το εξηγησω, πιθανο να ειναι θεμα ταχυτητας σκληρου δισκου σε συνδυασμο με μνημες και τον επεξεργαστη, αν και πιθανοτερο θεωρω το πρωτο. Διπλα διπλα σε ΜΒΡ 15 (2015) και ανοιγει πιο γρηγορα τις εφαρμογες το 13αρι (παροτι το 15αρι εχει τερας επεξεργαστη) οπως επισης ειναι γρηγοροτερο το file transfer απο εναν εξωτερικο Μ3 spinpoint. Του περασα και bootcamp επισης φυσαει και στα windows. Και τα δύο που αναφέρεις είναι λόγω πιο γρήγορου σκληρού φίλε μου. CPU και ταχύτητα RAM κάνουν μικρή διαφορά εδώ.
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Το φάουλ της apple στις σειρές των υπολογιστών της δεν είναι οι μνήμες. Είναι ο 128άρης ssd που θα έπρεπε να είναι minimum 256, και στα imacs η ύπαρξη hdd. Αν και τελευταία έχει υποπέσει και σε ακόμη μια λούπα, αυτή της κατάργησης βασικών θυρών, με την ανάγκη απο μεριάς καταναλωτή την αγορά έξτρα ανταπτόρων.
Dr.Fuzzy Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Το φάουλ της apple στις σειρές των υπολογιστών της δεν είναι οι μνήμες. Είναι ο 128άρης ssd που θα έπρεπε να είναι minimum 256, και στα imacs η ύπαρξη hdd. Αν και τελευταία έχει υποπέσει και σε ακόμη μια λούπα, αυτή της κατάργησης βασικών θυρών, με την ανάγκη απο μεριάς καταναλωτή την αγορά έξτρα ανταπτόρων. Θα συμφωνήσω μαζί σου για τις θύρες. Για μένα πχ, η αφαίρεση της SD ήταν μέγιστο λάθος (σκόπιμο προφανώς). Αναφορικά όμως με το μέγεθος του SSD και τον HDD δεν είναι χαρακτηριστικό της Apple αλλά όλων των εταιριών. Ρίξε μια ματιά (Dell, MS, HP, κλπ) για να δεις ότι όλοι έχουν βασικά μοντέλα και από εκεί και πέρα ότι περισσότερο θες το πληρώνεις έξτρα. Στο οποίο εφόσον σου δίνεται η επιλογή, πχ, αν δε σου φτάνει ο 128GB να πάρεις 256GB ή αν δε σε καλύπτει ο HDD να πάρεις SSD, κλπ, δε βλέπω κάτι λάθος.
onelonelystar Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Ξέρεις πολλά λάπτοπ που να βγαίνουν στο standard μοντέλο με 16GB; ξέρεις πολλά laptop που να κάνουν 1500 ευρώ κ να έχουν μόνο 8GB RAM?
mtzs Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 για ποιοτικα ultrabook αν μιλαμε εγω ξερω καμποσα (με 8GB/256ssd configuration) αλλο λαπτοπ αλλο ultrabook. surface pro 4 dell xps 13 hp spectre πανω κατω εκει παιζουν (+/- 100)
polteris Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 ξέρεις πολλά laptop που να κάνουν 1500 ευρώ κ να έχουν μόνο 8GB RAM? Παααααααρα πολλά http://www.skroutz.gr/c/25/laptop/f/342316/Τουλάχιστον-8GB.html?price_min=1500&price_max=
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα