Dr.Fuzzy Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Εδω και 2 χρόνια τουλάχιστον λέμε (και εγώ προσωπικά είχα αναφέρει δικιά μου περίπτωση) οτι ισχύουν τα δυο χρόνια. Δεν ειναι κατι καινούριο!
haHa Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Εδω και 2 χρόνια τουλάχιστον λέμε (και εγώ προσωπικά είχα αναφέρει δικιά μου περίπτωση) οτι ισχύουν τα δυο χρόνια. Δεν ειναι κατι καινούριο! To αρνητικο ειναι οτι δεν ισχυουν για ολες τις περιπτωσεις(δεν ισχυει για μηχανηματα αγορασμενα με τιμολογιο), γιατι η apple δεν δινει επισημα 2 χρονια εγγυηση. Ειναι ομως πολυ θετικο βημα.
Dev1l Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Αν και σπαστηκα με το κατάστημα γιατί έλεγε US model τελικά ήταν από Dubai, ευτυχώς το πληκτρολόγιο δεν αλλάζει και το μοντέλο μου καλύπτεται βάση της Apple 2 έτη. Ορίστε φωτογραφίες που υποσχέθηκα: 5
haHa Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δες αν δουλευει το facetime, γιατι στα iphone απο το Dubai δεν ειναι νομιζω διαθεσιμο.
Dev1l Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δες αν δουλευει το facetime, γιατι στα iphone απο το Dubai δεν ειναι νομιζω διαθεσιμο. Δείχνει να δουλεύει αλλα δεν εχω κάποιον για να του κανω κλήση. Δείχνει το πρόσωπό μου κανονικά!
Dr.Fuzzy Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Με γεια και...καλοδούλευτο! Θα σου πρότεινα αν δε σε ενοχλεί φυσικά να του φορέσεις ένα hard case σαν αυτό https://www.amazon.com/Mosiso-Plastic-Protector-Macbook-Display/dp/B01M4R9VMF διότι το αλουμίνιο χτυπιέται για πλάκα. 2
Dev1l Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Σε ευχαριστώ πολύ, δυστυχώς δεν στέλνει Ελλάδα. Αν και είμαι προσεκτικός γενικότερα θα ήθελα να έχει μια προστασία, αλλά πάντα σε τσάντα είναι οπότε.... θα δούμε... Όπως και να έχει όμως, του χαλάει την ομορφιά του συν ότι, όταν βάζεις θήκη η αυτοκόλλητο δεν μπορεί να διώξει την θερμότητα (είτε σε οθόνη, είτε αλλου) με αποτέλεσμα να έχει θέματα σε μακροχρόνια χρήση... (φαντάζομαι, δεν ξέρω τι παίζει αλλά....)
Dr.Fuzzy Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Με θερμότητα καμία σχέση αφού ο αεραγωγός είναι κάτω στην οθόνη εκεί που ανοίγει το λάπτοπ οπότε δεν το μπλοκάρει. Το λινκ που σου έβαλα ήταν ενδεικτικό, γενικά θα βρεις παρά πολλές από amazon, ebay ή και skroutz.gr που στέλνουνε. 1
Dev1l Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Με θερμότητα καμία σχέση αφού ο αεραγωγός είναι κάτω στην οθόνη εκεί που ανοίγει το λάπτοπ οπότε δεν το μπλοκάρει. Το λινκ που σου έβαλα ήταν ενδεικτικό, γενικά θα βρεις παρά πολλές από amazon, ebay ή και skroutz.gr που στέλνουνε. Η θερμότητα του πάνελ της οθόνης δεν φεύγει μέσω του αλουμινίου?
Dr.Fuzzy Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Η θερμότητα του πάνελ της οθόνης δεν φεύγει μέσω του αλουμινίου? Οχι φίλε μου καμία σχέση, ούτε καν.
Dev1l Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Οχι φίλε μου καμία σχέση, ούτε καν. OK, τότε να κοιτάξω και για θήκη! Σε ευχαριστώ πολύ!
The Relumer Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Σε ευχαριστώ πολύ, δυστυχώς δεν στέλνει Ελλάδα. Αν και είμαι προσεκτικός γενικότερα θα ήθελα να έχει μια προστασία, αλλά πάντα σε τσάντα είναι οπότε.... θα δούμε... Όπως και να έχει όμως, του χαλάει την ομορφιά του συν ότι, όταν βάζεις θήκη η αυτοκόλλητο δεν μπορεί να διώξει την θερμότητα (είτε σε οθόνη, είτε αλλου) με αποτέλεσμα να έχει θέματα σε μακροχρόνια χρήση... (φαντάζομαι, δεν ξέρω τι παίζει αλλά....) εγω εχω αυτη http://www.speckproducts.com/apple/macbook-cases/macbook-pro-cases/flaptop-macbook-pro-13-cases/MBP-13-FT.html 1
haHa Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 OK, τότε να κοιτάξω και για θήκη! Σε ευχαριστώ πολύ! Καλυτερα να αποφυγεις την θηκη: α) μπορει πραγματι να αυξησει τις θερμοκρασιες του λαπτοπ, μιας και ολο το αλουμινενιο σασι δρα κατα καποιο τροπο σαν ψυκτρα και βαζοντας του ενα πλαστικο καλυμμα μπλοκαρεις αυτην την λειτουργια. β) μπορει να χαλαρωσει ο μεντεσες της οθονης γιατι δεν ειναι σχεδιασμενος να υποστηριζει το εξτρα βαρος της θηκης γ) μετα απο λιγο καιρο μπορει να μπουν κοκκοι σκονης αναμεσα στο σασι και στην θηκη και οντας παγιδευμενοι αναμεσα να αρχιζουν ουσιαστικα να τριβονται και ετσι να γραντζουνανε ελαφρα το σασι. δ) δεν θα σχολιασω καν το γεγονος οτι παιρνεις ενα premium μηχανημα με προσεγμενο σχεδιασμο και αποφασιζεις να επεμβεις σε αυτον τον σχεδιασμο, να κανεις το λαπτοπ πιο βαρυ κλπ. 3
Dev1l Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Καλυτερα να αποφυγεις την θηκη: α) μπορει πραγματι να αυξησει τις θερμοκρασιες του λαπτοπ, μιας και ολο το αλουμινενιο σασι δρα κατα καποιο τροπο σαν ψυκτρα και βαζοντας του ενα πλαστικο καλυμμα μπλοκαρεις αυτην την λειτουργια. β) μπορει να χαλαρωσει ο μεντεσες της οθονης γιατι δεν ειναι σχεδιασμενος να υποστηριζει το εξτρα βαρος της θηκης γ) μετα απο λιγο καιρο μπορει να μπουν κοκκοι σκονης αναμεσα στο σασι και στην θηκη και οντας παγιδευμενοι αναμεσα να αρχιζουν ουσιαστικα να τριβονται και ετσι να γραντζουνανε ελαφρα το σασι. δ) δεν θα σχολιασω καν το γεγονος οτι παιρνεις ενα premium μηχανημα με προσεγμενο σχεδιασμο και αποφασιζεις να επεμβεις σε αυτον τον σχεδιασμο, να κανεις το λαπτοπ πιο βαρυ κλπ. Το βρίσκω σωστό βάση λογικής και συμφωνώ μαζί σου, έτσι και αλλιώς και εγώ το θέλω "παρθένο" αλλά καμιά φορά όπως ο φίλος πιο πάνω με βεβαιώνει οτι δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα... άρα ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα