adi32 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2004 Γινεται συνδεση ηχειων 5.1 με ενα καλωδιο αντι για 3, για mp3 μονο βεβαια. Θα ακουγωνται απο ολα τα ηχεια?
vagpap Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2004 Αν εννοείς μέσω ψηφιακής εξόδου κάρτας / ψηφιακής εισόδου ηχείων , γίνεται... Αλλιώς με αναλογικές εξόδους ήχου, δεν νομίζω... Έχεις 6 σήματα και 1 κοινή επιστροφή (για το τελευταίο δεν είμαι και πολύ σίγουρος, πάντως ανά 2 τα κανάλια έχουν σίγουρα κοινή επιστροφή). Η μόνη λύση για να έχεις ένα καλώδιο, είναι να αγοράσεις δέσμη καλωδίων και πάνω σε αυτή να συνδέσεις τα βύσματα προς την κάρτα ήχου από τη μία πλευρά και προς τα ηχεία από την άλλη (FL, FR, RL, RR, C, SUB, - ). Έτσι παρόλο που θα έχεις 3 βύσματα, θα έχεις μόνο ένα καλώδιο να κουμαντάρεις. Αυτά...
adi32 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2004 gia th sb live 5.1 lew kai gia hxeia 5.1 (prasino portokali mayro)
adi32 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2004 gia na ginw pio sygekrimenos an syndesw mono to prasino tha akouw hxo kai apo posa hxeia?
Rikos_69 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2004 τα τρία καλώδια είναι έξοδος ψηφιακού και αναλογικού ήχου. αν τα συνδέσεις όλα σε ένα (το οποίο γίνεται) θα χάσεις την ποιότητα του ψηφιακού ήχου. θα ακούγεται από όλα τα ηχεία αλλά οχι surρound απλά μόνο δεξιά και αριστερά όπως τα απλά ηχεία.
cig4 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2004 κοινως παληκαρι μου θα ακους απο 5 ηχεια stereo και τιποτα αλλο δηλαδη αυτο που θες....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.