Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

η εταιρεία που έχω είναι forthnet πιάνω περίπου 8,5 mbps download και 6 με δεύτερο pc στο router.

Το κόστος τον μήνα για πρόγραμμα double play είναι 25ε.Είδα στην Cyta με 27ε παρόμοιο πακέτο όσο αφορά την τηλεφωνία, όσο αφορά την σύνδεση είναι VDSL 50mbps. H ερώτησή μου τώρα είναι:

τώρα έχω 24 και πιάνω το 1/3 με το πρόγραμμα της cyta θα δω διαφορά δηλαδή θα εχω τουλάχιστον 15 με 2ο pc συνδεμένο; Είμαι στην περιοχή των Σεπολίων σε απόσταση-ευθείας από το κέντρο 2,15 χλμ.

Δημοσ.

Καλημέρα, έχε υποψη σου οτι παίζει ρόλο η αποσταση που έχεις...Αν δεν κανω λάθος μόνο ο Οτε, η Wind και η Hol δίνει από τα καφαο του Οτε. Οι άλλες (αν δεν κανω λαθος και παλι) δίνουν από αστικό κέντρο όπως στο ADSL, που σημαινει οτι παιζει ρολο η αποσταση σου γιαυτο δεν πιανεις 24 στη φορθνετ. Η cyta έχει δικιες τις γραμμες οπότε δες μεσα απο το site της την αποσταση σου απο το κέντρο της cyta. (Διότι στη δική μου περιπτωση για παράδειγμα από το αστικο του Ote απέχω 2 χιλιομετρα ενω απο της cyta 4 χιλιομετρα..) με cyta δηλαδη θα ημουν χαλια. Θα σου πρότεινα αφου θες vdsl να δεις οτε, wind, hol που δινουν σιγουρα απο καφάο αν μεχρι 800 μετρα περιπου απο το σπιτι σου υπαρχει καφαο.

Δημοσ.

ευχαριστώ για την απάντηση σίγουρα τώρα είμαι σε αστικό κέντρο και μάλιστα σε αρκετή απόσταση.
Θα το ερευνήσω περεταίρω.

Καλή συνέχεια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...