Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα laptop hp pavillion τουλάχιστον δεκαετίας και θέλω να του αλλάξω σκληρό δίσκο γιατί αργεί εκνευριστικά.

Είχε windows xp,του πέρασα lubuntu αλλά συνέχισε να κάνει αργή εκκίνηση και να σέρνεται.

Πρόσφατα έβγαλα τελείως τον σκληρό και το δούλευα μέσω Link.png Site: usb-flash με λειτουργικό puppy linux και δουλεύει φανερά καλύτερα.

Το σφλασάκι αυτό είναι 3.0 αλλά προφανώς συνδέθηκε σε θύρα usb για 2.0 γι'αυτό θα μείνει προσωρινά εκεί.

Ο σκληρός δίσκος είναι ένας Link.png Site: ToshibaMK6025GAS με 44 pin IDC.

Θέλω να ρωτήσω αν με έναν μετατροπέα σαν αυτόν Link.png Site: εδώ ,θα μπορέσω να συνδέσω την μητρική με SSD σκληρό?

Το ρωτάω γιατί δεν ξέρω την διαφορά IDC(που είναι ο σκληρός,άρα και η υποδοχή της μητρικής) και IDE που λέει στον μετατροπέα.

Αν γίνεται το παραπάνω,με συμφέρει περισσότερο σε θέμα λεφτών(για ταχύτητα ούτε λόγος)να αγοράσω φλασάκι 2.0(προτείνετε ποιο) που να είναι πολύ γρήγορο σε read και write ή έναν Link.png Site: ssd από Κίνα μαζί με τον μετατροπέα?

Η χρήση του laptop θα είναι ελάχιστη για περιήγηση στο ίντερνετ και τίποτα παραπάνω οπότε ο αποθηκευτικός χώρος δεν με ενδιαφέρει.

Δημοσ.

Δεν το γνώριζα καν το λειτουργικό αυτό...

Το έχεις δουλέψει;Είναι εύκολο;

Βλέπω έβγαλε πριν 10 μέρες νέα έκδοση.

Δημοσ.

Δεν το γνώριζα καν το λειτουργικό αυτό...

Το έχεις δουλέψει;Είναι εύκολο;

Βλέπω έβγαλε πριν 10 μέρες νέα έκδοση.

Το εγκατέστησα πρόσφατα σε ένα netbook.. Πολύ ελαφρύ.. Αξίζει μιας δοκιμής..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...