ariskarv Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Λοιπον τον τελευταιο καιρο παιζω battlefield 1 κυριως και αντιμετωπιζω αρκετα frame drops (40 - 55 fps σε mid settings) και για τον λογο αυτο θελω να κανω αναβαθμιση. Δεν ξερω ομως τι κανει περισσοτερο bottleneck, η R9 380 4 gb ή τα 8gb ram που εχω. Σε φορουμ ξενα και βιντεο με benchmarks εχω παρατηρησει διαφορες αποψεις, αλλος με gtx 970 και i5 εχει bottleneck λογω των 8gb ram (fps drops) ενω αλλος με rx 470 g4560 και 8gb ram εχει σταθερα 50-60 fps σε high. εντωμεταξυ οταν εχω ανοιχτο το msi afterburner για να τσεκαρω usages κλπ, το bf1 κρασαρει οταν παω να το ανοιξω. δεν ξερω αν με το να παρω την xfx rx 480 8 gb θα εχω παλι frame drops με ram ή αν παρω αλλη μια οκταρα ram θα σωσει την κατασταση και θα παιζω 50 60 fps σε mid high εστω. Ευχαριστω εκ των πρωτερων αν μπορεσετε να βοηθησετε!
alx301 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Προτείνω κάρτα και 1 dimm των 4gb ram αν εισαι σε τοσο σφικτό budget και δεν σε παίρνει για 8gb και συμπληρώνεις ενα ακόμα dimmaki οταν έχεις λεφτα Απλα καλύτερα διάλεξε ένα που θα κυκλοφορεί και σε 6μηνες-1χρόνο Αληθεια ποιον Kingston ssd εχεις; 1
tanasen01 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δοκίμασε άλλους drivers ενδεχομένως και πιο παλιούς (μέχρι ημερομηνία που βγήκε το bf1), η κάρτα και ο επεξεργαστής σου είναι οκ πιστεύω από θέμα bottleneck. Ram με 8 gb πάλι είσαι μέσα στα πλαίσια των απαιτήσεων. 2
Kostas.karras Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Λοιπον τον τελευταιο καιρο παιζω battlefield 1 κυριως και αντιμετωπιζω αρκετα frame drops (40 - 55 fps σε mid settings) και για τον λογο αυτο θελω να κανω αναβαθμιση. Δεν ξερω ομως τι κανει περισσοτερο bottleneck, η R9 380 4 gb ή τα 8gb ram που εχω. Σε φορουμ ξενα και βιντεο με benchmarks εχω παρατηρησει διαφορες αποψεις, αλλος με gtx 970 και i5 εχει bottleneck λογω των 8gb ram (fps drops) ενω αλλος με rx 470 g4560 και 8gb ram εχει σταθερα 50-60 fps σε high. εντωμεταξυ οταν εχω ανοιχτο το msi afterburner για να τσεκαρω usages κλπ, το bf1 κρασαρει οταν παω να το ανοιξω. δεν ξερω αν με το να παρω την xfx rx 480 8 gb θα εχω παλι frame drops με ram ή αν παρω αλλη μια οκταρα ram θα σωσει την κατασταση και θα παιζω 50 60 fps σε mid high εστω. Ευχαριστω εκ των πρωτερων αν μπορεσετε να βοηθησετε! Σιγουρα θα προσθετα για αρχη ραμ, και οντως τσεκαρε drivers της καρτας.. Επισης τσεκαρε μην εχεις κανα malware και αν μπορεις σβησε και ξαναπερνα το παιχνιδι.. 1
ariskarv Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Προτείνω κάρτα και 1 dimm των 4gb ram αν εισαι σε τοσο σφικτό budget και δεν σε παίρνει για 8gb και συμπληρώνεις ενα ακόμα dimmaki οταν έχεις λεφτα Απλα καλύτερα διάλεξε ένα που θα κυκλοφορεί και σε 6μηνες-1χρόνο Αληθεια ποιον Kingston ssd εχεις; υπαρχει περιπτωση να μπορεσω να παρω την καρτα απο το εξωτερικο πολυ πιο φθηνα αλλα στα τελη μαρτιου, αν παρω 8gb ram εως τοτε θα εχω καποια βελτιωση πιστευεις; αυτον εδω: https://www.amazon.com/Kingston-Digital-SSDNow-SUV400S37-120G/dp/B01FRP253W/ref=sr_1_fkmr0_3?ie=UTF8&qid=1486325520&sr=8-3-fkmr0&keywords=KINGSTON%2BSUV400S37240G&th=1 Δοκίμασε άλλους drivers ενδεχομένως και πιο παλιούς (μέχρι ημερομηνία που βγήκε το bf1), η κάρτα και ο επεξεργαστής σου είναι οκ πιστεύω από θέμα bottleneck. Ram με 8 gb πάλι είσαι μέσα στα πλαίσια των απαιτήσεων. Σιγουρα θα προσθετα για αρχη ραμ, και οντως τσεκαρε drivers της καρτας.. Επισης τσεκαρε μην εχεις κανα malware και αν μπορεις σβησε και ξαναπερνα το παιχνιδι.. απο malware κλπ ειμαι ενταξει το εχω κοιταξει, θα προσπαθησω να κοιταξω για αλλους drivers αλλα θυμαμαι απο τοτε που πηρα το παιχνιδι τα ιδια fps ειχα περιπου μεχρι τωρα, ευχαριστω πολυ παιδια παντως
ariskarv Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 ενταξει παιδια το ελυσα το προβλημα ειμαι εγω χαζος, τοσο καιρο ειχα DX12 επειδη νομιζα οτι βοηθουσε ενω με DX11 παιζει σε ultra 50 60 fps 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα