Super Moderators billdanos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δεν δουλευω κανεναν. Αυτη ειναι η αποψη μου, με αυτα τα επιχειρηματα μπορεσα να την στοιχειοθετησω και σε αυτην την αποψη εμμενω προσωπικα. Δεν σε αναγκαζει κανεις να την αποδεχθεις για τον ιδιο λογο που κι εγω διαφωνω με οτι εγραψες , χωρις να σημαινει πως δεν σεβομαι τη γνωμη σου... Μα δεν κρίνω την άποψή σου αλλά τα επιχειρήματα και το σκεπτικό σου. Και έχω ξοδέψει εκατονταδες ευρώ τόσα χρόνια για in ear ακουστικα για να μπορώ να σου πω με σιγουριά πως προφανώς και δεν ακούγονται όλα το ίδιο (πέρα από τις τεχνικές διαφορές και την απόδοση των συχνοτήτων). 1
FarCry Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 τα in-ear εχουν ενα συγκριτικο πλεονεκτημα σε σχεση με του κεφαλιου. επειδη ειναι διπλα στο τυμπανο ακους λεπτομερεια με χαμηλης αποδοσης ακουστικα που δεν μπορεις να ακουσεις με τα μεγαλα στα ιδια λεφτα. αυτο ειναι θεμα κατασκευης. οπως επισης και το μπασο που βγαζουν δεν μπορουν να το βγαλουν τα μεγαλα και αυτο ειναι θεμα κατασκευης δεν ειναι ομως θεμα κατασκευης πως χανεις ακουστικες συχνοτητες. οπως επισης δεν σου προκαλουν ευαισθησια εαν κανεις σωστη χρηση. δηλαδη δεν τα βαζεις στο διαπασων. επειδη ειναι διπλα στο αυτι σου θελει χαμηλοτερη ενταση σε σχεση με του κεφαλιου. με τα in-ear μπορεις πανευκολα να μεταβαλεις αυτο που ακους αλλαζοντας μαξιλαρια, αλλαζοντας την τοποθετηση αλλαζοντας φιλτρα. με τα ακουστικα του κεφαλιου η μεταβολη του ηχου γινεται μονο αν αλλαξεις μαξιλαρια αυτη η πληθωρα της δυνατοτητας χρωματισμου του ηχου κατα βουληση κανει τα in-ear πολυ περισσοτερο πολυπλευρα. και ουτε απωλειες στον ηχο εχουν εαν τοποθετηθουν σωστα. φτανουν να κοβουν μεχρι και 30 db εξωτερικου θορυβου
pcos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 μην ξεχναμε βεβαια το θεμα της καθαριοτητας. οταν κινησαι ολη μερα και τα ακουστηκα τα βαζεις βγαζεις στο αυτι ολο και κατι μαζευουν απο το περιβαλλον! πρεπει να εχεις παντα μαζι καποιο καθαριστικο τζελ?!! γιαυτο το λογο θα προτιμουσα τα ακουστικα του κεφαλιου, οχι τοσο απο θεμα πιστοτητας του ηχου.
FarCry Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 μην ξεχναμε βεβαια το θεμα της καθαριοτητας. οταν κινησαι ολη μερα και τα ακουστηκα τα βαζεις βγαζεις στο αυτι ολο και κατι μαζευουν απο το περιβαλλον! πρεπει να εχεις παντα μαζι καποιο καθαριστικο τζελ?!! γιαυτο το λογο θα προτιμουσα τα ακουστικα του κεφαλιου, οχι τοσο απο θεμα πιστοτητας του ηχου. εννοειται η καθαριοτητα τα αυτονοητα θα λεμε? καθαριοτητα στα αυτια σου, δεν μαζευουν βρωμα απο το περιβαλλον γιατι τα βαζεις στη θηκη οταν δεν τα χρησιμοποιεις. απο τα αυτια βρωμιζουν αμα τα καθαριζεις μια φορα την εβδομαδα βεβαια στα μαξιλαρια του αφρου δυσκολα γιατι θα χαλασουν. σε αυτα με τη σιλικονη τα πλενεις με σαπουνι, με οινοπνευμα και μια χαρα παντως εξωτερικη ωτιτιδα τοσα χρονια δεν εχω παθει απο τις ψειρες. εχω παθει απο μλκια μου, γιατι εξυνα το αυτι με το δαχτυλο μου
YourTrueLegend Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 οπως επισης και το μπασο που βγαζουν δεν μπορουν να το βγαλουν τα μεγαλα Σταματησα να διαβαζω εδω. 2 ερωτησεις: Πώς εξηγεις οτι κανενας επαγγελματιας ηχου (απο ηχοληπτες, εως παραγωγους, broadcasters κλπ) δεν χρησιμοποιει ψειρες, αφου συμφωνα με τα λεγομενα σου ειναι σαφεστατα καλυτερα στην αποδοση του ηχου; Πώς εξηγεις οτι δεν βγαινουν καν monitor ακουστικα σε in ear μορφη, αφου οπως μας λες αποδιδουν πολυ καλυτερα τον ηχο και μαλιστα λογω κατασκευης;
FarCry Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 πως εξηγεις πως ολοι οι μεγαλοι τραγουδιστες φορανε in-ear custom σε πιιστες και συναυλιες ? https://i0.wp.com/entertainmenttoday.net/files/2013/11/Etymotic-bono.jpg
Moderators matrixxx Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δεν πατε σε καμια αλλη ενοτητα για να τσακωθείτε ελευθερα μιας και εχετε ξεφυγει με 1-2 σελιδες με κατι "ασχετο" στην ουσια με το προιον; 1
YourTrueLegend Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 πως εξηγεις πως ολοι οι μεγαλοι τραγουδιστες φορανε in-ear custom σε πιιστες και συναυλιες ? https://i0.wp.com/entertainmenttoday.net/files/2013/11/Etymotic-bono.jpg Και οι μικροι τραγουδιστες in-ear φορανε στα live τους (οχι ομως και σε ολες τις αλλες δραστηριοτητες πχ ηχογραφησεις που δεν υπαρχει κοσμος που τους βλεπει εκτος απο το να τους ακουει). Ο λογος αυτονοητος ( ; ) και δεν εχει να κανει με τον ηχο. Δεν μου απαντησες ομως σε καμια απο τις 2 ερωτησεις... edit: Sorry τωρα ειδα την παρεμβαση του matrixx, οκ το σταματω, αν και δεν τσακωνομαι.
FarCry Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δεν πατε σε καμια αλλη ενοτητα για να τσακωθείτε ελευθερα μιας και εχετε ξεφυγει με 1-2 σελιδες με κατι "ασχετο" στην ουσια με το προιον; ναι σορρυ παρασυρθηκα Δεν μου απαντησες ομως σε καμια απο τις 2 ερωτησεις... σου εστειλα PM
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα