FarCry Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Κανεις πολυ μεγαλο λαθος σιγουρα δεν πηρες αυθεντικα δεν μπορει τοσος κοσμος να αφηνει review και να κανει λαθος εχω τα pistons τα πρωτα και ειναι παρα πολυ καλα για τα χρηματα τους.... spoiler γιατι βγηκαμε offtopic λες και ξερει ο κοσμος απο ηχο δες εδω. το treble πεφτει απο τον γκρεμο. δες τι γινεται 10Khz + http://www.changstar.com/www.changstar.com/index.php/topic,1641.0.html οταν ακουσεις αλλα που σου προσφερουν την χαμενη ηχητικη πληροφορια θα πεις μα τι κουραδες ηταν αυτα τα piston Ότι καλύτερο στα λεφτά του πάντα.Ειναι παρόμοιου επιπέδου με τα ακουστικά που σου δινει η sony μαζι με το κινητό.Εχει κουμπάκι για pause κλπ και μικροφωνακι.Ειναι λιγο μεγαλο το ακουστικό. Πολυ καλες χαμηλες και μεσαιες συχνότητες, και πολυ μετριες ψηλες. https://www.skroutz.gr/s/5823593/Xiaomi-Mi-Piston.html#reviews 1
Zaytsev Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Κανεις πολυ μεγαλο λαθος σιγουρα δεν πηρες αυθεντικα δεν μπορει τοσος κοσμος να αφηνει review και να κανει λαθος εχω τα pistons τα πρωτα και ειναι παρα πολυ καλα για τα χρηματα τους.... Ο "τόσος κόσμος" απλά δε μου λέει τίποτα. Ποιά είναι τα καλύτερα ακουστικά που έχεις;
sokada Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 xiaomi piston 2 με το καλωδιο απο κορδόνι. Δεν χαλάει ευκολα (μεχρι στιγμής δεν εχει πάθει το παραμικρό) και εχει φανταστικό ήχο. Πολυ καλο μπάσο χωρίς να παραμορφώνει καλα μεσαία τα πρίμα του είναι λίγο δυνατά αλλα τα κατεβάζει απο τον ισοσταθ. Ολα ειναι θέμα γούστου. 1
overpower Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Παιδια και εγω που για αρκετα χρονια ειχα τα ear pods αγορασμενα (αυτα που βρισκεις μεσα στα Iphones) και τα θεωρουσα τοπ, αγορασα τα pioneer hdj-1500 over ear και επαθα πλακα για το ποση διαφορα μπορει να εχει. Οποτε αν καποιος εχει συνηθισει σε καλα ακουστικα, τα xiaomi του φαινονται χαλια. 2
ziaba Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Παιδια και εγω που για αρκετα χρονια ειχα τα ear pods αγορασμενα (αυτα που βρισκεις μεσα στα Iphones) και τα θεωρουσα τοπ, αγορασα τα pioneer hdj-1500 over ear και επαθα πλακα για το ποση διαφορα μπορει να εχει. Οποτε αν καποιος εχει συνηθισει σε καλα ακουστικα, τα xiaomi του φαινονται χαλια. που ν' αγόραζες απ τα καλά over ear 1
pcos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 επειδη φοραω ψειρες σχεδον 24/7 (εκτος απο οταν κοιμαμαι) μου εχουν δημιουεγησει ευαισθησια στο αυτι! θα ηθελα λοιπον να βρω καλα ακουστικα (οχι πολυ μεγαλα σaν αυτα των DJ) να τα φοραω αντι για τις ψειρες. τι θα προτεινατε?
ziaba Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 επειδη φοραω ψειρες σχεδον 24/7 (εκτος απο οταν κοιμαμαι) μου εχουν δημιουεγησει ευαισθησια στο αυτι! θα ηθελα λοιπον να βρω καλα ακουστικα (οχι πολυ μεγαλα σaν αυτα των DJ) να τα φοραω αντι για τις ψειρες. τι θα προτεινατε? παρε earpods
YourTrueLegend Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 υπάρχει λόγος που από τα 100€ τα πουλάνε στα 40. Τους έχει μείνει στοκ να φτιάξουν τους 2 πύργους του άρχοντα των δαχτυλιδιών. Ποιος θα αγοράσει μωρέ ψείρες με 100€; Και καλά ποιότητα. Παπατζήδες. H φαση ειναι πως και με 40ευρω βγαζουν τρελο κερδος. Το κοστος παραγωγης τους (και δεν εννοω μονο την κατασκευη, αλλα και την υποτιθεμενη "ερευνα" πριν κατασκευαστουν), δεν ξεπερνα τα 5-6 ευρω. Τυπικες κινεζιες οπως ολα τα "beats", τιποτε περισσοτερο. Τι θα πρότεινες σε αυτο το εύρος τιμής;(δηλαδη ως 40 αντε βαρια βαρια 50) Για ψειρες δεν θα ξοδευα ποτε πανω απο 15 ευρω, ειλικρινα θεωρω φυση αδυνατο να κερδισεις κατι περισσοτερο σε ηχο με ακριβοτερες ψειρες. Τωρα αν σωνει και καλα θες ψειρες με 40 ευρω, χωρις να εχω ψαξει τα μοντελα, αντι για τα...beats θα πηγαινα με κλειστα ματια εδω: http://www.skroutz.gr/s/5166050/Audio-Technica-ATH-CKX5iS.html
Antonis3d Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Για ψειρες δεν θα ξοδευα ποτε πανω απο 15 ευρω, ειλικρινα θεωρω φυση αδυνατο να κερδισεις κατι περισσοτερο σε ηχο με ακριβοτερες ψειρες. με το συμπαθειο, αλλα πεταξες κοτσανα φιλε μου.. 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 H φαση ειναι πως και με 40ευρω βγαζουν τρελο κερδος. Το κοστος παραγωγης τους (και δεν εννοω μονο την κατασκευη, αλλα και την υποτιθεμενη "ερευνα" πριν κατασκευαστουν), δεν ξεπερνα τα 5-6 ευρω. Τυπικες κινεζιες οπως ολα τα "beats", τιποτε περισσοτερο. Για ψειρες δεν θα ξοδευα ποτε πανω απο 15 ευρω, ειλικρινα θεωρω φυση αδυνατο να κερδισεις κατι περισσοτερο σε ηχο με ακριβοτερες ψειρες. Τωρα αν σωνει και καλα θες ψειρες με 40 ευρω, χωρις να εχω ψαξει τα μοντελα, αντι για τα...beats θα πηγαινα με κλειστα ματια εδω: http://www.skroutz.gr/s/5166050/Audio-Technica-ATH-CKX5iS.html Θα σε δικαιολογουσα μόνο αν μας έλεγες πως δεν ακούς καλά... Δεν γίνεται να έχεις τον ίδιο ήχο σε ακουστικά των 15 ευρώ και σε άλλα των 100+ Είναι σαν αυτούς που λένε πως τα καλά ακουστικά είναι αυτά που ακούγονται δυνατά και κάνουν το μυαλό σου να τρέμει από το πολύ μπάσο... Είναι επιλογή κάποιου να επιλέξει low budget ακουστικά, αλλά να μην υπερβάλλουμε λέγοντας ανακρίβειες. 1
YourTrueLegend Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Μιλαω για ψειρες και οχι γενικα για ολα τα ακουστικα. Οι οποιες λογω της κατασκευης τους, δεν μπορουν να αποδωσουν σε καλα επιπεδα ενα μεγαλο φασμα συχνοτητων που πιανει το ανθρωπινο αυτι. Οποτε ναι, ειτε 15 ευρω εχουν οι ψειρες, ειτε 15.000 ευρω, οι φυσικοι περιορισμοι παραμενουν οι ιδιοι. Ειναι η ιδια ακριβως λογικη που καποιοι χωροι εχουν ιδανικη ακουστικη , οταν αλλοι χωροι ειναι κακιστοι. Οσα λεφτα και να ριξεις σε ενα ακριβο ηχοσυστημα, ο κακος χωρος παραμενει το bottleneck και σου χαλαει την ακουστικη.&- Αυτο ειναι το point και με τις ψειρες. Μπορει να παρεις ψειρες που να αξιζουν οντως 1.000 ευρω (υπαρχουν και πολυ ακριβοτερες) γιατι ειναι φτιαγμενες με γαμαουα υλικα, και εχουν 100δες ωρες μελετης πανω τους, ωστοσο οι φυσικοι περιορισμοι δεν θα αλλαξουνε ποτε στις ψειρες. Θα παραμενουν in ear ακουστικα, με τους αναλογους περιορισμους. Σε οτι αφορα την τελευταια σου προταση, αν αναφερεσαι σε εμενα, με το συμπαθειο, μια διορθωση: Επιλογη μου ειναι να ΜΗΝ ασχολουμαι καν με low budget ακουστικα, οπως βεβαια επιλογη μου ειναι να μην ασχολουμαι με in ear ακουστικα. Εχω την εντυπωση πως και οι επαγγελματιες του ηχου την ιδια λογικη εχουν περι ψειρων ακουστικων, μιας που ποτε δεν ειδα καποιον να τα χρησιμοποιει... Οι λογοι, κυριως αυτοι που προανεφερα. 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Μας δουλεύεις νομίζω...
YourTrueLegend Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δεν δουλευω κανεναν. Αυτη ειναι η αποψη μου, με αυτα τα επιχειρηματα μπορεσα να την στοιχειοθετησω και σε αυτην την αποψη εμμενω προσωπικα. Δεν σε αναγκαζει κανεις να την αποδεχθεις για τον ιδιο λογο που κι εγω διαφωνω με οτι εγραψες , χωρις να σημαινει πως δεν σεβομαι τη γνωμη σου...
The_Judas Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Συμφωνώ εν μέρει. Τα in ear, συνήθως χρησιμοποιούνται σε εξωτερικούς χώρους και σε φορητές συσκευές ενώ προφανώς και έχουν απώλειες στον ήχο όσο καλά και αν είναι. Δοκιμάστε π.χ να βάλετε το χέρι πάνω στο αυτί όταν τα χρησιμοποιείτε και θα καταλάβετε την διαφορά... Γι'αυτό και εγώ δεν θα έδινα κάποιο πολύ μεγάλο ποσό γι' αυτά. Στο σπίτι πάντα χρησιμοποιώ over ear τα οποία έχουν πολύ καλύτερο ήχο. Δεν συμφωνώ βέβαια στο ότι χρειάζεται 200 ή 1000 ευρώ για να απολαύσεις καλό ήχο. 1
dobro Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Ξεχνατε το πιο σημαντικο...την ηλικια του καθε ανθρωπου.....διοτι τα τριχοειδη κυτταρα αρχιζουν και χανονται με τα χρονια.....αρα ποσο καλα ακους .....τα ακους 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα