Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αυτο ισχυει και σε εμενα που λες αλλα μεχρι που πειρα της apple απο προσφορα του e-shop δεν εχουν παθει απολυτος τιποτα

φιλε δνε ξερω μια φορα αμα γινει στραβη μετα χαλαει το καλωδιο , μια φορα να τα τραβηξεις η να σκαλωσουν τελος..

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αυτο ισχυει και σε εμενα που λες αλλα μεχρι που πειρα της apple απο προσφορα του e-shop δεν εχουν παθει απολυτος τιποτα

Τα καλά ακουστικά και ακριβά δεν θα τα ταλαιπωρήσεις. Εσύ που είσαι επαγγελματίας του ήχου πρέπει να το ξέρεις. Θα τα έχεις σε περιορισμό.

Θα έχεις φτηνά για ταλαιπωρία προφανώς. Επίσης υπάρχουν ακουστικά με υλικά για σώμα αντοχής καθώς και με αποσπώμενα καλώδια.

• Like 2
Δημοσ.

Βασικά κυκλοφορούν και ακουστικά που είναι ακριβά και καλά αλλά είναι σχεδιασμένα να αντέχουν σε άθληση κλπ.

Εκτός απο την ποιότητα κατασκευής παίζει ρόλο και η χρήση που θα τους γίνει.

Δημοσ.

Εγω μολις τα παραγγειλα εχουν απειρα reviews παντου ειναι πολυ καλα για μενα εχω τα pistons τα παλλια αλλα τωρα πηρα αυτα να προσθεσω πως εχουν βγει κ τα pro αλλα δεν εχουν σαν σχοινι που ειναι αυτα ειναι πλαστικο το καλωδιο.....

http://www.gearbest.com/earphones/pp_261864.html

Δημοσ.

http://www.head-fi.org/t/725400/urbeats-for-38

Yes $38 is a good deal for them. I have been using a pair for a year or so, they are decent for ear buds. They have quite a bit more bass then other buds as you would probably expect because they are Beats. If nothing else you could re sell them and make a little profit. They are currently going for 89.95 on Amazon.

It seems that the bass is almost off the chart high, I would say there are still better choices at that price range. Many Beats are overpriced by 5-10 fold their value anyway, so don't take their asking price as representation of the worth.

μονο για τα urbeats δινεις, 40 ευρω και δεν κλαιγεσαι που θα χαλασουν. κατι σαν τα iphone.

αλιως προτιμας κινεζικα

Δημοσ.

Με είχαν πείσει διάφοροι και διάφορα reviews και πήρα πριν καιρό τα Xiaomi Pistons...

Τα χάρισα...

Ποτέ ξανά.

Ξέρω, είναι των 10€, αλλά έλεγαν όλοι, φανταστικά, και τέλειος ήχος κλπ.

Αηδίες.

Αν δεν τα σκάσεις, ήχο δεν παίρνεις.

Απλά το αφτάκι του καθενός, που δεν έχει ακούσει καλά ακουστικά, ή δεν ξέρει να ξεχωρίσει την ποιότητα από την ένταση, τα βαθμολογεί αναλόγως.

• Like 2
Δημοσ.

Τα παρέλαβα πριν λίγες ώρες. Δεν τα έχω δοκιμάσει πάνω από λίγα λεπτά, αν και μου έδωσαν την εντύπωση ότι έχουν τονισμένες χαμηλές σε σημείο να ακούγεται ο ήχος κάπως "υπόκωφος" (σε σύγκριση με τα SONY MDR-1A που έχω ως βασικά ακουστικά μου). Μπορεί να είναι η ιδέα μου βέβαια, θα τα δω εν καιρώ...

Δημοσ.

Τα παρέλαβα πριν λίγες ώρες. Δεν τα έχω δοκιμάσει πάνω από λίγα λεπτά, αν και μου έδωσαν την εντύπωση ότι έχουν τονισμένες χαμηλές σε σημείο να ακούγεται ο ήχος κάπως "υπόκωφος" (σε σύγκριση με τα SONY MDR-1A που έχω ως βασικά ακουστικά μου). Μπορεί να είναι η ιδέα μου βέβαια, θα τα δω εν καιρώ...

ιδεα σου δεν ειναι. το εγραψα σε προηγουμενο ποστ.

αλλα ειναι dr. dre εχουν μεταπωλητικη αξια

• Like 1
Δημοσ.

Λειτουργει το μικροφωνο με android? Εχω εδω και καιρο τα ear pods (apple) αλλα δεν λειτουργει. Τα εχω χρονια και πλεον εχω δει οτι μερικες φορες οντως χρειαζεται να ειμαι hands free ^^

Δημοσ.

Τα πήρα το Νοέμβριο από το eShop στα 42.90€ . Μου χάλασαν πριν λίγες μέρες για την ακρίβεια το δεξί ακουστικό σταμάτησε να δουλεύει . Τα γύρισα πίσω και μετά από μία εβδομάδα μου ήρθε μήνυμα ότι πιστώθηκε το ποσό των 42.90€ στον λογαριασμό μου . Δεν θα τα ξανααγόραζα προσωπικά μετά από αυτό το συμβάν , τα πρόσεχα πολύ και χάλασαν ποολυ γρήγορα .

Επίσης εγώ που τα χρησιμοποίησα σε Android δούλευαν όλα εκτός από το + και το - .

Δημοσ.

Με είχαν πείσει διάφοροι και διάφορα reviews και πήρα πριν καιρό τα Xiaomi Pistons...

Τα χάρισα...

Ποτέ ξανά.

Αηδίες.

Απλά το αφτάκι του καθενός, που δεν έχει ακούσει καλά ακουστικά, ή δεν ξέρει να ξεχωρίσει την ποιότητα από την ένταση, τα βαθμολογεί αναλόγως.

κκαλησπερα φιλε μου,

Από πιο καταστημα τα αγορασες? Εισαι σιγουρος οτι ειναι τα αυθεντικά? Κυκλοφορούν πολλά fake xiaomi προϊόντα, όπως ακουστικά powerbanks κλπ.

Δημοσ.

κκαλησπερα φιλε μου,

Από πιο καταστημα τα αγορασες? Εισαι σιγουρος οτι ειναι τα αυθεντικά? Κυκλοφορούν πολλά fake xiaomi προϊόντα, όπως ακουστικά powerbanks κλπ.

Ναι, ήταν 100% αυθετνικά και το είχα ψάξει αρκετά, γιατί είχα διαβάσει ότι κυκλοφορούν μαϊμούδες.

Ότι πληρώσεις, παίρνεις.

Δημοσ.

παιδια οι μαιμουδες φαινονται και απο τον ηχο. αλλα πρεπει να εχεις ακουσει το αυθεντικο. κανει μπαμ

εκτος απο την εμφανιση και τα υλικα

Δημοσ.

Τα χάρισα...

Ποτέ ξανά.

Αηδίες.

Ναι, ήταν 100% αυθετνικά και το είχα ψάξει αρκετά, γιατί είχα διαβάσει ότι κυκλοφορούν μαϊμούδες.

Ότι πληρώσεις, παίρνεις.

Κανεις πολυ μεγαλο λαθος σιγουρα δεν πηρες αυθεντικα δεν μπορει τοσος κοσμος να αφηνει review και να κανει λαθος εχω τα pistons τα πρωτα και ειναι παρα πολυ καλα για τα χρηματα τους....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...