energy1 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Χαζευοντας στο crazy sunday βρηκα αυτη την προσφορα για τα ακουστηκα,δεν εχω ιδέα αν ειναι καλα η οχι αλλα η τιμη ειναι πολυ καλη συγκριτικα με τα 99 ευρω στο σκρουτζ... http://www.e-shop.gr/beats-by-dr-dre-ur-beats-2-stereo-headphone-in-ear-headset-gold-p-TEL.030832 http://www.skroutz.gr/s/4241360/Beats-by-Dr-Dre-urBeats-2-0.html 1
txcellas Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δεν ξερω απο ακουστικα αλλα δεν θα εδινα ΠΟΤΕ πανω απο 15-20 ευρω για ψειρες και ας ηταν σχεδιασμενα απο τον ιδιο τον dr. dre μην πω και τον eminem! 4
Exploticon Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Παιδες μου αυτα τα ακουστηκα τα πηρε ενας φιλος μου απο το ι σοπ με 30 προσφορα και τα εφερε σε εμενα οπου ως επαγγελματιας στον ηχο μπορω να τα κρινω μολις μ ειπε οτι κανουν 90 ευρω ανταποκρηθηκα οκ για να τα ακουσω Τι να πω καλυτερες οι απομιμησεις το beats απ' τους πλανωδιους δηλαδη το μπασω ηταν ξεβαθο τα ψιλα και τα μεσαια τελιως υπερβολικα γενικως ακουστηκα που δεν αξιζουν Δηλαδη θα κανουν την δουλεια για να δεις ενα βιντεο και να ακους καλυτερα τους διαλογους αλλα για τιποτε παραπερα με λιγα λογια δεν αξιζουν τα λεφτα τους Επισης μολις τα ζωρισα γυρω στα 60 mW αρχισανε να παραμορφωνουν τρελα Ο μονος τροπος για να δουλεψουνε σωστα ειναι με ενα γραμμικο ισοσταθμιστη 32 μπαντων και εναν καλο συμπιεστη συν ενα ενυσχητη ακουστηκων Ο ηχος τους ειναι συκρισημος με ακουστηκα του 10 ευρου αληθεια ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΕ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑ ΤΟΥ 30 ΕΥΡΟΥ δες και τα review στο skroutz 6
Red21 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Κλάσεις ανώτερα σε όλα και φθηνότερα! Απλά τα λένε xiaomi και όχι dr dre!!! http://www.skroutz.gr/s/8077419/Xiaomi-Mi-Quantie-Hybrid.html 2
vairass Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Μέχρι 15 ευρώ για ακουστικά γιστι χαλάνε εύκολα. 1
alexisgav Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Παιδες μου αυτα τα ακουστηκα τα πηρε ενας φιλος μου απο το ι σοπ με 30 προσφορα και τα εφερε σε εμενα οπου ως επαγγελματιας στον ηχο μπορω να τα κρινω μολις μ ειπε οτι κανουν 90 ευρω ανταποκρηθηκα οκ για να τα ακουσω Τι να πω καλυτερες οι απομιμησεις το beats απ' τους πλανωδιους δηλαδη το μπασω ηταν ξεβαθο τα ψιλα και τα μεσαια τελιως υπερβολικα γενικως ακουστηκα που δεν αξιζουν Δηλαδη θα κανουν την δουλεια για να δεις ενα βιντεο και να ακους καλυτερα τους διαλογους αλλα για τιποτε παραπερα με λιγα λογια δεν αξιζουν τα λεφτα τους Επισης μολις τα ζωρισα γυρω στα 60 mW αρχισανε να παραμορφωνουν τρελα Ο μονος τροπος για να δουλεψουνε σωστα ειναι με ενα γραμμικο ισοσταθμιστη 32 μπαντων και εναν καλο συμπιεστη συν ενα ενυσχητη ακουστηκων Ο ηχος τους ειναι συκρισημος με ακουστηκα του 10 ευρου αληθεια ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΕ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑ ΤΟΥ 30 ΕΥΡΟΥ δες και τα review στο skroutz Τι θα πρότεινες σε αυτο το εύρος τιμής;(δηλαδη ως 40 αντε βαρια βαρια 50)
FarCry Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Παιδες μου αυτα τα ακουστηκα τα πηρε ενας φιλος μου απο το ι σοπ με 30 προσφορα και τα εφερε σε εμενα οπου ως επαγγελματιας στον ηχο μπορω να τα κρινω μολις μ ειπε οτι κανουν 90 ευρω ανταποκρηθηκα οκ για να τα ακουσω Τι να πω καλυτερες οι απομιμησεις το beats απ' τους πλανωδιους δηλαδη το μπασω ηταν ξεβαθο τα ψιλα και τα μεσαια τελιως υπερβολικα γενικως ακουστηκα που δεν αξιζουν Δηλαδη θα κανουν την δουλεια για να δεις ενα βιντεο και να ακους καλυτερα τους διαλογους αλλα για τιποτε παραπερα με λιγα λογια δεν αξιζουν τα λεφτα τους Επισης μολις τα ζωρισα γυρω στα 60 mW αρχισανε να παραμορφωνουν τρελα Ο μονος τροπος για να δουλεψουνε σωστα ειναι με ενα γραμμικο ισοσταθμιστη 32 μπαντων και εναν καλο συμπιεστη συν ενα ενυσχητη ακουστηκων Ο ηχος τους ειναι συκρισημος με ακουστηκα του 10 ευρου αληθεια ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΕ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑ ΤΟΥ 30 ΕΥΡΟΥ δες και τα review στο skroutz συμφωνω, ειναι μουφα, μονο hype. δεν τα εχω ακουσει αλλα εχω διαβασει αρκετα αρνητικα για τα συγκεκριμενα Μέχρι 15 ευρώ για ακουστικά γιστι χαλάνε εύκολα. αυτο δεν ισχυει. εχει σχεση η χρηση που τους κανεις. εχω ακουστικα χρονια και παιζουν κανονικα
vairass Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 συμφωνω, ειναι μουφα, μονο hype. δεν τα εχω ακουσει αλλα εχω διαβασει αρκετα αρνητικα για τα συγκεκριμενα αυτο δεν ισχυει. εχει σχεση η χρηση που τους κανεις. εχω ακουστικα χρονια και παιζουν κανονικα Όταν λέω χαλάνε εννοώ από την χρήση,σκίζετε το καλώδιο κλπ.
epsilon7 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 υπάρχει λόγος που από τα 100€ τα πουλάνε στα 40. Τους έχει μείνει στοκ να φτιάξουν τους 2 πύργους του άρχοντα των δαχτυλιδιών. Ποιος θα αγοράσει μωρέ ψείρες με 100€; Και καλά ποιότητα. Παπατζήδες. 7
ziaba Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 να προσθέσω ότι τα συγκριμενα ειναι για iOS συσκευές και ειναι χωρίς κουτί γιαυτο τόσο χαμηλή η τιμή τους
vairass Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 υπάρχει λόγος που από τα 100€ τα πουλάνε στα 40. Τους έχει μείνει στοκ να φτιάξουν τους 2 πύργους του άρχοντα των δαχτυλιδιών. Ποιος θα αγοράσει μωρέ ψείρες με 100€; Και καλά ποιότητα. Παπατζήδες. ποιοτητας ειναι αλλα πιο το νοημα ; ποση ωρα να φορας τις ψειρες ; 1-2 -3 ; θα πονεσει το αυτακι.
plpapadopoulos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Τι θα πρότεινες σε αυτο το εύρος τιμής;(δηλαδη ως 40 αντε βαρια βαρια 50) Sennheiser, αν τα ακουστικά σου γενικά τα προσέχεις. CX5.00G τα πήρα από ανάγκη γιατί δεν είχα ακουστικά για το ταξίδι, πριν περίπου 2 χρόνια από αεροδρόμιο London Heathrow 39 λίρες (πιθανό misprice) όταν είχαν παντού 59 λίρες. Εδώ και 6 μήνες έχει αρχίσει να κόβεται το ένα λαστιχένιο περίβλημα της κάψας και θέλει αλλαγή. Η χρήση τους είναι 2-3 φορές την εβδομάδα για το πολύ 1-2 ώρες. Επειδή τα προσέχω αρκετά, για τα λεφτά που έδωσα, το θεωρώ απαράδεκτο. Από την άλλη, πολύ καλός ήχος για τα λεφτά τους και τα χρησιμοποιείς και σαν hands free. Σήμερα πλέον η τιμή τους έχει πέσει κοντά στο 40άλιρο (μέσα στο εύρος που αναφέρεις). Στο Ελλάντα φυσικά η τιμή παραμένει η παλιά... http://www.skroutz.gr/s/5952424/Sennheiser-CX-5-00-G.html Update: Είδα ότι η τιμή ξαναπήγε στα ύψη και στο εξωτερικό (οπότε η τιμή της Ελλάδας δικαιολογείται). Amazon UK τα δίνει 63 λίρες και Microsoft UK τα δίνει 50 λίρες: https://www.microsoftstore.com/store/msuk/en_GB/pdp/productID.335357700?tduid=(f0d6db24776882d5b7413cc61652eae9)(266696)(2047326)()() Στα λεφτά αυτά δε ξέρω αν αξίζουν τόσο, καλός και χρυσός ο ήχος, αλλά δε θα τα έπαιρνα... Επί της ουσίας κι επειδή θα συμφωνήσω με τους προλαλλήσαντες, η τιμή για ακουστικά ψείρες θα πρέπει να είναι 20 ευρώ περίπου γιατι γενικά χαλάνε εύκολα (καλώδιο, λάστιχένιο περίβλημα κάψας κλπ). Στη γυναίκα, επειδή καταστρέφει ακουστικά σε χρόνο dt, μετά από πολλές αλλαγές σε ζεύγη ακουστικών τα τελευταία 2 χρόνια, καταλήξαμε σε αυτά από το Amazon που απλά τα σπάνε για την τιμή τους, την ποιότητα κατασκευής και τον ήχο τους: https://www.amazon.co.uk/dp/B01EN0ZQXS/ref=sr_ph_1?ie=UTF8&qid=1486287548&sr=sr-1&keywords=uiisii Επίσης πάρα πολύ καλά τα Xiaomi Piston όπως προαναφέρθηκε. Δε νομίζω ότι το καλώδιο είναι τόσο tangle free όπως στα φτηνότερα UiiSii, ή στα κατά πολύ ακριβότερα Sennheiser. Dr Dre δε θα έπαιρνα που να μου τα χαρίζανε για 2 λόγους: 1) Κυκλοφορούν μέχρι και μαϊμούδες στις μαϊμούδες 2) Ακόμη και τα αυθεντικά, είτε έχουν χρωματισμένο ήχο, είτε είναι μπουκωμένα στο καγκουρόμπασο. Προσφορά αποτελεί το παρόν, μόνο στα χαρτιά και μόνο αν είναι αυθεντικά. VFM δεν αποτελεί! 1
Ntinaras Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 εγω παντως ειχα παρει τα xiaomi pistons και ειναι αρκετα καλα ειδικα αν σκεφτειτε οτι κανουν 12 ευρω 2
Exploticon Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Όταν λέω χαλάνε εννοώ από την χρήση,σκίζετε το καλώδιο κλπ. αυτο ισχυει και σε εμενα που λες αλλα μεχρι που πειρα της apple απο προσφορα του e-shop δεν εχουν παθει απολυτος τιποτα
hellojim Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Επισης στα crazy sundays εχει κατι αλλα ακουστικα samsung στα 5 ευρω προσφορα. Μακρια! Τα εχω επειδη τα ειχε το samsung s7 μεσα στο κουτι και τα αλλαξα με την μια με τα παλια μου ακουστικα που ηρθαν με το lg g2. Μεγαλη σαπιλα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα